Powołana kadra na MŚ jest dla mnie zaskakująca brakuje kilku graczy.Uwazam że Polska wyjdzie z grupy ale to chyba wszystko na co ją obecnie stac.Bo tez i cięzżko z takiej grupy nie wyjść
pozdrawiam
KLUBEM ŁODZI JEST ŁKS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kowal71 » 29 maja 2006, 14:19
kowal71
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 maja 2006, 14:33
kowal71 pisze:Powołana kadra na MŚ jest dla mnie zaskakująca brakuje kilku graczy.
A Grecje przed ME 2004 na co bylo stackowal71 pisze:Uwazam że Polska wyjdzie z grupy ale to chyba wszystko na co ją obecnie stac.
Latwo na mundialu juz nie ma, latwo to bylo w eliminacjach jak mielismy Azerbejdzan czy Irlandie PLN. Ale ja mysle ze jednak sobie powinnismy poradzic. Nie wiem wogole czy Kostaryka to ta gra dla zmyly czy co bo wczoraj pogrom z Kozakami a wczesniej z Katalonia przegrana 0:2...Ekwadorkowal71 pisze:Bo tez i cięzżko z takiej grupy nie wyjść
Ale ześ pojechal.kowal71 pisze:KLUBEM ŁODZI JEST ŁKS
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 maja 2006, 16:29
HmmmmmmmmMartinho pisze:Juz taki ekspert to nie badz
Ty też.Martinho pisze:Ale ześ pojechal.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 29 maja 2006, 17:50
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 maja 2006, 20:19
Raczej na pewnoMartinho pisze:Przegrana z Macedonia 1:2 to chyba jednak wypadek przy pracy
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 maja 2006, 20:28
Druga brame Macedonia strzelila z karnegoLukaz pisze:Nie widziałem drugiej bramki dla Macedonii
No cos tyLukaz pisze:Zreszta my też jak do tej pory nie pokazaliśmy się z dobrej strony i trudno żeby się nas bać.
Troche optymizmuLukaz pisze:Wg mnie wyjście z grupy to wszystko na co będzie stać naszych orłów, a wcześniejsze odpadnięcie będzie bardzo niemiłą niespodzianką
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 maja 2006, 20:54
Dla mnie pokonanie czwartoligowego szwajcarskiego FC Winklen St. Gallen o niczym nie świadzczy a sam mecz traktuje tak samo jak Szymkowiak:Martinho pisze:Mila 3 bramy Rasiak 4 bramy i to w meczu 2 razy po 30min
Nie znam się na reprezentacji Litwy ale z tego co się dowiedziałem to oni też nie grali w pełnym składzie lecz w ligowymMartinho pisze:Moze w meczach towarzyskich sie nie pokazalismy ale nie zagralismy zadnego spotkania w tym roku w optymalnym skladzie. Nasza kadra ograniczala sie tylko do zawodnikow z polskiej ligi + tych ktorzy mogli liczyc na łaske trenerow z zagranicy.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 maja 2006, 21:05
To miala byc ironia...Lukaz pisze:Dla mnie pokonanie czwartoligowego szwajcarskiego FC Winklen St. Gallen o niczym nie świadzczy
Ej o co ci chodzi z tymi amatoramiLukaz pisze:Dla mnie mecz w którym piłkarze walczą o wyjazd jest ważniejszy niż pykanie z amatorami, no bo czego można było sie spodziewać gdy naprzeciw siebie stają zawdowoi piłkarze i osoby które na co dzień maja inny zawód.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 29 maja 2006, 22:01
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 29 maja 2006, 22:39
Niemcy nie byli dawno tak slabi. Jesli teraz ich nie ogramy to chyba juz nigdyLookAsh pisze:Nawet Niemcy nie maja aktualnie dobrej druzyny, zwyciestowo z Luksemburgiem 7-0 nic nie znaczy, sa do ogrania
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 maja 2006, 22:49
Z amatorami graliśmy sparing i dlatego rzecz nazwałem po imieniu. Na nikogo też się nie uparłem bo pisałem o nich tylko w jednym poście i o ostatnim naszym meczu. Jak w ostatnim meczu przed mundialem znowu zagramy z amatorami to znowu użyję tego słowa jak będę chciał nabić postaMartinho pisze:Ej o co ci chodzi z tymi amatorami Uparles sie na nich i teraz beddziesz powtarzal to caly czas Ja sie nie ciesze ze z amatorami wygralismy to mamy super forme. Ciesze sie tylko z wyniku. I daj juz z nimi spokoj...
Aha...Martinho pisze:To miala byc ironia...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 30 maja 2006, 17:43
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 30 maja 2006, 17:48
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 30 maja 2006, 17:51
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 maja 2006, 18:53
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin