Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 28 maja 2006, 9:28
Karmelinho15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 28 maja 2006, 13:35
A nie napisali nawet jaki model telefonu to byl?
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 28 maja 2006, 20:59

Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 28 maja 2006, 21:17
Fubu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 28 maja 2006, 21:25
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 30 maja 2006, 11:30
danielos_87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 31 maja 2006, 14:44
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 31 maja 2006, 19:33
... No wlasnie a ja tu nie mam "GAMES"...w ogole NIC nie mam...Jakby wykasowala sie w tej grze ta opcja całaLoczek pisze:1. WCZYTAJ GRĘ
2. U GóRY JEST NAPIS ,, SZUKAJ W " I TAM MASZ ,, GAMES "
danielos_87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 31 maja 2006, 21:45
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 maja 2006, 22:09
Jak ja w swojej grze obserwuję lige hiszpańską (sezon 2005/06) to przez długi okres Atletico było na pierwszym przed Barceloną. Teraz grają troche słabiej i w lidze prowadzi Real, a Barcelona jest na trzecim miejscu a jej trener Rejkard (?Marq pisze:Pierwszy sezon był bardzo dobry i zająłem w nim drugie miejsce,
... i byłeś bezrobotny? Mi się to nigdy nie zdarzyło mimo słabych wyników, no chyba że inny klub zaproponował mi pracę, ale do słabszych nie odchodziłemMarq pisze:zrezygnowałem
Napisz wcześniejMarq pisze:Obecnie gram Betisem i po kilku sezonach może coś jeszcze napisze .
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 01 cze 2006, 13:53
danielos_87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 01 cze 2006, 16:06
tez tak kiedys mialem...i jedyna opcja to format tego dysku na ktorym masz windowsa..../:(danielos_87 pisze:... No wlasnie a ja tu nie mam "GAMES"...w ogole NIC nie mam...Jakby wykasowala sie w tej grze ta opcja całaLoczek pisze:1. WCZYTAJ GRĘ
2. U GóRY JEST NAPIS ,, SZUKAJ W " I TAM MASZ ,, GAMES "Po kliknieciu w " SZUKAJ W " mam tylko MOJE DOKUMENTY i na dodatek nie moge w nie wejsc
![]()
Dzis rano chcialem cos sprawdzic i jak sie okazalo nic sie nie zmienia, a mianowice wzialem NOWA GRA, zapisalem ta gre i tez tej gry nie moglem wczytac.
![]()
Bede bardzo wdzieczny jesli ktos mi pomoze z tym problemem, bo nie chce zaczynac wszystkiego od nowa
gikerek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 01 cze 2006, 19:11
gikerek pisze:tez tak kiedys mialem...i jedyna opcja to format tego dysku na ktorym masz windowsa..../Sad
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 01 cze 2006, 20:20
gikerek pisze:tez tak kiedys mialem...i jedyna opcja to format tego dysku na ktorym masz windowsa..../Sad
No więc panowie zrobiłem wszystko o czym pisaliście i nadal nic się nie zmieniłoLoczek pisze:nie popadajmy w skrajności. Jak Ci nie działa gadu gadu, albo WMP to też usuwasz Wina i instalujesz od początku ?
Proponuję zainstalować grę jeszcze raz. Ale po ucunięciu skasuj wszystkie katalogi z grą, dosłownie. Ja tak zrobiłem i pomogło.
danielos_87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 01 cze 2006, 20:43
danielos_87 pisze:Hmm...A może do producenta przedzwonić
LookAsh
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio