AS Roma (zbiorczy) - Strona 68

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
1
17%
3-4
1
17%
5-6
4
67%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 30 maja 2006, 14:29

*_Zaza_* pisze:Hunter pisze mi że Simone Perrotta kontuzjowany ponoc coś z kolanem ale lipa

No tez przeczytalem ta smutna wiadomosc ... ale ponoc wiezadla w porzadku wiec nic powaznego

O Kufourze to bzdurne ploty ... kto slyszal zeby Wenger kupowal kogos straszego niz 22 lata :p

A co powiecie na to ze poraz kolejny Monti jest laczony z Empoli ... nie chce byc zlym prorokiem ale w Romie on sie powolutku wypala ... nie to zdrowie co kiedys ... transfer na zakonczenie wielkiej kariery do Empoli wcale nie byl by taka plama na jego karierze ... koncu nie jeden wieli zawodnik dogrywal swoja karieire w mniejszych klubach np Zola czy Chiesa

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 maja 2006, 14:34

goofii pisze:kto slyszal zeby Wenger kupowal kogos straszego niz 22 lata
Rosicky ma 25 :P
*_Zaza_* pisze:Fieldy szkoda [dla Ciebie mi. ] że King podpisał nowa umowe z Kogutami Wink Poszedl by scieszką Sol'a
on jest teraz jednym z lepszych na swej pozycji, szkoda, ze został.
*_Zaza_* pisze:Teraz piszą Sol w Juve
Ta plota ociera sie o granice absurdu, kto przy zdrowych zmysłach chiałby teraz iść grać do Juve

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 30 maja 2006, 14:36

goofii pisze: co powiecie na to ze poraz kolejny Monti jest laczony z Empoli ...
nieee..on jest na zawsze Giallorosso...naprawde swietna przeszlosc w barwach Romy...nawet ostatnio opuscil sobie zarobki..zeby klub wspomoc:) Jak ma tak poazne kolopoty ze zdrowiem to i tak nie pogra...czy to Empoli czy Roma...a jak nie..to wierze ze jeszcze polata w koszulce giallorosso;)

*_Zaza_* pisze:Hunter pisze mi że Simone Perrotta kontuzjowany ponoc coś z kolanem ale lipa
;/ fatalnie..ale jak wiezdala oki..to moze nie jest najgorzej...w koncu zapracowal sobie na ten wyjazd...a tu taki pech mialby byc?! straszne;/ ale mam nadzieje ze zagra!!! FORZA SIMONE!!!

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 30 maja 2006, 14:50

dzieciol31 pisze:goofii napisał:
co powiecie na to ze poraz kolejny Monti jest laczony z Empoli

Wroc !! :wink: Juz Monti wyrazil sie jasna ze bedzie gotowy na pierwszy boboz przygotowawczy czym samym dal do zrozumienia ze po operacji wszytsko okej . Zapewnil tez ze zrezygnuje z wakacji aby dokoczyc rehabiliatcje 8)
Forza Areoplnino :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 maja 2006, 23:42

Fieldy wiesz plotki na temat Sol'a w Juve są chyba i tak wisrygodniejsze niż te że w Turcji będzie grał :roll: Choć i tak nie wiem czemu prasa go tak sprzedaje ? wyraził chęć zmiany kluby ? ze free bedzie na rynku ? czy co ? Bo nie wierze że z racji wieku - gdzyż mogą się uczyc odniego młodzi. King był by idealnym uzupełnienim ale już złożył autograf czym pokazał klase :] Bo kusił go nie jeden klub. A tak będzie jak Terry i Gerrard czy Giggs w Angli

Widziałem dziś plotki na temat Areoplanino i zdeka mnie rozbawiły. Dziwne tym bardzie że ostatnio chyba tylko Sampdoria pytała z wiadomych wzgledów. Goofii Zola czy Chiesa są znacznie strasi. Snajperskiej sznuty sie nie traci :twisted: Jeszcze Ravanelli by kąsał :P Oby tylko zdrowie mu dopisało... bo przeciesz nie ma żadnej gwaracja że w Empoli będzie zdrowy. A Romie jeszcze może dużo dać. Z Francesco grają na pamiec takie piłki :) To jest podobna sytuacja co z Inzaghim tyle czasu jeździł po Belgiach Holandiach leczyć uraz i na konsultacje :? Byli tacy co do z kadry Milanu juz wykreślili :? a teraz nie dośc że wrócił to w 16 spotkaniach które grał w lidze strzelił 12 bramek ? a teraz jedzie na mundial...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 maja 2006, 23:48

*_Zaza_* pisze:Fieldy wiesz plotki na temat Sol'a w Juve są chyba i tak wisrygodniejsze niż te że w Turcji będzie grał Rolling Eyes Choć i tak nie wiem czemu prasa go tak sprzedaje ? wyraził chęć zmiany kluby ? ze free bedzie na rynku ?
ja myślę, ze do Turcji mu jednak bliżej, ener dawało 60 tys, a Juve pewnie nie będzie stac na tyle :D
Czy wyraził chęć ? Jak pojawiły się plotki, powiedział, ze musi się nad soba zastanowić, a to cos oznacza, sam powiedział, że pomyśli "co dalej" po mundialu. Za free nie odejdzie, bo niby dlaczego :lol: Fener dawało 8 mln funtów,

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 maja 2006, 0:06

A czyli cos jest jednak na rzeczy - to coś to kaska :] Mówic Fener bliżej jak cos ? Anelke skusili to teraz biorą się za Sol'a - dla mnie bylo by to zaskoczenie jak by sie wybrał do Turcji. Może 8 milionów funtów nikt nie da Kanonierą z klubów Premeriship ale chyba mógł by nadal grać na najwyższy poziomie w kraju. Suma kontraktu inwidulanego też znaczna :wink: Ale te kluby tylko tym moga skuścic tego najlepszych graczy. Ja sądziłem że mu sie umowa kończy a tu prosze jeszcze mogą zarobić :)

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 31 maja 2006, 0:23

Pozwole sobie zminiec watek o Arsenalu :wink: i napisac cos co sie tyczy Romy 8)

Pizzaro wycofany w listy transferowej wiec juz wiemy ze on juz nie dolaczy do nas w tym mercato ... zanosilo sie na to od dawna . W srodku do Interu sprowadza jeszcze Barone z Palermo ktorego zastapi Simplicio z Parmy ... ladnie to sie wszytsko wiaze 8)

Ptzybyl natomiast konkurent do walki o Di Natale ... Livorno tez ma ochote , ale powiem szczerze ze ie wierze ze oni cokolwiek zmienia i tweirdze ze Antonio bedzie gralw Romie w nowym sezonie. :)

Casstetti podpisany w calkiem fajnie to wymyslili z ta wspolwlasnoscia . Ciekawe jaki zaowdnik Primavery pojdzie na wypozycznienie w druga strone ... ponoc Greco lub Freddi ... dobrze niech chlopaki sie ogrywaja w SerieB :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 maja 2006, 0:39

W sumie to My przepraszamy za zmiane tematu :roll: Pizarro wycofany z listy mercato chyba po tym jak Roma powiedziała NIE dla transferu De Rossiego nie sądzisz ? Plan Macnio był znany :roll: tym bardzie jak odszedło z Romy do ... Interu Dacourt. Z drugiej strony odejdzie Veron to ktoś musi grać. Cambiasso lub Dacourt i ktoś z dwójki Barone - Pizzaro w środku pola Interu. :wink:

Brazyliczyjyk z Parmy to mistrz karnych :wink: szkoda że odszedł z Ennio Tardini ale jemu chyba umowa wygasała jak sie nie myle. Di Natale - Livorno ? wczoraj o tym pisaliśmy - osoba Spellettiego kluczem to transferu z Udine. Także na zdrowy rozum chyba nie chce sie cofnąc w tyl ? :wink:

Cassetti na prawa flanke zakupiony - oficjalnie - a jak sądzisz Goofii wróci temat Jankulovski lewa strona Romy ? :roll: zauważ że bawno nic nie było - Pizzaro był łączony ale Czech nie. Co prawda Ancelotti jasno mówi że bedzie na niego stawiał. Ale z drugiej strony juz mnie nic nie zdziwi w to mercato...

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 31 maja 2006, 0:52

Z tego co pamietam teamt Jankula pierwszy raz sie pojawil jak Milan skladal czy oglaszal ze sklada ofert za Chivu ... dawali chajs + Jankul i Abbiatti. Potem jeszcze byla opcja wypozyczenia chyba Czecha ale ten powiedzial dzieki za zainteresowania ale ja zostaje w Mediolanie :wink:

I chyab tyle na temat jego ... co wiecej Roma juz pozyskala zawodniak o podobej charakterystyce a przynajmniej mohace grac na tych samych pozycjach czyli Tonetto.

W Romie jest teraz jeden temat - napadziory . Reszta pozycji zostala w miare wzmocniona zawodnikami ktorzy byli obserowani od dlugiego czasu. No chyba ze jeszcze na prawa pomoc przyjdzie Semioli :roll: ... jakos czuje ze wygryzl by Taddeiego :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 maja 2006, 1:12

No w sumie racja - przyjście Maxa Tonetto wyklucze chyba transfer Jankulovskiego. Moga grac i w pomocy i defensywie. Obaj na lewa flanke. Tym bardzie że jest Cufre na pozycji obrońcy. Wspomniany Chivu też może grać na lewej flance. Było kilka ofert Milanu za Rumuna bo Galliani bardzo go ceni. Ale Roma odmawiała. Może faktycznie Ancelotti zagwarantoał mu że bedzie grał. Dla tego już temat w prasie umarł :wink:

Mirko na mundial nie pojedzie :? to będzie miał czas na rozmyślanie o Romie. Teraz najważniejsze jego zdrowie. Ale pewnie o przyszłośc też myśli. Semioli ? tez może nie długo Franco zdecyduje :) Juz jakis czas temat transferu do Romy jest. A tam w Chievo Brazylijczyk Amauri jest ciekawy. Tez warto mu sie przyjrzeć :wink:A gra w napadze zazwyczaj. O Suazo może tez byc walka - podobnie jak Tavano :twisted:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 31 maja 2006, 8:34

pojawila sie info ze Di Natale interesuje sie...Livorno...;/ja juz myslalem ze Roma juz jest pewna jego pozyskania....a tu prosze.
Swoja droga Livorno..to nie jest wielki konkurent do trensferu... bardziej to oni powinni sie martwic...co tu zrobic by wybral ich nie Rome...ale zawsze jakis niepokoj jest..;)...neich jak naszybciej zloza podpisik pod kontraktem i wszystko bedzie jasne;)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 maja 2006, 12:06

Ale jak pisaliśmy osoba Luciano Spalletiego może wygrać dla Romy ten transfer. Przeciesz każdy były czy obecny gracz Udinese który miał możliwośc pracy z Spallettim wypowiada się tylko pozytywnie o obecnym trenerze Romy. To chyba teraz Di Natale mając do wyboru transfer do Romy czy Livorno nawet sie nie zawacha :wink: Livorno po zwolnieniu Robarto Donadoniego stało się przeciętnyjm klubikiem a przeciesz było wysoko i grało fajnie, nawet mieli szanse na puchary. Decyzja prezydetna kluby do tej pory jest śmieszna - bo Carlo Mazzone nic nie pokazał wiecej z tym klubem.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 31 maja 2006, 16:01

nastepna ciekawa Informacja...Roma zainteresowana...no kim?! nigdy byscie nie zgadneli!!! RAULEM :lol:

Podobno juz zostaly poczynione pierwsze kroki do sprowadzenia Hiszpana na Olimpico!!!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 maja 2006, 16:19

Ciekawe, trzebaby się zastanowić, co może dac Romie ten zawodnik.
Gdyby odbudował formę, miałby pewne miejsce w prawie kazdym klubie świata, ale czy to jest możliwe ? W Realu gra raczej za zasługi, w Romie juz za friko miejsa by nie miał, moze to w jakiś sposób podziałałoby na jego korzyść.
Czy jest wam potrzebny taki piłkarz ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”