Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 19 wrz 2026, 15:23
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 19 wrz 2026, 16:54
Arro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 19 wrz 2026, 17:34
Kuba199292

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 19 wrz 2026, 18:40
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » wczoraj, 6:29
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » wczoraj, 9:18
– Trener oczywiście powinien chronić swoich zawodników i może wysyłać różne sygnały. Ale są też rzeczy, o których lepiej czasami po prostu milczeć. Mam trochę większe doświadczenie w piłce, dlatego tak uważam. Nie chodzi tu o żaden konflikt między mną a Markiem. Marek wie, że nie jestem wielkim fanem jego sposobu grania. Kiedy powiedziałem, że Marek Papszun jest właściwym trenerem, chodziło wyłącznie o Legię. O to, kto jest odpowiednim trenerem dla Legii, a nie dla mnie osobiście. Jeśli masz pracować dla klubu, musisz trzymać swoje ego na wodzy. Nie chodzi o mnie. Po mnie kiedyś przyjdzie kolejny dyrektor sportowy – za rok, pięć czy dziesięć lat, nie wiem. Ale klub będzie istniał zawsze – mówi Fredi Bobić w Prawdzie Futbolu.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » wczoraj, 9:38
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » wczoraj, 10:38
Dużo racji dlatego jestem ciekawy jakPrzema pisze: ↑wczoraj, 6:29Patrząc na Rakow ma się wrażenie, że spora część zawodników jest na boisku za karę. Nie ma chęci, nie ma walki, już nie wspominając o kreatywności czy pomyśle na coś ciekawego. Są jedynie przebłyski podparte jakimś indywidualnym zrywem i tyle.
Wygląda na to, że powodem takich a nie innych wyników nie muszą być rotacje, ale kadra budowlana typowo pod Papszunowe granie, która gdy pojawiają się jakieś inne wymagania po prostu nie dojeżdża? Z drugiej strony następcami MP byli Tomczyk, Kroczek i teraz Kaczmarek więc w teorii nie da się wykluczyć i tego czynnika, ale żeby przy trzech trenerach to samo się działo?
Mam tu przed oczami beznadziejnego Silve. On nigdy wybitny nie był, nawet jak ma Hiszpana to i ta technika
Była jaka była ale nadrabiał bieganiem i siłą z płuc.
Teraz tego nie ma i wygląda jakby zaraz go czekał transfer do Orłów Otwocka z ligi szóstek.
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » wczoraj, 11:58
Mam nadzieję, że pierwszy poleci ten niemiecki błazen. Co on w ogóle pierdoli? Jakie udane okienko? Bo za nikogo nie trzeba było płacić twardą walutą? Czy może mi się już wszystko pokręciło i nie on odpowiada za poprzednie dwa okienka transferowe, podczas których sprzedał prawie wszystkich, którzy potrafili prosto kopnąć piłkę i nie uciekli na drzewo? Nie sprowadził w zasadzie nikogo sensownego, w między czasie wcisnął tu duńską kłodę, który potykał się o własne nogi i jeszcze ma pretensje, że kibice tego nie docenili i gwizdali na Rajovicia.Enjo pisze: ↑wczoraj, 9:18https://weszlo.com/nie-jestem-fanem-spo ... ora-legii/
– Trener oczywiście powinien chronić swoich zawodników i może wysyłać różne sygnały. Ale są też rzeczy, o których lepiej czasami po prostu milczeć. Mam trochę większe doświadczenie w piłce, dlatego tak uważam. Nie chodzi tu o żaden konflikt między mną a Markiem. Marek wie, że nie jestem wielkim fanem jego sposobu grania. Kiedy powiedziałem, że Marek Papszun jest właściwym trenerem, chodziło wyłącznie o Legię. O to, kto jest odpowiednim trenerem dla Legii, a nie dla mnie osobiście. Jeśli masz pracować dla klubu, musisz trzymać swoje ego na wodzy. Nie chodzi o mnie. Po mnie kiedyś przyjdzie kolejny dyrektor sportowy – za rok, pięć czy dziesięć lat, nie wiem. Ale klub będzie istniał zawsze – mówi Fredi Bobić w Prawdzie Futbolu.
Ciekawe kto pierwszy zostanie pożegnany/rzuci papierami.
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » wczoraj, 12:45
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » wczoraj, 13:03
Boticelli pisze: ↑wczoraj, 12:48Piast Gliwice 0 - [1] Pogoń Szczecin | Jordi Sanchez ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://streamin.link/v/d181bba0
1234
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » wczoraj, 19:05
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » wczoraj, 19:08
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » wczoraj, 19:28
dias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin