Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 sie 2026, 21:54
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 27 sie 2026, 21:59
Arro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 27 sie 2026, 23:10
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 28 sie 2026, 1:27
Devourer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 28 sie 2026, 2:42
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 sie 2026, 8:49
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 28 sie 2026, 9:02
Ci Wegrzy pojechali z Trabzonsporem 5:0 w dwumeczu wiec tu bym polemizował:)Devourer pisze: ↑28 sie 2026, 1:27Dość słabo wyszły nam te puchary. Bez zarzutu w zasadzie tylko Jagiellonia - grała o LE i wygrała wszystkie dwumecze i pewnie awansowała do fazy grupowej.
Lech ma LE, trochę się zrehabilitował za porażke z Aarhus, chociaż LM była w zasięgu. Azerbejdżan ma 3x LM, i tym razem to nie Karabach, a to niby nasza liga znacznie silniejsza.
Raków nie wymęczył LKE, chociaż przeciwnik był w zasięgu - widziałem koncówkę, beznadziejna.
GKS - małe szanse na awans, ale powinni byli zrobić 4 rundę LKE
Górnik - niby walczył, ale statystyki fatalne: nie wygrał nawet pojedynczego meczu, wicemistrz kraju zaczyna od el. LM, aby na koniec przegrać nawet LKE. Oczywiście z Monaco nie było żadnych szans (żaden klub w Polsce by nie miał), z Turkami małe szanse, ale z Węgrami wygrać powinni, wtedy mieliby i tak LKE i budowaliby swoją pozycję w rankingach.
Gdybyśmy wygrali wszystko co było w zasięgu do przejścia mielibyśmy:
1x LM (Lech), 1x LE(Jagiellonia), 2x LKE (Górnik i Raków)
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 28 sie 2026, 9:45
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 28 sie 2026, 10:33
Jego obecność w składzie dzisiejszego Rakowa jest jednocześnie nieporozumieniem i tym, co pisałem o druzynie Papszuna. Skład przeviętniaków z bardzo dobrym trenerem, który potrafi zrobić z nich zespół.
dias
asx76
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 28 sie 2026, 11:46
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 sie 2026, 11:59
Trener na konfie zdementował to, o czym napisał jeden z lokalnych dziennikarzy. Post o tym, że ktoś się pomylił wbijając numer na tablicę opublikował dzieciak z jednego częstochowskiego portalu – i to jest ten sam chłopak, który wmawiał trenerowi Hammarby, że powiedział na konferencji coś, czego nie powiedział, a tydzień później w relacji z konferencji wsadził Kroczkowi w usta jakieś kompletnie odklejone słowa, które w ogóle tam nie padły. Więc akurat jego słów nie brałabym na poważnie, mimo że od samego początku kibicuję temu, co robi, bo przynajmniej rozruszał trochę z kolegami lokalne media.
Ja nie wiem, ile jeszcze będziemy się bawić w ten sam system, strasznie to jest zniechęcające. Ale mniej mi przeszkadza trener niż kadra. Niestety mamy sporo zawodników do odpalenia i nie chce mi się już słuchać gadania, że wpuszczamy tragicznych grajków, bo chcemy ich odbudować. Niech się odbudowują w rezerwach albo na wypożyczeniach, a nie tutaj.Przema pisze: ↑28 sie 2026, 11:46Pytanie co zrobi Świerczewski. Zdaje się że tam ze stadionem coś drgnęło. Pora przestać się bawić w wynalazki typu Szwarga czy Tomczyk czy Kruczek. Muszą wyciągnąć kogoś sensownego z doświadczeniem kto ogarnie ten burdel. Wietrzenie kadry też się przyda w Rakowie bo trochę zgranych kart już tam jest i po prostu przyda się świeżość i nowy pomysł.
Jak zostawi Kroczka albo ściganie kogoś podobnego to chyba oznaka tego że co chciał osiągnąć to już osiągnął i nie będzie tyle kasy pompować w klub co wcześniej (przynajmniej do czasu aż powstanie stadion kiedyś tam)
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: asx76 » 28 sie 2026, 12:11
OK, jasne.
asx76
cloner
asx76
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio