Fascynujące jest, jak SLD się wciąż mocno trzyma. Aż trudno mi uwierzyć, że są wyżej niż Zandbergi.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » wczoraj, 13:00
Fascynujące jest, jak SLD się wciąż mocno trzyma. Aż trudno mi uwierzyć, że są wyżej niż Zandbergi.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » wczoraj, 13:06
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » wczoraj, 13:14
Myślę że to co chcieli wiedzieć to wiedzieli na długo przed jego przyjazdem do Nadmiestrza.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 13:26
Czego się tak boisz? Za PiS 15-23 było tak źle? Gospodarka ogarnięta, covid przeszliśmy prawie suchą stopą. Naprawdę wolałbyś KO wybrać "byle nie PiS" ?Chlopaczek pisze: ↑wczoraj, 12:56
Braun za duzo o 10% Lewica o 2% i KO rowniez jakies 10% jak na moj gust. Cieszy coraz nizszy wynik PiS. Martwi ze nie ma za bardzo na kogo glosowac. KO zbyt wiele rzeczy ktore mnie realnie interesowaly nie dowiozlo i za bardzo irytowalo swoimi ruchami zeby w tym momencie rozwazac poparcie ich w 2027.
Oczywiscie jezeli w przyszlym roku zajdzie realne zagrozenie jakiejs prawicowej koalicji PiS z Konfederacja i nie daj boze Braunem to trzeba bedzie te wszystkie obiekcje schowac gleboko do kieszeni i przeprosic sie z KO.
Eyesmon
cloner
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 13:31
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » wczoraj, 13:35
A zauważyłeś że odpowiedzialny za PiSu za gospodarkę (którą pochwaliłeś) Morawiecki założył osobną partię, zaś w PiSie zostali ludzie którzy się z nim nie zgadzali, a którzy forsowali właśnie te zmiany ideologiczne które skrytykowałeś?
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 13:37
Eyesmon
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 14:02
Myślałem z początku, że to sarkazm, ale dalsze posty sugerują, że jednak nie. Więc się odniosę.Eyesmon pisze: ↑wczoraj, 13:26Czego się tak boisz? Za PiS 15-23 było tak źle? Gospodarka ogarnięta, covid przeszliśmy prawie suchą stopą. Naprawdę wolałbyś KO wybrać "byle nie PiS" ?Chlopaczek pisze: ↑wczoraj, 12:56
Braun za duzo o 10% Lewica o 2% i KO rowniez jakies 10% jak na moj gust. Cieszy coraz nizszy wynik PiS. Martwi ze nie ma za bardzo na kogo glosowac. KO zbyt wiele rzeczy ktore mnie realnie interesowaly nie dowiozlo i za bardzo irytowalo swoimi ruchami zeby w tym momencie rozwazac poparcie ich w 2027.
Oczywiscie jezeli w przyszlym roku zajdzie realne zagrozenie jakiejs prawicowej koalicji PiS z Konfederacja i nie daj boze Braunem to trzeba bedzie te wszystkie obiekcje schowac gleboko do kieszeni i przeprosic sie z KO.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 14:05
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 14:06
Mr.Chris pisze: ↑wczoraj, 14:02
Czego się tak boisz? Za PiS 15-23 było tak źle? Gospodarka ogarnięta, covid przeszliśmy prawie suchą stopą. Naprawdę wolałbyś KO wybrać "byle nie PiS" ?
Myślałem z początku, że to sarkazm, ale dalsze powody sugerują, że jednak nie. Więc się odniosę.
Gospodarka ruszyła, to prawda, ale ona miała nienajgorsze liczby jeszcze przed PiSem. Polacy mieli parę bardzo dobrych pokoleń pracowitych ludzi z wykształceniem i/lub fachem i tego wystarczyło po prostu nie spierdolić. Niemniej, już przed COVIDem inflacja była jedną z najwyższych w Europie dobijając do 4%, a podczas niego przez długi czas byliśmy w niechlubnym top3. Wałki na respiratorach, napompowanie pensji w medycynie oraz nadmiary szczepionek co odbija się jeszcze teraz czkawką, bardzo restrykcyjne prawo, które zabiło wiele małych biznesów, czy absurdy jak zamykanie lasów. Świetnie sobie poradzili, no po prostu zajebiście.
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 14:11
W niczym. Późne reakcje, przepychanki z prezydentem, niedotrzymanie kluczowych obietnic, itd. nie głosuję ani na PiS ani na PO, chociaż nie ukrywam, że z dwojga złego, gdybym miał tylko i wyłącznie taki wybór oraz bym został zmuszony do pójścia na wybory, to bym zagłosował na PO.
Mr.Chris
cloner
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio