Polski Piłkarz Simulator

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2079
Kibicuję: Manchester United

Polski Piłkarz Simulator

Post autor: Mr.Chris » 06 sie 2026, 13:25

Michał M pisze:
06 sie 2026, 13:10
Ale jak chcesz więcej realizmu, czyli zaczynać na trybie normalnym i z normalnymi umiejętnościami - cóż, ja się ledwo do ekstraklasy przebiłem :shock:
W [ch**] od farta zależy, a przynajmniej na normalu, bo na easy nie próbowałem.

Po najnowszym update ciężej mi się gra zagranicą i tylko raz na cztery próby udało mi się zrobić coś więcej niż być rezerwowym w topowych klubach, ale za to tak jak kiedyś nie mogłem podwórkowcem nic osiągnąć, tak teraz na dwie próby raz mi się udało zostać trzykrotnym mistrzem Polski, a raz wbiłem prawie 80 overalla jak jakimś cudem udało mi się zagranicę wyrwać i zagrać dwa regularne sezony w Serie B mając 15% szans na grę w wieku 20 lat. W 2 sezony z nieco poniżej 60 overalla wbiłem na 70-72 i udało się zagrać kilka sezonów w drużynach dolnej części Serie A.

Zniechęciłem się jak trafiłem do Premier League awansując z drużyną mając 80% szans na grę i 15/15 lojalności zagrałem jedynie ~500min pomimo braku jakichkolwiek kontuzji. W wieku 28 lat spadł mi overall i kariery już się nie udało odbudować, bo to był ostatni moment, żeby wskoczyć na wyższy poziom.

Wróć do „Gry Forumowe”