Najlepszy trener ligi włoskiej - Strona 8

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
squash
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: squash » 27 maja 2006, 20:09

nie nabijam, że akurat teraz mam więcej czasu wolnego to wyrażam swoje zdanie, a jeżeli to się tobie nie podoba, to przykro mi. Coś się w tej wypowiedzi nie podobało, odpowiedziałem na pytanie zadane w temacie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 maja 2006, 21:56

Widzę, że range już dostałeś. Bardzo dobrze. A teraz skumaj, że tutaj nie chodzi o to czy mi się podobają Twoje wypowiedzi czy też nie. Pisanie krótkich postów, które mało wnoszą do tematu to nabijanie. Jeżeli uważasz, że dwa nazwiska to wystarczająca odpowiedź na dany temat to się mylisz i musisz wiedzieć, że to nie będzie tolerowane. Jeżeli jesteś chociaż średnio inteligentny to dasz radę argumentować swoje zdanie. A jak nie to prędko polecisz i nikt nie będzie za Tobą płakał.

I ogólnie zmień postawę bo chyba zbyt pewnie się czujesz.

Awatar użytkownika
squash
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: squash » 27 maja 2006, 23:15

wow przemówiłeś mi do rozumu lol Użyłeś szerokiej argumentacji, wysokiego lotu. Musisz być wybitnie inteligentny. Ja niestety nie jestem nawet średnio i nie potrafię argumentować, wyboru Lippiego i Ancelotteigo jako najlepszych włoskich trenerów, musisz mi to wybaczyć.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 maja 2006, 0:51

Coś jeszcze?

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 28 maja 2006, 1:44

panie modzie,a moze by tak nie robic smietnika z tematu? ;)
pozdro Nigs, ;)
btw.czy ty w koncu przestaniesz kiedys strofowac najmlodszych uczestnikow forum?i czy cie to kiedys w koncu znudzi?mam nadzieje ze nie...bo wiela sie przy tobie ucza,badz co badz...;)

a co do trenerow-jak dla mnie Ancelotti...zrobil z Wloskiego Milanu zupelnie nie po Wlosku grajaca druzyne-ladnie,technicznie,z polotem..na potwierdzenie zdobyl LM i wyrobil skojarzenie Milan=piekna gra..co w stosunku do wloskich druzyn jest naprawde nieczeste..

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”