Organizujesz jakieś wypady dla singli?
venomik
cloner
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 24 sie 2026, 11:52
Jakie pomysły na Polskę ma Braun? Chętnie posłucham. Może takie:Chandlerr pisze: ↑24 sie 2026, 10:352 partie ktore rżną ludzi na kazdy mozliwy sposob, łżą na kazdym kroku, stosuja niewiarygodna propagande, maja 60% poparcia, ale to Braun jest problemem, ja pierdole. Ja z Braunem mam problem ze sie otacza troche spierdolonymi ludzmi, za duzo tam takich torkowskich czy innych rusofili, ale naprawde rozpierdala mnie to jakie ludzie maja myslenie.
Tusk bedac w opozycji nałga, kłamliwie i bezczelnie będzie łgał, że jakby rzadzil to paliwo byloby po 5,19 czy te 100 ustaw czy co on se tam wymyslil, po czym ma wypierdolone na swoich zjebanych wyborcow ktorym sra do ryja a ci sie cieszą bo pis nie rządzi.
Potem taki pis jest w opozycji i będzie kłamliwie łgał, że oni odrzuca zielony ład, ukraincow, covid i bedziemy budowac kopalnie, gdzie sam do takiego stanu rzeczy doprowadzil. Tak samo srają do ryja swoim wyborcom, a ci się cieszą bo gówno ciepłe, a ten rudy [ch**] nie rządzi.
A no i nie zapominajmy, obie te partie, będąc w opozycji, grzmią że będą rozliczac tych drugich! No tak rozliczaja od 20 lat, ze nikt nie siedzi, chyba ze jakis burek w budzie.
Po czym oba typy wyborców, wyhędożonych już do cna, łączy sił, bo przeszkadza im Braun, ktory jest jaki jest, ale jakis pomysl na Polskę ma. Ludzie wydupczeni dziwia sie ze oszołomy maja 10%. To jest parodia. Nie przeszkadzaja partie, ktore co chwile zakladaja kaganiec, podnosza podatki, zakazuja, robia wały jak [ch**], przeszkadza im koles, ktory chce sie temu sprzeciwic. Kazdy sie wkurwia na ta UE ze co chwile nam cos narzucają, ale jak chcemy się postawic, to nie oj nie, bo zabiorą pieniążki...mentalny plebs, ktory za grosze sie sprzedaje, ale co sie dziwic, wszystkich traktujemy lepiej niz siebie samych.

Hannibal
venomik
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 24 sie 2026, 12:13
Zachęcasz go, czy zniechęcasz? Większość wyborców Brauna nie zobaczy problemów z tym związanych jak miliony Ukraińców albo do wysiedlenia (zbrodnia przeciwko ludzkości) albo do niechętnej asymilacji, która może się skończyć nawet i rebelią albo powstaniami. Do tego miliardy na wyrównanie infrastruktury na terenach nie przynoszących zbyt dużego zysku do budżetu. To teren, w który by trzeba było ładować pieniądze przez parę pokoleń, żeby zaczął zyski przynosić. I to zakładając, że ludność tam mieszkająca zaakceptuje zmianę, a każdy z chociaż połową szarej komórki zdaje sobie sprawę, że oni tego NIE zaakceptują.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 sie 2026, 12:23
piotrcies
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chandlerr » 24 sie 2026, 13:29
O to tak, wlasnie o Pitonia mi tez chodzilo, bo zapomnialo mi sie to zjebane nazwisko, gosc mowil ze ACz nas wyzwolila wiec [ch**] mu w dupe. Pisalem, Braun od jakiegos czasu sie otacza niestety zjebanymi ludzmi, byc moze stoją za tym zydzi, moze niemcy, moze ruscy, a moze ukraincy, a sam Braun jest kryptoukrofilem. Tak czy srak, cieszy kiedy Braun odbiera glosy POPISowi, bo to jest rak ktory powinien dawno wyladowac na smietniku, a mysle ze Gregory Braun jakby doszedl do wladzy, to by sie z nimi w tancu nie pierdolilHannibal pisze: ↑24 sie 2026, 11:52Jakie pomysły na Polskę ma Braun? Chętnie posłucham. Może takie:Chandlerr pisze: ↑24 sie 2026, 10:352 partie ktore rżną ludzi na kazdy mozliwy sposob, łżą na kazdym kroku, stosuja niewiarygodna propagande, maja 60% poparcia, ale to Braun jest problemem, ja pierdole. Ja z Braunem mam problem ze sie otacza troche spierdolonymi ludzmi, za duzo tam takich torkowskich czy innych rusofili, ale naprawde rozpierdala mnie to jakie ludzie maja myslenie.
Tusk bedac w opozycji nałga, kłamliwie i bezczelnie będzie łgał, że jakby rzadzil to paliwo byloby po 5,19 czy te 100 ustaw czy co on se tam wymyslil, po czym ma wypierdolone na swoich zjebanych wyborcow ktorym sra do ryja a ci sie cieszą bo pis nie rządzi.
Potem taki pis jest w opozycji i będzie kłamliwie łgał, że oni odrzuca zielony ład, ukraincow, covid i bedziemy budowac kopalnie, gdzie sam do takiego stanu rzeczy doprowadzil. Tak samo srają do ryja swoim wyborcom, a ci się cieszą bo gówno ciepłe, a ten rudy [ch**] nie rządzi.
A no i nie zapominajmy, obie te partie, będąc w opozycji, grzmią że będą rozliczac tych drugich! No tak rozliczaja od 20 lat, ze nikt nie siedzi, chyba ze jakis burek w budzie.
Po czym oba typy wyborców, wyhędożonych już do cna, łączy sił, bo przeszkadza im Braun, ktory jest jaki jest, ale jakis pomysl na Polskę ma. Ludzie wydupczeni dziwia sie ze oszołomy maja 10%. To jest parodia. Nie przeszkadzaja partie, ktore co chwile zakladaja kaganiec, podnosza podatki, zakazuja, robia wały jak [ch**], przeszkadza im koles, ktory chce sie temu sprzeciwic. Kazdy sie wkurwia na ta UE ze co chwile nam cos narzucają, ale jak chcemy się postawic, to nie oj nie, bo zabiorą pieniążki...mentalny plebs, ktory za grosze sie sprzedaje, ale co sie dziwic, wszystkich traktujemy lepiej niz siebie samych.
CPK też nie będzie, bo to żydowski bunkier. Ukraińców wywalić, ale ściągnąć Hindusów, bo ktoś musi pracować. Skłócić się z całą Europą, może wyjść z NATO. Przecież z Rosją można się dogadać! Oczywiście kopać węgiel, a co. Precz z Eurokomuną!
Chandlerr
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 24 sie 2026, 16:01
Faktycznie, zamienić POPIS na oszołoma to niesamowity uprgade.Chandlerr pisze: ↑24 sie 2026, 13:29O to tak, wlasnie o Pitonia mi tez chodzilo, bo zapomnialo mi sie to zjebane nazwisko, gosc mowil ze ACz nas wyzwolila wiec [ch**] mu w dupe. Pisalem, Braun od jakiegos czasu sie otacza niestety zjebanymi ludzmi, byc moze stoją za tym zydzi, moze niemcy, moze ruscy, a moze ukraincy, a sam Braun jest kryptoukrofilem. Tak czy srak, cieszy kiedy Braun odbiera glosy POPISowi, bo to jest rak ktory powinien dawno wyladowac na smietniku, a mysle ze Gregory Braun jakby doszedl do wladzy, to by sie z nimi w tancu nie pierdolilHannibal pisze: ↑24 sie 2026, 11:52Jakie pomysły na Polskę ma Braun? Chętnie posłucham. Może takie:Chandlerr pisze: ↑24 sie 2026, 10:352 partie ktore rżną ludzi na kazdy mozliwy sposob, łżą na kazdym kroku, stosuja niewiarygodna propagande, maja 60% poparcia, ale to Braun jest problemem, ja pierdole. Ja z Braunem mam problem ze sie otacza troche spierdolonymi ludzmi, za duzo tam takich torkowskich czy innych rusofili, ale naprawde rozpierdala mnie to jakie ludzie maja myslenie.
CPK też nie będzie, bo to żydowski bunkier. Ukraińców wywalić, ale ściągnąć Hindusów, bo ktoś musi pracować. Skłócić się z całą Europą, może wyjść z NATO. Przecież z Rosją można się dogadać! Oczywiście kopać węgiel, a co. Precz z Eurokomuną!![]()
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 24 sie 2026, 16:06
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 24 sie 2026, 16:09
nic lepszego już w tym tyg nie przeczytam BadBoy
Mr.Chris
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio