Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 31 sie 2026, 20:36
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 31 sie 2026, 20:40
Już po ptakach.
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 31 sie 2026, 20:56
A to na wahadle nie ma grać Belg ze Strasburga? Zwłaszcza gdy Chukwueze ma swój moment Cuadrado/Mosesa? Bo tak patrzę na kadrę Milanu i z boku największa słabość to jednak na środku obrony i ofensywnej pomocy.
Bernabeu2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 31 sie 2026, 20:59
Amorim widzi go na prawej stronie a na lewej jak była lipa tak jest bez zmian.
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 31 sie 2026, 21:08
Bernabeu2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 31 sie 2026, 21:19
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2026, 22:23
Możesz mnie uważać za emocjonalnego nerwusa (zakładam, że to do mnie) ale przynajmniej nam SWOJE zdanie na bazie tego co widzę a nie chłonę wszystko jak leci bez żadnej refleksji i wklejam tutaj. Jesteś właśnie idealny odbiorcom kontentu tych wszystkich taktyków czy insiderów co piszą lub nagrywają takie filmiki jakie chcesz w głębi serca chcesz widzieć i wierzyć w nie.W sumie ciekawe video zrobił rzecznik prasowy Cardinale. Myślałem, że on dostaje tylko jakiś przeciek transferowy a widać że dostaje dużo więcej niż mi się wydawało.
Wyjaśnił jak Cardinale stara się naprawić błędy Furlaniego,Moncady. Dlaczego De Winter jest w kadrze a Tomori został odsunięty. Dlaczego nie chcą popełniać błędów jak z Nkunku i Gimenezem jak nie mogą kupić kogo chcą. Dlaczego on Endricka do tego angielskiego gnojka(co się wiąże z przykładem Nkunku) itd...
Jak ktoś chce szerszej perspektywy jak to oni sobie w głowach poukładali (Cardinale z Amorimem) to niech sobie obejrzy.
Emocjonalnym nerwusom nie polecam
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 31 sie 2026, 23:07
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » wczoraj, 5:43
Bzdura. Nie za to a naginanie rzeczywistości nie sprawi Twoja wersja wydarzen sprawi, że tak będzie.
Leao trafia do Turcji bo,poza Aston Villą nie było w to okienko chętnych.
To Ty porównałeś właśnie Gimeneza statystykami. Tam nic takiego nie było powiedziane.mete pisze: ↑31 sie 2026, 22:23Bo najśmieszniejsze jest to, że on Gimeneza przestawia jako to co chcą ominąć. On rocznikowo jest 2 lata starszy od Anglika. Do Milanu trafił półtora roku temu, więc dość śmiesznie to brzmi jak gościa, który strzelał od 2 lat w solidnej lidze, w LM przedstawia jako średniaka a gościa co jest 2.5 lata młodszy i trafia to Milanu półtora roku później już przedstawia jako młody talent mimo iż ten od dwóch lat kopie się po czole.
Serio to jest rzetelne przedstawienie sprawy? Nie, on szuka sposobu by wyszło na jego. Jeżeli zapomnimy o przygodzie Gimeneza w Milanie to jego kariera przed przyjściem do Milanu to niebo a ziemia w porównaniu do
Jeśli to prawda co mówi, a mówi że całość informacji ma z klubu to technicznie nie skłamał. Chciał Cardinale Endricka nie pykło.. Żadnych zapchajdziur do stycznia, wypożyczenie gracza w którym coś widzą. Jak wypali to plus dla klubu,jak nie to żadnego obciążenia i bujania się latami ze sprzedażą.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » wczoraj, 7:31
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » wczoraj, 7:59
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » wczoraj, 8:04
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » wczoraj, 8:19
Co za bzdura
Przecież on powiedział, że to informacje przekazane przez klub jak oni chcą podchodzić do okienka transferowego. Nie jak on to widzi.
"Marne dane statystyczne" na które Ty spojrzałeś stworzyły profil gościa, który nie umie nic bo strzelił 4 gole w dwa lata. Miałeś przykład filmiku z City, gdzie patrzono na 34 parametry,w późniejszym okresie, zawężone do 7 kluczowych szukając następcy De Bruyne. Jeśli uważasz, że sztaby i trenerzy patrzą tylko na bramki bądź ich brak jako charakterystyki gościa, który ma być keatorem sytuacji to oczywiście to jest sprowadzenia dyskusji do śmiesznego minimum.mete pisze: ↑wczoraj, 7:31Pisze cały czas, że jakieś marne dane statystyczny stworzone przez amatorów robią z gościa kogoś kim nie jest a drugi ziomek bo mu “exclusive” nie siadł na siłę próbuje między innymi mi wmówić, że 23-letni zawodnik ofensywny który w ostatnich dwóch latach strzelił 4 bramki i zaliczył 7 asyst to top talent.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » wczoraj, 8:20
Diawara, Terracciano i Vladimorov to “top talent” środkowych obrońców.Jak widać źródło chyba wyschło i nie ma godnego CB i AM na świecie żeby wzmocnił Milan. I żadne tłumaczenia tu nie pomogą, być może hutchinson w tej beznadziejnie przeciętnej lidze odpali ale nie o takie wzmocnienia nam wszystkim chodziło
Wrzuciłeś filmik w którym przedstawia się go jako “top prospect” i bronisz słuszność dodania go do tej grupy broniąc całego kontentu stworzonego przez tego gościa.Żaden to super talent(przynajmniej dla mnie) więc ja nie próbuje na siłę tworzyć jego wizerunku super talentu żeby z tej pozycji go gnoić udowadniając że nim nie jest.
.a Ty to właśnie robisz.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » wczoraj, 8:52
gilardino11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio