Kroki - amatorka, no-pro :) - Strona 15

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
19B10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1878
Kibicuję: WRE

Kroki - amatorka, no-pro :)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » dzisiaj, 6:49

443281, sierpień rekordowy i to pomimo bólu kolana. Ale od dziś powrót do pracy, także koniec tego dobrego.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 844

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » dzisiaj, 7:44

Obrazek
Blisko zamierzonego celu średniej 20k ale jednak trochę zabrakło

Awatar użytkownika
Przema
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1034

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » dzisiaj, 7:56

U mnie sierpień raczej bolesny. Zacząłem normalnie biegać jak w każdym poprzednim miesiącu. Już w lipcu zacząłem sobie robić siłowe piątki i biegałem po górkach w puszczy trasy 15-20 km. Na początku sierpnia machnąłem na tej trasie półmaraton ładnie poniżej 2h ale musiałem coś przeciążyć albo naciągnąć bo na kolejnym treningu dopiero bóle się pojawiły i tak z tym tkwię do dzisiaj. Wystartowałem w półmaratonie i trochę przebiegłem ale jak tylko ból się odezwał to nauczony doświadczeniem zszedłem z trasy zeby sobie nie pogorszyć.
Warunki wieczorne już w sierpniu były ciężkie bo szybko robi się ciemno a po 20 to już masakra z moim wzrokiem i patrząc na zegarek i tak nie wiedziałem jakie robię tempo. I tak na tej nieświadomości chociażby przebiegłem sobie treningową dychę w 46 minut, a to raczej nie pomogło. Wkurw miałem straszny ale wczoraj na poprawę humoru zamówiłem sobie nowy zegarek do biegania i słuchawki, które już się nie nadają do samodzielnej naprawy po raz drugi.

Teraz odczekać dwa tygodnie aż ból zniknie, wzmocnić mięśnie i robimy plan na maraton .

Hannibal
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 1177

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » dzisiaj, 10:16

Obrazekhttps://zapodaj.net/plik-VldRuFiu20

Tegoroczny rekord. Ponad 1400 m przewyższenia, więc przy okazji łydki zrobione :ozob:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”