Albo Arhus
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 07 sie 2026, 15:48
Eyesmon
asx76
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » dzisiaj, 8:01
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » dzisiaj, 11:08
Ja jestem pełna wiary cały czas, ale jednak niepokoi mnie, że Kroczek, tak jak Tomczyk, nie dostaje solidnych wzmocnień i musi grać właśnie taką kadrą: po kontuzjach, wymęczoną już na starcie, z urazami itd.asx76 pisze: ↑07 sie 2026, 8:571. Koczi nie doszedł do siebie po długiej kontuzji. Bulat faktycznie źle wyglądał pod względem fizycznym. Repka coś tam jednak nawet i w ofensywie podziałał. Gdyby strzelił gola, wtedy wrażenie byłoby lepsze?
2. Wcześniej byłem nieco zdziwiony krytyką pod adresem Jeana Carlosa. Tym bardziej, że i on nie tak dawno miał problem z kontuzją.
Powiadasz, że Raków źle się oglądało... Proszę wziąć pod uwagę, że Hammarby postawiło trudne warunki. Przy słabszej drużynie mogłoby się skończyć jak z La Valettą.
Nie da się wygrać, to przynajmniej nie przegraj, a w rewanżu cała naprzód!
W Rakowie bardzo brakuje Fadigi. Najlepszy ofensor.
Chciałam się do tego stosownie odnieść, ale @cloner mnie wyprzedził.Kuba199292 pisze: ↑07 sie 2026, 9:26Każdy trener po Papszunie chce grać jak Papszun.
Marek Papszun jest jeden i tyle.
Raków mógłby odjeść od grania na trzech stoperów ale musi przyjść tam trener który ma inną wizję na ten zespół .
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio