Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 sie 2026, 17:48
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 sie 2026, 17:52
Boromir

PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 27 sie 2026, 18:23
Pewnie podobnie myśleli ludzie urodzeni w latach 40-50 o BBoyach.HMK pisze: ↑27 sie 2026, 17:38Drodzy rodzice dziesięciolatków +-. Przygotujcie się na nadchodzący trend, kiedy kilkuletnie NPC-ty z brokułem na głowie będą toczyć 'aura battle' do viralowej muzyczki, zapewne gdzieś w październiku/listopadzie, bo znając nasz kraj to wtedy to się u nas pojawi. Już niebawem w szkołach waszych pociech. Po prostu bądźcie gotowi, że prędzej czy później młody o tym wspomni.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 sie 2026, 20:08
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 27 sie 2026, 21:48
Sprawdź priv:)Magnum pisze: ↑27 sie 2026, 14:47Szczerze? Ja się zupełnie nie interesuję NFL ani MLB. Byłem na meczu MLB raz w życiu, wynudziłem się tam, bo to ogólnie się idzie na piknik jeść hot dogi i pić piwo. Nie jara mnie to w ogóle. NFL może być bardziej interesującym doświadczeniem sportowo/widowiskowo, aczkolwiek pójście na MLB to na pewno będzie bardzo dużą dawką tzw. Americana, oba sporty są bardzo amerykańskie i typowo amerykańskie więc myślę że będzie spoko. Tylko pamiętaj, że to NYC - to tak jakby patrzeć na UK przez pryzmat tylko i wyłącznie Londynu.
Jeśli chodzi o takie sporty to bym szedł na NHL, ale sezon zaczyna się dopiero za miesiąc.
Super, zobaczycie trochę USA jadąc na Skyline Drive, popieram bardzo.Eyesmon pisze: ↑27 sie 2026, 14:36Potem chcemy wziac auto i na 4 dni pojechać Skyline Drive > Waszyngton > Philly I wrocic wieczorem 18.09 majac lot 19.09 o 18 wiec pol dnia na Jersey (ew jak nam braknie punktow w NY to obciąć ten plan o 1 dzień- Philly? I na końcu jeszcze dołożyć ten czas w Nowym Jorku)Philly fajne miasto, do życia, mogę polecić kilka miejsc na priwie żeby tu nie zaśmiecać jeśli chodzi o dobre browary itp. Odezwij się jeśli chcesz
![]()
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 sie 2026, 4:29
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 29 sie 2026, 1:34
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 29 sie 2026, 8:11
Przema
League
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 29 sie 2026, 9:46
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 29 sie 2026, 9:50
Kurde, zazdro. Jakbym zobaczył to pewnie bym pobiegł i poprosił o fotę, mimo że wiem, że to dość niegrzeczne i przeszkadza im to na pewno
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 29 sie 2026, 12:25
A to ja kiedyś w restauracji Chałupa spotkałem Małysza , Hołowczyca i kogoś tam jeszcze. Stoik obok siedzieli.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 29 sie 2026, 13:13
Eyesmon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio