Proces trwa od kilku lat, a wyroku nie ma, chyba słabe dowody mają jednak?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » wczoraj, 19:21
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » wczoraj, 19:22
Facet robi wszystko, żeby go tak postrzegać, głosi poglądy zgodne z linią Rosji, zwąchał się z kamratami i Tymińskim (swoją drogą - nawet powtórzył za nim patent z noszeniem tajnej torby/teczki - po co zmieniać coś, co działa), jest pompowany przez prorosyjskie media w stylu Roli czy PCH, więc nic w tym dziwnego.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » wczoraj, 19:24
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » wczoraj, 19:39
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » wczoraj, 19:42
No od kiedy 10 dni temu napisałem posta o Romanowskim w Naddniestrze to temat podjęła... 1 osoba. W tym samym czasie "ruskim agentem" nazwano na forum przynajmniej różnych 3 polityków. Więc tak, moim zdaniem pokazuje to wyraźnie to co napisałem - faktyczni ruscy agenci nas nie interesują, ważna jest zabawa w szukanie nowych
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 19:51
Płotki nas po prostu nie interesują.sickstick pisze: ↑wczoraj, 19:42No od kiedy 10 dni temu napisałem posta o Romanowskim w Naddniestrze to temat podjęła... 1 osoba. W tym samym czasie "ruskim agentem" nazwano na forum przynajmniej różnych 3 polityków. Więc tak, moim zdaniem pokazuje to wyraźnie to co napisałem - faktyczni ruscy agenci nas nie interesują, ważna jest zabawa w szukanie nowych![]()
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 20:46
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » wczoraj, 21:37
Ty tak na serio czy ironizujesz? Białoruś to wasal rosji bez kontroli nad np. własnymi siłami zbrojnymi czy terytorium, a ty piszesz jakby byli neutralni...Braun jest kurewsko niebezpieczny w tym kontekście.
MazurXIII
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » wczoraj, 22:01
Oczywiście, że ironizuje, a może bardziej nawiązuje do niezależnej polityki proponowanej przez Brauna. Chociaż jak widać są zwolennicy strzelania sobie samobója w społeczeństwie, ale chociaż Grześ nie jest z układu!!!!
Hannibal
Chandlerr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » dzisiaj, 8:47
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » dzisiaj, 10:36
Pelart2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » dzisiaj, 10:53
Conrado
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin