Mercato Nerrazzurich! - Strona 29

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 29 maja 2006, 14:32

slyszalem gdzies o wymianie na lini Inter Viola :P Adriano za Toniego...?! :lol: co wy na to?! ja wogole nie wiem czy ten kto mi to mowil to prawda..wiec postanowilem o tym napisac;)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 29 maja 2006, 14:57

dzieciol31 pisze:slyszalem gdzies o wymianie na lini Inter Viola :P Adriano za Toniego...?! :lol: co wy na to?! ja wogole nie wiem czy ten kto mi to mowil to prawda..wiec postanowilem o tym napisac;)
Hmmm - Viola - klub ktory daje zarobki Toniemu - 1,2 miliona - swojemu najlepszemu graczowi - Adriano zarabia u nas chyba z 5 czy wiecej milionów - a dla Toniego zaproponowalismy 4 miliony bodajze i jest wniebowzięty :) chce odchodzic z Violi - robi bunt :) Tak wiec napewno takiego klubiku jak Viola nie stać na oplacenie takiego gracza jak Adriano - ktoremu podobno Real Madryt zaoferowal 9 milonow rocznie :)
Nie ta liga :)

Pozdro !

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 29 maja 2006, 14:58

dzieciol31 pisze:slyszalem gdzies o wymianie na lini Inter Viola
A Viola nie jest umoczona w aferę? Nawet jeśli nie spadną to i tak wątpię żeby sam Adriano tam przeszedł. Fiołki pewnie mają niezły budżet, ale czy stać ich na płacenie minimum 4mln rocznie jednemu zawodnikowi? Raczej nie.

W dzisiejszym wydaniu Corriere Della Sera pojawił się artykuł jakoby Nerrazzurich interesowali się trenerem Chelsea (Jose Mourinho).

Wszyscy jednak od dawna wiemy że Roberto Mancini pozostanie trenerem Interu. Sugeruje się że Mourincho zostanie sprowadzony do Serie A w 2007 roku. To czy Mourinho zastąpi Manciniego zadecyduje napewno rezultat w postaci Scudetto bądź też Ligi Mistrzów.

Hm... Mourinho w Interze? Czemu nie... nie mamy geniuszy na boisku to choziaż na ławce trenerskiej będzie :P Żartuję oczywiście sobie... ale fakt faktem nie mamy zawodników pokroju Ronaldinho, Henry'ego czy Lamparda - jedyny Adriano. Veron to nie jest piłkarz, którym można by się zachwycać, a ChuChu jako defensywny pomocnik jest niezły, ale nie od dziś wiadomo, że o takich piłkarzach mało się mówi. Jak dla mnie Jose może przyjść.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 29 maja 2006, 15:06

Martin Pellegrino pisze:A Viola nie jest umoczona w aferę?
rownie dobrze mozena mowic o Lazio i Milanie?! Czy dajesz szanse na to ze Vila jednak tez spadnie?!...dal mnie sa tyle co 0;)

Juras co do tych zarobkow...to Zaza mial mi przyslac wykaz...ale jeszcze nie dostalem...wiesz moze przechwycili jego rozmowe...i siedzi 24h na dolku :lol: ...Licze ze napisze;)..wiec nie jestem wstanie Ci powiedziec jak to jest z tymi zarobkami...
ale prawda jest ze cos sie dzieje z Tonim...w koncu nie jednak gazata o tym pisze...Wiadomo..ma swoj wiek..czas grac w klubie ktory zapewni mu zarobki na dlugie lata;)

[/b]

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 29 maja 2006, 15:19

dzieciol31 pisze:ale prawda jest ze cos sie dzieje z Tonim...w koncu nie jednak gazata o tym pisze...Wiadomo..ma swoj wiek..czas grac w klubie ktory zapewni mu zarobki na dlugie lata;)
No a jeśli chodzi o Adriano to gdyby miał odejść to Real pewnie dałby mu z 5mln rocznie i jakąś tam gwarancję na granie o najwyższe trofea w Europie (chociaż Inter ostatnio zachodzi dalej w LM). Fiora zagra pewnie w LM, ale nie daję jej większych szans na odniesienie sukcesu. Ba... boję się, że może ich dopaść syndrom europejskich pucharów (jak Udinese w tym roku).
Adriano wiadomo... zna swoją cenę... chyba nie ma szans aby odszedł do słabszego klubu ;)

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 30 maja 2006, 11:35

a tu cisza...Inter ponoc proponuje Zlatanowi 8 mln e za sezon..co wy na to?!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 maja 2006, 12:43

dzieciol31 pisze:Juras co do tych zarobkow...to Zaza mial mi przyslac wykaz

:roll: Przepraszam - dziś masz jak w banku :wink: jakos mi z głowy wyleciało. Ale dobrze że przypomniałeś.

Chłopaki pamietacie informacje na temat tego że Inter daje fortune za 17 latka z Argentyny ? Koleś Messiego - ponoc jeszcze bardzie uzdolniony :wink: Sergio Aguero wyladował ostatecznie tam gdzie Messi - La Liga :) :: Oficjalne: Aguero zawodnikiem Atletico

Nie podana jest kwota ale ciekawi mnie za ile go kupili.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 30 maja 2006, 12:49

a slyszeliscie cos o Materazzim?! ponoc Villareal sie o niego dopytuje?!

*_Zaza_* pisze:Chłopaki pamietacie informacje na temat tego że Inter daje fortune za 17 latka z Argentyny ?
Kurde..mysalem ze pojdzie do mocniejszczego klubu...fakt w hiszpanii czul bedzie sie pewnie najlepiej...ale Atletico...

*_Zaza_* pisze:Nie podana jest kwota ale ciekawi mnie za ile go kupili.

dokladnie...w koncu jak Inter oferowal kupe kasy...to Ci musieli dac wiecej(? wypadaloby przynajmniej)
Ale Atletico tworzy ciekawy zespol..przeciej juz kupili Rosickiego(?), Teraz ten mlody...do tego Torres..a co z Kezmanem?! go mial ktos kupic?!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 maja 2006, 13:07

Hola Hola :!: jak mówi poseł Cymański :P Przed tym sezonem też była paka na papierze. Zycze im jak najlepiej ale przed sezonem sądziłem że trio Petrov - Torres - Kezman bedzie wymiatać - do tego Maxi czy Luccin - nic tylko wygrywać - a sezon pokazał inne oblicze :roll: Także teraz sami musza to potwierdzić .

A przeciesz Rosicki = Kanonier :) Kezman już od roku na Vincente Calderon - w 50% zawodzi - Viola pyta o Serba - ponoć mocna :roll: :wink:

A co do ceny młodego gracza rodem z Argentyny to Bayern dawał chyba 15 milionów :roll: Inter ponoć 20 :roll: To ile dało Atletico ...

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 30 maja 2006, 13:12

*_Zaza_* pisze:A przeciesz Rosicki = Kanonier
wiedzialem ze cos jest nie tak..ale duzo newsow juz go laczylo z Atletico;)
*_Zaza_* pisze:Kezman już od roku na Vincente Calderon - w 50% zawodzi
Liga Holenderska to nie to samo co Hiszpanska..widac golym okiem..ale ja bym jeszcze mu szanse dal;)

No wlasnie..ile dalo Atletico?! ze przebilo Inter?! przeciez nie nalezy do tych najbogatszych...;)

troche rozmylismy temat...;)
wiesz cos o Materazzim?! i jego kontaktach z Villareal?!

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 01 cze 2006, 7:09

dzieciol31 pisze:wiesz cos o Materazzim?! i jego kontaktach z Villareal?!
Jak narazie nic nie ma słychać o jego ewentualnym transferze, ale rozpoczęliśmy rozmowy z Parmą o pozoskanie Bonery. Podobno Parma chce 4mlnŁ za niego. Jeśli do tych ewentualnych przyszłych transferów dołączyć Barzagliego to myślę, że Matrix i Burdisso opuszczą nasze szeregi tego lata.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 01 cze 2006, 7:18

Martin Pellegrino pisze:
dzieciol31 pisze:wiesz cos o Materazzim?! i jego kontaktach z Villareal?!
Jak narazie nic nie ma słychać o jego ewentualnym transferze, ale rozpoczęliśmy rozmowy z Parmą o pozoskanie Bonery. Podobno Parma chce 4mlnŁ za niego. Jeśli do tych ewentualnych przyszłych transferów dołączyć Barzagliego to myślę, że Matrix i Burdisso opuszczą nasze szeregi tego lata.
No wiesz - ja osobiscie bym zostawił takich obroncow z naszej ekipy :
J. Zanetti, Cordoba, Samuel, Burdisso i Matrix - to 5
A dokupic musimy conajmniej 2 - czyli najlepiej Grosso ( podobno przyjdzie Maxwell) no i wtedy 1 gracz - Bonera lub Barzagali i jest Git !
A co do pary Burdisso i Matrix to wolalbym sie pozbyc Matrixa bo starszy - a Burdisso za wczesnie oceniamy - w sumie to przyszlosc i podpora obecna Argentynskiej defensywy - podstawowy gracz kadry obecnie :(
Chociaz wiadomo ze slabszy od Samuela :/

Pozdro !

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 01 cze 2006, 7:29

Juras_InterFan pisze:A co do pary Burdisso i Matrix to wolalbym sie pozbyc Matrixa bo starszy - a Burdisso za wczesnie oceniamy - w sumie to przyszlosc i podpora obecna Argentynskiej defensywy - podstawowy gracz kadry obecnie
Ja wręcz przciwnie... Burdisso nie zachwycił mnie w ani jednym spotkaniu, jest słaby i jego wyjazd na mundial jest podyktowany innymi sprawami ;) Matrix jest prawdziwym twardzielem, brutalny, ale przeważnie skuteczny i takiego zawodnika nam potrzeba, którego wszyscy będą się bać :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 cze 2006, 11:37

Martin Pellegrino pisze:Ja wręcz przciwnie... Burdisso nie zachwycił mnie w ani jednym spotkaniu, jest słaby i jego wyjazd na mundial jest podyktowany innymi sprawami Matrix jest prawdziwym twardzielem, brutalny, ale przeważnie skuteczny i takiego zawodnika nam potrzeba, którego wszyscy będą się bać

Zgadzam się z tym co napisał Martin.
Przecież Burdisso grał kaszane, choć zazwyczaj grał na lewej stronie co było dla niego nowością. Ale w końcówce sezonu dostał poważniejszą szanse i moim zdaniem jej nie wykorzystał. Diabeł jeden wie co chodzi Pekermanowi po głowie powołując Nicolasa na MŚ. Bo szczerze powiedziawaszy nawet ja bym go nie powołał.
Natomiast Matrix mógłby zostać, ale przy ew. przyjściu Bonery lub Barzagliego musiałby pogodzic się z rolą dalszego rezerwowego.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 01 cze 2006, 11:47

Matrix taki zelazny obronc...czasami odbije mu co nie co w glowce...i ma jakies tam leko mowiac dziwne interwencjie...nie chodzi juz o ten piekny lob w koncowce sezonu..ale o niektore wejscie w zawodnikow... :hardkor:

Jego naprwde sie nie raz trzeba bac..ze wzgledu na swoje nogi i inne czesci ciala..no ale tak gra sie we wloszech..tylko moze on ciutke przesadza;)
Wiec dlatego mysle ze on raczej w hiszpanii gdzie gra sie praktycznie bezdotykowa pilke sie nie nadaje..nie ze jest za slaby..tylko za ostry...wloski Obronca...od razu [przypomina mi sie sprawa Samuela ktory odszedl z Romy za grube pienadze i(25 mln ojro) i tam nie umil kompletnie grac...:)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”