Albania miała monarchię – w latach 1928–1939 krajem rządził król Zog I. Po II wojnie światowej i okresie komunistycznym system monarszy nie został przywrócony.
Tak poczytałem trochę i tak piszą portale

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » wczoraj, 22:29
FILIPPO828

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » wczoraj, 22:32
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » wczoraj, 22:40
FILIPPO828
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 23:20
Napisali przecież, że tam królują gangi.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » wczoraj, 23:30
Właśnie skończyłem pić piwo, o którym wspominałem w poprzedniej wypowiedzi. Niemieckie, którego skrzynka kosztowała 10 euro. Takimi oszczędnościami, bo każdy wie, ile trzeba wydać za ten napój w Polsce, mogę zapewnić sobie długie wakacje. A tak poważnie, zawsze najważniejszą walutą był dla mnie czas i mam go całkiem sporo. Oczywiście moich zasług w tym mało, miałem dużo szczęścia w życiu. Z kolei dwumiesięczny pobyt w Turcji nie będzie kosztował mnie więcej, niż zwykły tydzień nad polskim morzem. Jeśli ktoś mieszka tam na stałe, ma własne mieszkanie, to koszty życia są śmieszne, choć i tak znacznie wyższe niż jeszcze kilka lat temu.
karollo89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » wczoraj, 23:34
Mam na, że pogadamy o tym kiedyś na żywo, przy okazji szpilu npkarollo89 pisze: ↑wczoraj, 23:30Właśnie skończyłem pić piwo, o którym wspominałem w poprzedniej wypowiedzi. Niemieckie, którego skrzynka kosztowała 10 euro. Takimi oszczędnościami, bo każdy wie, ile trzeba wydać za ten napój w Polsce, mogę zapewnić sobie długie wakacje. A tak poważnie, zawsze najważniejszą walutą był dla mnie czas i mam go całkiem sporo. Oczywiście moich zasług w tym mało, miałem dużo szczęścia w życiu. Z kolei dwumiesięczny pobyt w Turcji nie będzie kosztował mnie więcej, niż zwykły tydzień nad polskim morzem. Jeśli ktoś mieszka tam na stałe, ma własne mieszkanie, to koszty życia są śmieszne, choć i tak znacznie wyższe niż jeszcze kilka lat temu.
19B10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » dzisiaj, 0:47
karollo89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » dzisiaj, 6:34
O aż mi się moja historia przypomniała ze złamaną ręką. Łamałem lewą rękę 3 razy z czego w dwóch przypadkach kończyło się to minimum jedna operacja. No nie było to fajnej
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » dzisiaj, 7:19
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » dzisiaj, 10:56
basson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » dzisiaj, 11:06
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » dzisiaj, 11:13

Ilka
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl