Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 102

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 30 maja 2006, 18:53

Co tu duzo pisac... Kosowski out. To co robi Kosa na boisku wola o pomste do nieba... Traci pilki, nie jest juz taki szybki jak kiedys, niedokladnie przyjmuje podania... Widac ze duzo stracil na siedzeniu na lawie w Southampton...

Wogole cala kadra gra ten mecz na odwal sie. Jedynie mnie cieszy gra walecznych Sobolewskiego i Szymkowiaka...No niestety na mundialu musimy zagrac wiele lepiej bo inaczej z 28 kompletow strojow zuzyja sie tylko 12 na kazdego zawodnika... ;) Mecz wyrownany a co do bramki to nikt nie zawinil przy niej... Rykoszet i koniec. W drugiej czesci pewnie ozywi sie nasza gra. Wejda ci ktorzy poczuli sie pewnie urazeni ze na lawie siedza i bda chcieli pokazac trenerowi ze zasluguja na gre w pierwszym skladzie. Moze nam Rossi pomoze... :?

PS: Prosba do Janasa: panie trenerze Kosowski :arrow: Jelen

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 30 maja 2006, 18:54

Tymczasem po pierwszej połowie nasza reprezentacja przegrywa 1-0. Gra Polaków nie napawa optymizmem. Z gry nie było żadnej 100% okazji. Artur Boruc mimo że został zmylony jakoś tak bez przekonania się rzucił. Gdyby łapy wyciągnął może by gola nie było. Z jednej strony kibicuje Polakom, ale jestem niezmiernie wściekły na Pawła Janasa, że po prostu "olał" Dudka. No ale cóż... Pewnie po przerwie zobaczymy mojego faworyta na bramkarza nr 1 Polaków na mundialu - Tomasza Kuszczaka. Do tego z chęcią zobaczyłbym Rasiaka grającego wraz z Żurawiem w ataku oraz Jelenia na prawym skrzydle zamiast nadal nieogranego Kosowskiego. Również Krzynówek specjalnie nie zachwyca no ale zobaczymy jakich zmian dokona nasz trener. Sebastian Mila swoimi umiejętnościami jest słabszy od Krzynka, ale przynajmniej na dzień dzisiejszy ma chyba jakąś większą ambicję do gry.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 maja 2006, 19:26

czeher pisze:Cos mi sie wydaje ze Janas pozaluje jeszcze niektorych decyzji
chyba juz zaluje :!:
KUSZCZAK RULEZZZZZ
chyba moj kupon z meczem Polska - Ekwador 2 nie jest w tym swietle zbyt "egzotyczny" 8)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 maja 2006, 19:26

A myślałem, że gorzej być nie może :lol2:

Luis Enrique Martineeeeeeeeeeeez :lol2:

PS: To ten z Barcelony :shock: :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 maja 2006, 19:28

Czy takie bramki jak ta bramkarza Kolumbi sa prawdidlowe i zgodne z przepisami?

PS: kibice ktorzy sa na stadionie sa do dupy. Robia wiekszy wstyd niz pilkarze

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 maja 2006, 19:32

Bienias pisze:Czy takie bramki jak ta bramkarza Kolumbi sa prawdidlowe i zgodne z przepisami?
Pewnie, że tak. Rzadko kiedy zdarza się taka sytuacja, ale gra Polska więc nikt nie powinien się dziwić. Siwy z Gancarczykami do domu już mogą wracać bo na MŚ tylko wstydu przyniosą, dajcie spokój :lol: Śmiech na sali, Kolumbia rulezz

Kuszczak do Manchesteru za 7 mln funtów? Teraz to za darmo go nie wezmą :P

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 30 maja 2006, 19:32

Skrytykowałem Boruca, ale Kuszczak... Szkoda mi go w tym momencie. Piłka naprawde dziwnie leciała, no ale nie można go usprawiedliwiać. Jest on dobrym bramkarzem i nawet jak nie będzie grał na tych mistrzostwach to jeszcze pewnie i tak sporo osiągnie. Tomek trzymaj się!!!

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 30 maja 2006, 19:36

Bienias pisze:PS: kibice ktorzy sa na stadionie sa do dupy. Robia wiekszy wstyd niz pilkarze

Nie wszyscy, niektórzy wołają całkiem trafnie - Gdzie jest Franek? Chyba sam przyznasz, że on w ostatnich meczach, gdy był bez formy lepiej prezentował się niż napastnicy występujący dzisiaj...
Ale reszta to normalnie żedada... jak można po straceniu bramki przez Polaków krzyczeć jeszcze jeden, jeszcze jeden? :angry2:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 30 maja 2006, 19:37

kibice [*]

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 maja 2006, 19:38

Moja prognoza na MŚ:

Niemcy 3:0 Polska (Lehmann 15' 61' 89')

:rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 maja 2006, 19:39

RadoGol pisze:jak można po straceniu bramki przez Polaków krzyczeć jeszcze jeden, jeszcze jeden?
I to jest takie złe? Polacy grają jak VI-ligowcy to kibice się z nich śmieją. Ja nie widzę w tym nic strasznego. Ja reprezentacji Polski nie widziałem na MŚ jak zobaczyłem skład, Janas powinien ręczniki podawać, a nie trenować kadrę.

Jak bronił Boruc to krzyczeli 'Jurek Dudek', kibice wiedzą co dobre, a jak Polska dostanie w pape 6:0 to może pomyślą nad tym co zrobili... Ja i tak kibicuje Włochom na mundialu bo wiadomo od dawna, że na naszych liczyć nie można chociaż wiadomo, że będę za nimi trzymał kciuki to na wiele liczyć nie mogę...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 maja 2006, 19:40

Albo jurek Dudek.rozumiem ze jest ich ulubiencem ale bez przesady. Kibice zachowuja sie tak jak wtedy gdy Deyna strzelil cudowna bramke z roznego a oni go wygwizdali bo jest warszawiakiem i byl pilkarzem Legii. Zalosne

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 maja 2006, 19:42

Boże, co za wstyd. Kuszczakowi współczuję, pominąć milczeniem, ale to co wyprawiają kibice, to wstyd. Oni kibicują reprezentacji, czy Frankowskiemu, Dudkowi? Chciałem pod koniec napisać, że dobrze, że balon znowu pękł, bo jeszcze nie przebrzmiał mecz z Litwą, a polska reprezentacja poczuła się zbyt pewnie. Ale źle, taki mecz nie powinien się odbyć!

Ole :shock:? Wyp...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 maja 2006, 19:44

RadoGol pisze:Nie wszyscy, niektórzy wołają całkiem trafnie - Gdzie jest Franek?
Tam gdzie powinien być. W domu.
RadoGol pisze:Chyba sam przyznasz, że on w ostatnich meczach, gdy był bez formy lepiej prezentował się niż napastnicy występujący dzisiaj...
Dobry tok rozumowania :lol: Warzycha jak grał to też prezentował się lepiej niż nasi napastnicy dzisiaj.

Szkoda, że Franek nie prezentował się lepiej od rywali kiedy grali w tym samym czasie.
Tomusmc pisze:Jak bronił Boruc to krzyczeli 'Jurek Dudek', kibice wiedzą co dobre
Nooooo :lol:
Zamiast 'wiedzą' powinno być 'widzą'. W reklamach bo na boisku to już ciężko go zobaczyć jeżeli się papa Janas nie zlituje.
Tomusmc pisze:Ja i tak kibicuje Włochom na mundialu bo wiadomo od dawna, że na naszych liczyć nie można
Pytanie tylko czy starczy włoskiej mafii hajsu na wykupienie arbitrów w Niemczech?

O idiotach z trybun szkoda pisać.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2006, 19:45 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 30 maja 2006, 19:45

Chorzowianom gratulujemy kibicow :oops: :? Alwe przyjeliscie reprezentacje Polski... Nawet jak nasza repra gra jak 6ligowcy to trzeba wspierac ich caly czas. Prawdziwych kibicow poznajemy w biedzie...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”