PES/eFootball (temat luźny) - Strona 40

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

PES/eFootball (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 06 wrz 2026, 21:22

Ostatnio próbowałem przekonać się do eFootball na PS 5. Gralem często. Bywało przyjemnie no ale te mankamenty doprowadziły dzisiaj jednak do usunięcia tego wraz z składem całym. Jak usunąłem z klubu wszystkich piłkarzy to wiem że już nie wrócę. Zero przyjemności. Coraz bardziej idą w stronę Pay 2 win. Darmowe karty się do niczego nie nadają się. Nawet ostatnio trafiłem Adriano tego z obecnej promocji. Poza strzałem żadnych atutów. Wszyscy czy niemalże wszyscy ruszają się jak mucha w smole. Gra bez piłki to jest poziom FIFY 06. Stoją jak kołki w miejscu. Mnóstwo podań oraz strzałów po spozniej reakcji na komendę. Zwinnośći tam nie ma. Przebiegnac z piłką obok kilku piłkarzy nierealne.

Gra stoi w miejscu od 7 lat. Zero progresu. Słyszałem że mają zmienić gameplay na nowy. No nie sądzę że to się wydarzy.

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4441
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 06 wrz 2026, 21:27

Mogłeś dac znac to bym chętnie przejął ten skład :)

Albo pogralibysmy online

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 990
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 06 wrz 2026, 22:02

Ja pykam dalej, mam dwa konta i człowiek jakoś lżej żyje jak zrobi minimum czyli wejdzie do ligi, porobi zadania i spokój

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 06 wrz 2026, 22:45

Ja właśnie spadam z 4 :)

Brakuje mi takiej ligi online z realnymi składami jak w Fifie

Teraz co z tego że mam skład na poziomie 3100 zbierany od miesiecy jak wjeżdża jakiś ziomek co kupuje piłkarzy za $ od tatusia i ma 3200 w 5 min.

Poznaje takich bo oglądają zawsze wszystkie powtórki i wiecznie ustawiają skład przed meczem jak i w polowie. Do tego robią miliony koleczek zamiast po prostu grać w piłkę. Koniojebcy :)

Ps. Pare dni temu grałem z ukrem co miał nazwę klubu Wołyń. To jest kurestwo bo wiadomo o co chodzi i choć prawie złamałem pada pokonałem go 2:0 chyba siła.woli. oczywiście zgłosiłem do Konami ale pewnie nic to nie da....

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 06 wrz 2026, 22:52

Byłem blisko drugiej. Po ostatnim remisie powinienem awansować ale nie wiem czemu za remis dostałem tylko 3pkt skoro przeważnie jest ok 15.

Grałem z gościami z drugiej ligi(pewnie tak mało osób w to gra) oraz przeciwko składom dość świeżymi kartami gdzie autentycznie każdy grałby u mnie w podstawie.

Od strzałów, po podania i tzw. drybling oraz grę bez piłki jest tam do dupy.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 990
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 06 wrz 2026, 22:54

Ja miałem rekord zapisany na koncie 400 z groszem. Wyżej niż nigdy się nie udało. Dzisiaj tylko wchodzę do 1 ligi i chill. Za dużo nerwów.

krzysiu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 151

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 06 wrz 2026, 23:27

Ja z kilka lat temu oralem sporo meczów by byc w 1 lidze na pc. Bylem 500,900 ale od długiego czasu nie chce się nawet grać o te 100 000 bo trzeba by z 30 meczów pewnie pyknac a po tym co zrobili z bramkarzami to odechciewa się grać

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 06 wrz 2026, 23:30

A moze zrobimy sobie mini lige swiata piłki?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”