Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 2901

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4384
Kibicuję: AC Milan

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 20:31

Dziwnie piszesz nazwę miasta Gdańsk

Awatar użytkownika
Quercus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 403
Kibicuję: MUFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » wczoraj, 20:41

Eyesmon pisze:
wczoraj, 20:31
Dziwnie piszesz nazwę miasta Gdańsk
A to muszę dodać, że pisałem z perspektywy osoby, która Gdańsk bardzo lubi i bywa w miarę regularnie.

Morze morzem, uwielbiam, jego klimatu nic dla mnie nie pobije, te kanały pomiędzy kamienicami w Gdańsku są wspaniałe. Ale właśnie dlatego staram się nie brać go pod uwagę przy ocenie starówki per se, bo po prostu nie byłoby konkurencji. :wink:

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8399

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » wczoraj, 20:54

Quercus pisze:
wczoraj, 19:56
Tak czy siak, fajnie było zobaczyć piłkarzy pokroju Bruno, Modricia czy Maguire’a.
a to fakt, jeszcze tak siedziałem, że miałem przed nosem naszych rozgrzewających się;)

Obrazek

basson
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 121

Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » wczoraj, 20:55

A co to za wymiana uprzejmości między Amorimem, a Mazraouim :wink: Serdeczne objęcia, jakby chciał mu powiedzieć dołącz do nas. Mieli jakąś wyjątkową relacje w United? Jakoś w lipcu czytałem, że Amorim chce go w Milanie. Nie śledziłem sprawy, Marokańczyk jest na wylocie?

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2062
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 21:33

basson pisze:
wczoraj, 20:55
Mieli jakąś wyjątkową relacje w United?
Nic nadzwyczajnego raczej. Nie był u niego kluczowym zawodnikiem.
basson pisze:
wczoraj, 20:55
Jakoś w lipcu czytałem, że Amorim chce go w Milanie. Nie śledziłem sprawy, Marokańczyk jest na wylocie?
Na wylocie nie, ale i u Carricka nie jest kluczowy. Jest przydatny, bo ma doświadczenie i umie grać na różnych pozycjach, ale imo wszystko kwestia ceny. Śmiem twierdzić, że za 40mln by nawet sekundy się nie zastanawiali, ale pewnie 25 by wystarczyło z jakimś bonusem, chociaż to by musiało szybko nastąpić, bo nie sprzedadzą zapchajdziury nie mając głębi na kilka dni przed końcem okna.

basson
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 121

Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » wczoraj, 21:38

Bida w Mediolanie niestety

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 922

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » wczoraj, 21:44

Za 15 mln przygarniemy :lol2:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » wczoraj, 23:24

Super było zobaczyć swoją ulubioną drużynę pierwszy raz w życiu. Szkoda, że wyszło to co zawsze, czyli brak pomysłu na grę.

KOMPLETNIE nie zgadzam się, że ta drużyna nie ma głębi na tle AC Milanu, który jest w jeszcze większej czarnej dupie. Z pozycji stadionu widać jeszcze bardziej że nie mamy jaj do grania na takim poziomie i że nie umiemy w taktykę ani trochę.

Tak czy inaczej, Wrocław dzisiaj cały w czerwie United - wynik zszedł absolutnie na drugi plan.

Obrazek

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » dzisiaj, 10:10

Dzisiaj na świeżo już przeglądam internet i nie mogę uwierzyć jak emocjonalnie rozbujani są kibice United. Po wcześniejszych meczach sparingowych omdlenia z tego jak Carrick ogarnął drużynę, buduje posiadanie piłki i jacy zawodnicy są wklejeni w jego koncept. Jeden wpierdol z Milanem i już cały zespół do wymiany :D

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2062

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » dzisiaj, 12:04

Bassu pisze:
dzisiaj, 10:10
Dzisiaj na świeżo już przeglądam internet i nie mogę uwierzyć jak emocjonalnie rozbujani są kibice United. Po wcześniejszych meczach sparingowych omdlenia z tego jak Carrick ogarnął drużynę, buduje posiadanie piłki i jacy zawodnicy są wklejeni w jego koncept. Jeden wpierdol z Milanem i już cały zespół do wymiany :D
Normalka. Mam wrażenie, że przeważająca większość ludzi spamujących internety pamięta max 2-3 ostatnie mecze. Ja zajarany byłem Carrickiem tylko w 2-3 pierwszych meczach, a i wtedy już widziałem red flagi. Dalsza część sezonu pomimo dobrych (często wymęczonych i fartownych) wyników nie napawa mnie optymizmem na przyszłość, a teraźniejsze sparingi w połączeniu z kiepskim oknem transferowym wręcz zniechęcają mnie do nowego sezonu. Mam oczywiście nadzieję, że będzie dużo lepiej niż się obawiam, ale nie postawiłbym na to.

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8399

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 4 min temu

Bassu pisze:
wczoraj, 23:24
KOMPLETNIE nie zgadzam się, że ta drużyna nie ma głębi na tle AC Milanu, który jest w jeszcze większej czarnej dupie.
na tle Milanu nie, ale ta drużyna nie ma głębi. Do środka mamy 3 piłkarzy na dwie pozycje i nijakich braci Fletcher, nie ma żadnego jakościowego pomocnika o defensywnej charakterystyce, mamy dużo techniki, ale nie ma komu walczyć o piłkę. Do tego liczebnie jest tragedia, jak wyleci ktoś z powodu kontuzji, to będziemy grać braćmi Fletcher.

Lewa obrona też trzyma się na jednym emerycie, którego wczoraj objeżdżali jak dziecko. A Shaw się połamie prędzej czy później, to będziemy oglądać znów Dalota lub Mazraouiego, bo nikt nie pomyślał, żeby zabezpieczyć tę pozycje wcześniej. Marzył mi się Hall, ale Newcastle już nie będzie się dalej wyprzedawać, to niech teraz nasze mózgi wymyślą, kogo tak można kupić.

Mamy przesyt ofensywnych piłkarzy, ale marny środek i brak lewej obrony. Kadra jest tak niezbalansowana, że to masakra.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”