Reprezentacja Niemiec (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 28 maja 2006, 0:45

Masz jakiś kompleks związany z pieniędzmi :> Jeżeli sądzisz, że Klose i Podolski dostają jakieś liczące się pieniądze za grę w reprezentacji to czeka Cię kolejne rozczarowanie bo tak nie jest. Oni tam nie grają dla pieniędzy.

Czego Smolarek gra dla Polski? Ponieważ ktoś w Polsce zajął się tym. Czego nie można powiedzieć w przypadku Klose i Podolskiego.
guru pisze:A ty Niggaz tez bys czasem sie zastanowil za nim ich usprawiedliwisz
Całe szczęście, że pewnie niedługo dostaniesz bana bo działasz na nerwy. Wczoraj udowodniłem Ci błąd i napisałem "nie wiesz - nie pisz" a Ty w następnym poście odpisałeś mi to samo nie wiadomo z jakiej racji. Dzisiaj napisałem Ci, abyś się zastanowił zanim powiążesz czasy II wojny światowej z piłką nożną w roku 2006 a Ty piszesz mi abym to ja się zastanowił. Fajnie. Jeżeli nie jesteś przyzwyczajony do nieco szerszego pojmowania niektórych spraw to Twój problem. Może po prostu musisz dorosnąć. Milutko i fajniutko jest pisać zgrabne hasełka na temat patriotyzmu. Tyle, że dobrze by było mieć przy tym jeszcze coś w głowie a Ty najwyraźniej masz niewiele co udowodniłeś po raz kolejnym ostatnim zdaniem. Nie masz pojęcia o moim podejściu. Z tego co napisałem na temat Klose i Podolskiego możesz najwyżej wywnioskować, że potrafię sobie wyobrazić co nimi kierowało. Tyle. Ty nie potrafisz sobie ani tego wyobrazić ani wywnioskować czegokolwiek z moich wypowiedzi.

Więcej ludzi takich jak Ty i Polska dalej będzie traktowana jako prymitywny kraj. Przynajmniej dopóki tak wiele osób będzie widziało tylko czubek własnego nosa.

Wróć do „Niemcy”