Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 03 wrz 2026, 7:18
Ojciecdyrektor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 03 wrz 2026, 11:18
Nie przejdzie. Nie pokażą kobiety z aż tak obijanym ryjem, nawet jak to tylko "kobieta".Ojciecdyrektor pisze: ↑03 wrz 2026, 7:18Rocky Balbboa zaczyna przegrywać, zbliża się koniec karriery.
Jedyne co mu pozostaje jest zmiana płci.
Mr.Chris
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 06 wrz 2026, 13:56
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 06 wrz 2026, 14:07
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 06 wrz 2026, 16:55

Vol'jin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 06 wrz 2026, 17:06
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 06 wrz 2026, 17:20
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 06 wrz 2026, 18:09
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 07 wrz 2026, 13:09
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 07 wrz 2026, 13:22
Po pierwszym sezonie zaczalem czytac ksiazke. Dlatego myslalem, ze beda tylko 3 sezonyMr.Chris pisze: ↑06 wrz 2026, 13:56Wczoraj wieczorem zakończyliśmy nowy sezon Silosa z Ewelinką i kurde, ale to jest dobry serial. Ten sezon momentami ciut przynudzał, ale generalnie trzyma poziom poprzednich serii.
Po drugim sezonie zastanawiałem się, czy nie zacząć książki, ale podjąłem decyzję, że nie chce sobie psuć serialu i czekam na koniec czwartego sezonu, żeby ruszyć z czytaniem.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 07 wrz 2026, 13:29
Kolejne potwierdzenie, że podjąłem dobrą decyzjęPrzema pisze: ↑07 wrz 2026, 13:22Po pierwszym sezonie zaczalem czytac ksiazke. Dlatego myslalem, ze beda tylko 3 sezonyMr.Chris pisze: ↑06 wrz 2026, 13:56Wczoraj wieczorem zakończyliśmy nowy sezon Silosa z Ewelinką i kurde, ale to jest dobry serial. Ten sezon momentami ciut przynudzał, ale generalnie trzyma poziom poprzednich serii.
Po drugim sezonie zastanawiałem się, czy nie zacząć książki, ale podjąłem decyzję, że nie chce sobie psuć serialu i czekam na koniec czwartego sezonu, żeby ruszyć z czytaniem.
Niestety w pewnym momencie porzucilem ksiazke i gdzies pod koniec peirwszego tomu sie zatrzymalem. Moze w koncu do tego wroce, chociaz z tego co pamietam to czytalo sie to gorzej niz ogladalo serial.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 07 wrz 2026, 15:36
Rezus
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 07 wrz 2026, 18:13
Właśnie wychodzi kontynuacja tego serialu o tytule "Pionek"Zygmunt-1 pisze: ↑07 wrz 2026, 13:09Wczoraj wieczorem zacząłem, a dziś skończyłem serial Śleboda. Sprawdzałem w wyszukiwarce i nie znalazło nic, więc nie wiem czy ktoś oglądał.
Podobał mi się. Wprawdzie było lekko pokręcone kto ma z kim jakie powiązania i kim jest, ale trzymał w napięciu, nie było jednego bohatera, który bije wszystkich w pojedynkę. Przed obejrzeniem przeczytałem kilka opinii na filmwebie i rzeczywiście można odnieść wrażenie, że górale zostali pokazani w trochę negatywny sposób. Natomiast sam serial w porządku, podhalańskie krajobrazy top, nawet gwara aż tak nie przeszkadzała, chociaż momentami był lekki kłopot ze zrozumieniem wszystkich dialogów.
No i ten Musiał. Grał wyjątkowo wkurwiającego typa, więc patrzyłem na niego z podwójnym obrzydzeniem. Natomiast Mateusz Kmiecik przewija się przez wszystkie seriale, które ostatnio oglądam.
Jak ktoś jeszcze nie widział, choć to nie jest taka nowość, to warto rzucić okiem. Nie tak dobry jak Kruk czy Klangor, ale lepszy niż Prosta sprawa czy Morfeusz.
NoName1989
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio