Kornelia nie wiem czy nie probowala przejsc na 800 m
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 08 sie 2026, 20:31
krzysiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 10 sie 2026, 22:55
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 sie 2026, 21:44
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 11 sie 2026, 22:33
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 sie 2026, 22:38
cloner
Michał M
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 12 sie 2026, 0:12
Devourer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 12 sie 2026, 8:03
1234
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 sie 2026, 9:17
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 12 sie 2026, 9:46
To są te detaleBoromir pisze: ↑12 sie 2026, 9:17To był zamach.
Spoiler:"Wydaje mi się, że było widać gołym okiem, że nie mogłem wejść w pierwszy obrót, ponieważ w miejscu, gdzie dostawiam prawą nogę, było lodowisko. Niestety, jak ktoś 3 dni przed zawodami robi koło i je szlifuje, właśnie w tym miejscu, gdzie tylko ja dostawiam nogę, to nie miało szansy zostać to przerzucane. Jestem wściekły. Nie mogłem oddać ani jednego normalnego rzutu”
“Jeżeli rzut na zaliczenie, oddaję na 79 m, to wydaje mi się, że byłem dobrze przygotowany do tych zawodów. Niestety nie mogłem tego pokazać. Nie zostało mi to dane. Każdy normalny rzut, który oddałbym dzisiaj, byłby na ponad 80 m i mielibyśmy medal. Niestety go nie mamy”
“Jestem wściekły, bo to nie jest moja wina czy kogokolwiek innego. Zawiodło mnie to jedno miejsce w kole, które po prostu nie powinno się tam znajdować”
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 12 sie 2026, 13:23
Forma po prostu już nie ta, pesel się uaktywnia i trzeba myśleć o zejsciu ze sceny. Nerwus zawsze był, tylko kiedyś miał mega formę, że zawsze któryś rzut mu wyszedł i medale zgarniał. Wkurza, że pretensje ma do całego świata, tylko nie do siebie. Jacyś młodzi nie naciskają niestety, a przydałaby sie zmiana warty.
Devourer
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio