MŚ 2006: Grupa C - Argentyna, Holandia, SiC, WKS

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 02 cze 2006, 15:56

Fantastyczna ta grupa, ale szkoda mi będzie jeżeli odpadną Holendrzy albo Argentyńczycy a tak może być. Serbowie byli rewelacyjnie w eliminacjach i na pewno nie będą dostarczać punktów za friko. Holendrzy mimo roszad van Bastena mają wciąż bardzo silny skład. Widziałem ich mecz z Meksykiem kiedy to grał praktycznie drugi garnitur i było naprawdę nieźle. Są silni. Argentyńczycy mają imponującą mieszankę młodości i doświadczenia. Stać ich nawet na finał IMHO, ale wiele zależało będzie od szzcęścia oraz od tego czy Riquelme udźwignie ciężar gry.. Nie wiem za bardzo czego się spodziewać po WKS. Widziałem ich w Pucharze Konfederacji, ale wcale nie grali tam jakoś oszałamiająco. Poza tym nie widziałem ich w pojedynkach z drużynami pokroju Holandii czy Argentyny. Śmiem twierdzić, że Drogba z kolegami zajmą ostatnie miejsce. Jak zwykle trzymam kciuki za Holendrów. W mniejszym stopniu za Argentyńczyków. W sumie gdyby nie Messi to w ogóle bym im nie kibicował :wink: No i ciekaw jestem tego Teveza. Mam nadzieję, że coś pokaże.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”