Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 20:31
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » wczoraj, 20:41
A to muszę dodać, że pisałem z perspektywy osoby, która Gdańsk bardzo lubi i bywa w miarę regularnie.
Quercus
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » wczoraj, 20:55
basson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 21:33
Nic nadzwyczajnego raczej. Nie był u niego kluczowym zawodnikiem.
Na wylocie nie, ale i u Carricka nie jest kluczowy. Jest przydatny, bo ma doświadczenie i umie grać na różnych pozycjach, ale imo wszystko kwestia ceny. Śmiem twierdzić, że za 40mln by nawet sekundy się nie zastanawiali, ale pewnie 25 by wystarczyło z jakimś bonusem, chociaż to by musiało szybko nastąpić, bo nie sprzedadzą zapchajdziury nie mając głębi na kilka dni przed końcem okna.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » wczoraj, 21:38
basson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » wczoraj, 21:44
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » wczoraj, 23:24

Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » dzisiaj, 10:10
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » dzisiaj, 12:04
Normalka. Mam wrażenie, że przeważająca większość ludzi spamujących internety pamięta max 2-3 ostatnie mecze. Ja zajarany byłem Carrickiem tylko w 2-3 pierwszych meczach, a i wtedy już widziałem red flagi. Dalsza część sezonu pomimo dobrych (często wymęczonych i fartownych) wyników nie napawa mnie optymizmem na przyszłość, a teraźniejsze sparingi w połączeniu z kiepskim oknem transferowym wręcz zniechęcają mnie do nowego sezonu. Mam oczywiście nadzieję, że będzie dużo lepiej niż się obawiam, ale nie postawiłbym na to.Bassu pisze: ↑dzisiaj, 10:10Dzisiaj na świeżo już przeglądam internet i nie mogę uwierzyć jak emocjonalnie rozbujani są kibice United. Po wcześniejszych meczach sparingowych omdlenia z tego jak Carrick ogarnął drużynę, buduje posiadanie piłki i jacy zawodnicy są wklejeni w jego koncept. Jeden wpierdol z Milanem i już cały zespół do wymiany![]()
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 4 min temu
na tle Milanu nie, ale ta drużyna nie ma głębi. Do środka mamy 3 piłkarzy na dwie pozycje i nijakich braci Fletcher, nie ma żadnego jakościowego pomocnika o defensywnej charakterystyce, mamy dużo techniki, ale nie ma komu walczyć o piłkę. Do tego liczebnie jest tragedia, jak wyleci ktoś z powodu kontuzji, to będziemy grać braćmi Fletcher.
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio