Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 63

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Szymek89
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymek89 » 29 maja 2006, 19:09

Na stronie głównej jest już news o zainteresowaniu Villarealu Materazzim z Interu.Moim zdaniem w przyszłym sezonie właśnie to Viilareal bedzie głownym rywalem Barcy o mistrzostwo - nie beda grali w pucharach wiec nastawia sie na Primiera Division dodatkowo transfery:Nihat,Pires a moze Materzzi i Everthon czy inni wiec moze byc ciekawie 8)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 maja 2006, 19:56

Villarreal nie bedzie gral czasami w Pucharze Uefa :?: Wydaje mi sie ze Hiszpania dzieki zwyciestwu Sevilli dostala jedno miejsce wiecej tzn. 7 miejsce :!: A co do wzmocnien Villarrealu to jak pisalem wyzej jeszcze Cani. Jak narazie szykuje sie niezla paczka. Niedawno mowilo sie takze o Kilym i Zanettim z Interu i ten temat chyba nadal jest aktualny, tylko troche za duzo tych Argentynczykow. W razie sprzedazy Forlana do CFV przynierzany jest takze Ricardo Oliveria(laczony takze z Barca), a takze zawdonik Blaugrany Maxi Lopez W Żółtej Łodzi brakuje mi tylko kogos do gry w srodku z Riquelme i nie wiem czy Alessio zostanie nadal w druzynie.

A z druzyny oodszedl narazie tylko Antonio Guayre do Celty

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 29 maja 2006, 20:00

Messi E2 Ronaldinho pisze:Villarreal nie bedzie gral czasami w Pucharze Uefa
Intertoto tylko mi sie wydaje.
Nie podniecajcie sie tak tymi transferami. Ja sie podniecalem letnim mercato Atletico i huj z tego wyszedl. Transfery nie swiadcza o wszystkim. No i nie wiadomo czy Villarreal bedzie nadal dobrze grac. Trzeba pamietac, ze kibice moga miec teraz wieksze wymagania od swoich idoli. No i ten Riquelme...Jakos mnie nie rajcuje Argentynczyk. Z silniejszymi druzynami nie daje sobie zabardzo rady.
Messi E2 Ronaldinho pisze:A z druzyny oodszedl narazie tylko Antonio Guayre do Celty
zadne oslabienie

Myślałeś, że jak napiszesz z błędem to Ci się upiecze :> :wink: 1 WP. // Niggaz

No wiesz Niggaz ponioslo mnie :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 cze 2006, 9:51

Uuuuu ostro teraz rzadzi Atletico. Chyba po nieudanym transferze Rosickyego teraz kupuja bez zadnych negocjacji! choc watpie zeby o Thomasa poszlo o te 2-4 mln. Skoro teraz zakupili podobno za 23 Aguero! Do tego doszli wczoraj Seitaridis(jeszcze niedawno przymierzany do wielu najlepszych klubow) i Costinha podstawowy pilkarz Portugali, szkoda ze zabierze on miejsce Gabiemu. Chyba ze ten odejdzie do Valenci za Aimara, przynajmniej ostatnio tak spekulowano....
W kazdym razie Ateltico na papierze ma paczke na LM w przyszlym sezonie a pierwszy sklad na dzien dzisiejszy wyglada zajebiscie...tylko zeby nie odszedl Kezman ani Torres i z pewnoscia beda mieszac....

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 01 cze 2006, 10:45

Ocio z Sevilli jest w kręgu zainteresowań Atletico, nigdy nie widziałem go w akcji ale z tego co wiem to jest jednym z najlepszych stoperów w lidze Hiszpańskiej, Atletico co prawda ma świetnych stoperów takich jak Pablo czy Perea, ale jak dojcie Ocio to będzie to obrona nie do przejścia

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 cze 2006, 11:13

Barcelona poza tym, że będzie mierzyła w zdobycie tego co w ubiegłym sezonie to warto jeszcze spróbować nie przegrać dwukrotnie z Atletico :lol: :roll: To może być trudniejsze niż zdobycie LM :wink:

Atletico w ostatnich latach robi sporo wydawałoby się dobrych transferów, ale nie idą one w parze z dobrymi wynikami. Ten klub chyba nie jest stworzony do wygrywania. Jak odejdzie Torres to nawet z Barceloną nie będą wygrywać :P

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 01 cze 2006, 11:26

zobaczymy :) ale Torres nigdzie nie odejdzie, Atletico teraz chce upolować Javiera Saviolle i zobaczymy czy im się to uda!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 cze 2006, 11:27

Ooooooo bardzo chętnie oddamy Javiera! Zarząd Barcelona na pewno nie będzie robił problemów. Problemem będzie Argentyńczyk, który zarząda sporych zarobków delikatnie mówiąc. Jeżeli uda Wam się sprostać jego oczekiwaniom to i Barceloną odnośnie kwoty transferu się bez problemu dogadacie.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 01 cze 2006, 11:44

fajnie by było, jednak na razie przesądzone jest tylko odejście Saviolli z Sevilli a nie przesądzone przejście z Sevilli do Atletico, myśle że Saviolla by się nam przydał nawet jeżeli nie odszedłby Torres czy Kezman

realfyba
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: realfyba » 02 cze 2006, 19:50

Uważam, że z Realu powinien odejść Urugwajczycy Pablo Garcia i Carlos Diogo, ponieważ w tym sezonie nic nie pokazali. Na Santagio Bernabeu powinni przychodzić młodzi utalentowani piłkarzy przykład ( Ramos, Robinho) i licze iż w następnym sezonie w królewskiej bieli wystąpi Cesc Fabregas czy Xabi Alonso. a co do obrony to środkowy obrońca i lewy (Carlos do Chelsea). Przydał by sie również bramkostrzelny napastnik. Odejść powinien Raul, Cassano ! Wtedy real ma skład na wygranie Mistrzostrwa Hiszpani. Na środek obronyRicardo Carvalho bądź Chivu. Natomiast na prawą flankę chce A Cole'a. a wiec skład Realu na następny sezon:

-------------------Casillas-----------------------
Cicinho---Ramos----Carvalho--------A Cole
-----------J. Baptista-------Fabregas--------
Beckham----------------------------Robinho---
-----Ronaldo-----------------------------------
-----------------------(Rooney, Podolski, Soldado, Drogba)

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 09 cze 2006, 17:48

Atletico kupiło Ze Castro, Portugalczyk został oficjalnie powitany, jego prezentacja w Madrycie odbyła się w czwartek 8 czerwca. Może on sporo zrobić w klubie z Vicente Calderon. Przybył on do Rojiblanco za darmo. Ceniony jest przez Fuertę i J. Mourinho

Awatar użytkownika
Baraneq
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baraneq » 11 cze 2006, 18:31

oto mój skład Realu na przyszły sezon :

Casillas

Cicinho Ramos Nesta A.Cole

Beckham Xavi Fabregas Robinho

Adriano Torres

Awatar użytkownika
Baraneq
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baraneq » 11 cze 2006, 18:33

jeszcze prośba , chcialbym żebyście podali mi troche transferow (najważniejsze) z ligi hiszpańskiej na sezon 2006/07 . z góry dzięki

Nie pisz posta pod postem. Użyj opcji 'zmień' //maestro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 cze 2006, 18:47

Baraneq :shock: to ładnie gratuluje wizji gry :] Nie ma to jak młoda myśl trenerska :P

Nesta ? no no ...
A Cole ? został Heniu to i Ashley zostanie :]
Xavi ? nie Xabi ? Xavi - zimna woda dobrze Ci zrobi.
Cesc ? to macie najwieksze szanse. Ale Wenger nie po to mu zaufał by teraz...
Adriano ? ba może tu nawet wieksze szanse niż z Fabregasem, ale seriel bedzie trwał na dobre.
Torres ? no jak pisałem zimna woda.

Teraz mój skład Real na przyszły sezon ? moge ? naprawde ?

[4-3-3] Iker - Cicinho, Ramos, Andrade, hmmm a zostanie Carlos - Bekham, Emerson, Guti - Raul, Ronaldo, Robinho

Ewentualnie Xabi z Liverpoolu to było by to :] Albo Zambarotta za Carlosa :P Chivu nie wyrwie chyba Real, podobnie jak Reyesa - choc Hiszpan prędzej. To ewentualnie zagra za Raula ale wtedy 4-4-2.

Co do Twojej prośby jak nie jesteś tu przejazdem to Ci pomoge ale wybacz nie teraz. Wiec jak będziesz na forum to sie odezwe :P

P.S Inter składa oferte za Diego Forlana :roll: juz nie Barcalona a Nerrazzuri są bliżej byłego gracza MU. Po nie udanych negocjacjach z Luca Tonim czas na Urugwajczyka, mogą im oddac Recoba czy nawet Killiego Gonzalesa. Ponoć Pellegrini kiedyś chciał Burdiso. A Inter cały czas marzy o Romanie z El Madrigal

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 cze 2006, 18:51

[4-3-3] Iker - Cicinho, Ramos, Andrade, hmmm a zostanie Carlos - Bekham, Emerson, Baptista, Guti - Raul, Ronaldo, Robinho

4-4-3 - no no Zaza :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”