Dawaj znać, aczkolwiek ja w Toruniu będę za 2h
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 wrz 2026, 11:41
Jeśli twierdzisz że milioner będzie wiecznym singlem ze względu na zły charakter, to znaczy że nie masz zielonego pojęcia ani o kobietach, ani o pieniądzach
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 wrz 2026, 11:52
Poznań totalnie mi nie podszedł, niby jest jakaś starówka, ale mam wrażenie, że życia tam za bardzo nie ma. Byłem i w tygodniu, i w weekend, ale jakoś tak dziwnie, nie podobało mi się.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 wrz 2026, 11:54
Nie powtarzaj tego w temacie politycznym, bo tam nazwą cię ruską onucą! bezpiecznie to jest w Paryzu i Berlinie.piotrcies pisze: ↑20 wrz 2026, 11:52Budapeszt i jest to moje ukochane miasto (byłem kilka razy, choć celowo wiosną lub latem tylko), bo tam nieważne, czy jest 22, północ czy trzecia nad ranem, wyjdzie się w tych okolicach centrum i życie się na całego;d Co najważniejsze, jest bezpiecznie i nie ma strachu wyjść w środku nocy na zewnątrz.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 wrz 2026, 12:01
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 wrz 2026, 12:03
w Paryżu też czułem się bezpiecznie, chociaż nie zapuszczałem się w środku nocy na miasto i raczej trzymałem się miejsc turystycznych. Ale pamiętam to miasto jako pełne turystów, rodzin, ludzi robiących pikniki w Ogrodach Tuileries, tak że też nie było źle. Piękne miasto. Aczkolwiek z respektu do własnego bezpieczeństwa nie pomyślałbym o nocnych spacerach ciemnymi alejkami o np. 1 w nocy;d
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 20 wrz 2026, 12:07
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matrixxx » 20 wrz 2026, 12:15
Matrixxx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 20 wrz 2026, 12:30
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 20 wrz 2026, 12:43
+1, Sopot jest piękny, ale trochę peron z cenami odjechał. Mimo to uwielbiam i często wybywam na 2-3 dni.piotrcies pisze: ↑20 wrz 2026, 11:52Poznań totalnie mi nie podszedł, niby jest jakaś starówka, ale mam wrażenie, że życia tam za bardzo nie ma. Byłem i w tygodniu, i w weekend, ale jakoś tak dziwnie, nie podobało mi się.
Z Krakowem mam podobny problem, doceniam urok starego miasta, ale no nie umiem się zakochać.
Ostatnio byłem w Gdańsku, nawet mi się podobało, ale zdecydowanie bardziej zakochałem się w Sopocie, petarda miejsce i latem to musi mieć niesamowitą energię, tętnić życiem.
Ja ogólnie mam pewnie odwrotnie niż większość ludzi i w miastach właśnie sobie najbardziej cenię to, że tętnią życiem. Jeśli jest zbyt spokojnie, to się czuję, jakbym był w jakimś wymierającym miejscu, hehe. Dlatego niesamowicie podszedł mi Budapeszt i jest to moje ukochane miasto (byłem kilka razy, choć celowo wiosną lub latem tylko), bo tam nieważne, czy jest 22, północ czy trzecia nad ranem, wyjdzie się w tych okolicach centrum i życie się na całego;d Co najważniejsze, jest bezpiecznie i nie ma strachu wyjść w środku nocy na zewnątrz.
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 20 wrz 2026, 12:56
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 20 wrz 2026, 14:02
Sopot piękny, stary poniemiecki kurort nad morzem, tylko ludzi za dużo (także tych, którzy tam piorą "ciężko" zarobiony hajs) i ceny wszystkiego wysokie. A "Reich" to straszny gniot.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 20 wrz 2026, 15:13
Quercus
Rezus
1234
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio