Manchester United (zbiorczy)

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ATI » 01 cze 2006, 17:41

Jeszcze pożyjemy, zobaczymy jak to będzie z Arsenalem. Szkoda jednak, że Manchester United jak narazie nie czyni rzadnych ruchów transferowych. Ja bym chciał, żeby chociaż jeden piłkarz zasilił nasz zespół przed mistrzostwami świata. A wiadomo, że gwiazdy mistrzostw są bardzo drogie... A że nasz zarząd się obija i śmiało mogę powiedzieć na transferach to się najlepiej nie zna niech udowodni wypowiedź prezesa Olympique Marsylia - Pape Diouf'a :

„Jean-Michel Aulas chce podpisać kontrakt z Franckiem Ribery. Ale my potrzebujemy jego gry co najmniej jeszcze przez jeden sezon. Powiedziałem Aulasowi, że chcemy go zatrzymać ale wiem, iż on będzie chciał utrzymywać w tej sprawie rozmowy.”

„Manchester United także jest zainteresowany, ale wyrażają w tym wszystkim więcej grzeczności i delikatności. Przedstawiciele United powiedzieli, że są zainteresowani tym piłkarzem. Dałem im tą samą odpowiedź i powiedziałem, iż on nie jest dostępny.”

I to są Czerwone Diabły... :evil: aniołki chyba... jak tak dalej pójdzie to staniemy się zbieraniną odpadków jak Newcastle. Przecież wiadomo, że klub nie będzie chciał sprzedać swojej największej gwiazdy, ale odpowiednia kwota powoduje cuda 8) .
„Manchester United także jest zainteresowany, ale wyrażają w tym wszystkim więcej grzeczności i delikatności."

Pożal się Boże......

Chelsea - Ballack, Scheva
Arsenal - Rosicky
Bayern - Podolski

A my......... :? :roll:

Obym jednak się mylił :wink:

Wróć do „Anglia”