Dla snobizmu. Teraz co drugi kawalerski to wyjazd zagraniczny, relacje na insta, tik toku, żeby tylko pochwalić się kto zrobił lepszą imprezę. Więcej relacji, niż samej zabawy
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » wczoraj, 11:37
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » wczoraj, 11:40
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » wczoraj, 14:07
Pamiętam, w dość podobnym czasie to się wydarzyło i rozmawialiśmy o tym na śp. czacie FPN, ale że później historia była aż tak dramatyczna, to nie wiedziałem. Kiedy złamałeś rękę drugi i trzeci raz?
karollo89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » wczoraj, 14:18
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » wczoraj, 14:23
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 14:49
Eyesmon
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » wczoraj, 15:05
Na raka jelita grubego zmarł mój ojciec (kiedy byłem dzieckiem), moja babcia oraz kilka osób z dalszej rodziny (ze strony ojca), zaś ciocia i kuzynka szybko go zdiagnozowały (właśnie na kolono) i dały radę pokonać. Tak więc muszę średnio co 5 lat chodzić na rurę w dupę, bo mam gigantyczne obciążenie genetyczne.Chlopaczek pisze: ↑wczoraj, 14:55W Twoim wieku juz przynajmniej dwie kolonoskopie?
Dupa piecze lewaku.
Moja doświadczenia z lekarzami na NFZ są takie że do nich po prostu nie chodzę. Od ortopedy który wsadził mi kostkę w gips przez co się źle zrosła i do dziś mnie męczy, laryngologa który przy mocnym kaszlu przez miesiąc leczył mnie na astmę (nie pomagało) i dopiero jak wygooglowałem objawy i rzuciłem mu na wizycie "to może być zapalenie krtanie" na co usłyszałem "to może być jakiś pomysł!", a po urologa do którego przyszedłem, zacząłem opowiadać co mi dolega, a ten mi przerwał w połowie słowami "niech się pan streszcza bo mam dzisiaj dużo pacjentów", po czym wypisał skierowanie na USG (które miało termin na za 2 miesiące) + receptę na 5 opakowań ketonalu forte z tekstem "te 2 miesiące powinien pan na tym pociągnąć".
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » wczoraj, 15:09
Troche sie orientuje w temacie bo w rodzinie tez mialem tego typu przypadki wiec podpowiem ze lekarz rodzinny w zwiazku z tym co opisales powinien Ci wystawic takie skierowanie na NFZ a jak mu powiesz na przyklad o zmianie rytmu wyproznien (nie musi to byc prawda (; ) to zrobi to z dopiskiem na cito. I wtedy takie badanie zaleznie od placowki masz dosc szybko oczywiscie pod narkoza.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 15:16
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » wczoraj, 15:23
W liceum. W odstępie pół roku. Źle złożona i pospiesznie wyjęta z gipsu no i przy byle upadku złamała się drugi raz, ale wtedy to już poszły dwie kości.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » wczoraj, 18:40
Dopiero planujemy, będziemy za 2 tygodnie.
DDK
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » wczoraj, 19:07
Jakby ktoś jednak był bardziej wybredny to jest jeszcze inna propozycja:
Przema
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio