Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2026, 17:02
mete
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2026, 17:09
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2026, 17:11
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 30 sie 2026, 17:15
Nie wiem czy w tych odpowiedziach czy przy okazji innego posta/podcastu to wyszło. Post brzmi jak brzmi, chcąc czepić się słówka to można soe faktycznie czepić. Natomiast chodziło o to, że RedBird spłacił Elliota i wyszedł spod FFP, więc nie musi szukać budżetowych rozwiązań jak do tej pory gdzie nikt nie przyjdzie dopóki nikt nie odejdzie, bo budżet na to nie pozwala. Czy i ile on faktycznie wpompował jako właściciel to wyjdzie w kwitach, natomiast Milan sam nie zarobił na transfery Ramosa, Gili i Moreiry. Tym bardziej że za free oddajemy prawie każdego,poza Leao.
Widzisz, znów trochę przekreciłeś. Ja nie napisałem że wierzę, że posadzi RLC na ławce czy że okaże się lepszy nawet niż Saelemakers albo Estupinian.mete pisze: ↑30 sie 2026, 17:02Seba82 czytając to wszystko o Hutchinsonie i później na bazie tego budując swoją opinię i przestawiając ją tutaj…. Nie masz de javu z przed kilku lat i Emersona, Moraty, Musaha, itp. gdzie praktycznie każdy wiedział że to nie ma prawa wypalić a robiłeś wszystko by uwierzyć że to ma sens?
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 30 sie 2026, 17:24
Niedługo będzie dane nam się przekonać. Chłopie, w obecnej sytuacji wychodzi że albo on by przyszedł albo nikt, więc bylibyśmy i nadal jesteśmy skazani na Rabiota i RLC tam. Nie wiem jak Ty ale ja mam już mdłości na widok RLC więc naprawdę trzymam kciuki żeby ten chłopak okazał się kozakiem choćby na tyle żeby nie musieć oglądać RLC. Jak strzeli raz na rok to już wyrówna poziom kolegi a jak będzie biegał w pressingu jak Saelemakers to już będzie upgrade kosztem RLC.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 30 sie 2026, 17:40
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matrixxx » 30 sie 2026, 17:41
Przecież mete ani nikt z użytkownikow piszących nie hejtuje tutaj Amorima ani jego wyborów, raczej można wyczuć coś wprost przeciwnego, czuć wiarę w Portugalczyka.
Matrixxx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 30 sie 2026, 17:41
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 30 sie 2026, 17:44
[k****] czy Ty w ogóle czytasz do czego się odnosisz? Napisałeś to samo co ja innymi słowami.Matrixxx pisze: ↑30 sie 2026, 17:41Po co zakłamywać rzeczywistość - ten transfer na dzień dzisiejszy to jest zwyczajnie znak zapytania i tyle. Wiadomo, że to piłka i wszystko jest możliwe, nagle typ odpali i okaże się super wzmocnieniem, nie można tego wykluczyć. Reszta to gdybanie. A to czy będziesz pisał, że ten ruch jest ok, czy że ten ruch jest nie ok, nie ma żadnego znaczenia czy Amorimowi się uda czy nie. Nie chodzi o hejt a o rzetelną ocenę sytuacji i tyle
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matrixxx » 30 sie 2026, 17:49
Jest dokładnie odwrotnie - to Ty nie rozumiesz, co użytkownik mete stara Ci się od wczoraj wytłumaczyć. Ja aż takiej potrzeby nie mam aby zbawiać świat, więc niech będzie, że to Ty masz racjęseba82 pisze: ↑30 sie 2026, 17:44[k****] czy Ty w ogóle czytasz do czego się odnosisz? Napisałeś to samo co ja innymi słowami.Matrixxx pisze: ↑30 sie 2026, 17:41Po co zakłamywać rzeczywistość - ten transfer na dzień dzisiejszy to jest zwyczajnie znak zapytania i tyle. Wiadomo, że to piłka i wszystko jest możliwe, nagle typ odpali i okaże się super wzmocnieniem, nie można tego wykluczyć. Reszta to gdybanie. A to czy będziesz pisał, że ten ruch jest ok, czy że ten ruch jest nie ok, nie ma żadnego znaczenia czy Amorimowi się uda czy nie. Nie chodzi o hejt a o rzetelną ocenę sytuacji i tyle
Matrixxx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2026, 17:52
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 30 sie 2026, 17:59
Sęk w tym, że ja o żadnej racji nie mówię. Wrzuciłem tylko info dlaczego to nazwisko i raptem wielkie hur bur Seba uważa go za zbawcę ofensywny Milanu. Przez 3 strony piszę mniej więcej to samo co Ty napisałeś w podsumowaniu. Ja w zaden sposób nie bronię tego transferu bo nie za bardzo mam czym i jak,bo nie znam gnoja, natomiast narracja Wasza stawia mnie jako obrońcę tylko dlatego że nie wyzywam Tu zarządu i całego świata bo wzięli jakiegoś gnoja.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 30 sie 2026, 18:20
Bazując akurat na całym internecie to zgadzając się z Tobą transfer Gili,Moreiry i Ramosa też nie miał żadnego sensu,czy tylko jak przychodzą duże nazwiska to wtedy ma sens?
Nigdzie do tej pory nie stwierdziłem że jest jakiś zajebisty. Podałem tylko dalej info, że to nazwisko (co zresztą potwierdzają media) było w kręgu zainteresowań i z jakiego powodu, bo sam nie wiedziałem.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2026, 18:27
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio