Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 maja 2006, 23:42
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 02 cze 2006, 15:49
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 cze 2006, 15:56
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 cze 2006, 16:18
Właśnie... Riquelme ostatnio nie gra w reprezentacji tak jak wcześniej. Już nie bierze ciężaru gry na siebie. Nie może. Już nie rozgrywa tak piłki jak wcześniej. Jest jednym ze słabszych ogniw w tej chwili, ale i tak wszyscy w niego wierzą. Duże nadzieje są pokładane w fenomenalnym Messim, który w każdym mecz gra na takim samym, równym i znakomitym poziomie. Nie zawodzi Tevez. W Argentynie odziwo wszyscy wielkie nadzieje wiążą z Pato Abondanzierim i Crespo co dla mnie jest niezrozumiałe. Mam nadzieję, że formą błyśnie Javier Mascherano. Jeden z moich argentyńskich ulubieńów. Być może wybiegnie w pierwszym składzie. Ostatnio Pekerman dużo kombinuje ze składem. Jest uparty bardzo na słabiutkiego Saviolę, który jest jego pupilem tak jak też Sorin. Jednak ten drugi w przeciwieństwie do Savioli prezentuje dość wysoką formę. Znak zapytania należy postawić przy formacji ataku w Argentynie. Nie wiadomo czy wybiegnie Crespo-Tevez (chyba najbardziej prawdopodobny) czy może Crespo- Saviola (nie daj Boże) czy Saviola-Tevez. Ten ostatnio raczej na pewno nie wybiegnie, ale jak wspomniałem Pekerman tak jak np. Aragones czasem ma głupie pomysły.Niggaz pisze:od tego czy Riquelme udźwignie ciężar gry
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 02 cze 2006, 16:21
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 cze 2006, 16:21
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 02 cze 2006, 16:25
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 cze 2006, 16:35
To może sobie przypomnij jak wyglądał sobie wtedy skład Argentyny, a jak teraz.Marq pisze:ale wystarczy cofnąć się myślami do roku 2002 i przypomnieć sobie jak grała Argentyna
Argentyna ma jeszcze bardziej odmłodzoną kadre. Lisek_Chz w newsach podawał stastyki. Argentyna jest młodsza od Holandii.RóżA pisze:z mocno odmłodzoną kadrą
Fakt, same tuzy. Lepsze nazwiska niż holenderskie.gringo7 pisze:w ataku takie nazwiska jak - B. Kalou czy Aruna Dindane, a w obronie świetny duet z Arsenalu - Toure i Eboue.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 02 cze 2006, 16:39
Szkoda, że nie ma D'Alesandro wrazie czego byłaby alternatywa.Niggaz pisze: tego czy Riquelme udźwignie ciężar gry
A u mnie po zostawieniu Maakay'a. Może i Holender nie był w formie, ale nawet na początku sezonu gdy grał świetnie (bodajze w 3 kolejkach 5 goli) był sukcesywnie pomijany przez van BastenaCorinthians pisze:Holendrzy to świetna drużyna, ale notowania stracił u mnie van Basten po zostawieniu Huntelaara.
Atak może mają świetny, ale dwoch klasowych obrońców jeszcze nie tworzy solidnego bloku defensywnego. Z tego co widziałem na MŚ Afryki ich obrona często się gubiła.gringo7 pisze:WKS ma najsilniejszą obronę i atak - w ataku takie nazwiska jak - Drogba, B. Kalou czy Aruna Dindane, a w obronie świetny duet z Arsenalu - Toure i Eboue.
Milczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 cze 2006, 16:46
Milczek pisze:Szkoda, że nie ma D'Alesandro wrazie czego byłaby alternatywa.
Niby tak, nie miałbym nic przeciwko, gdyby zagrał Martin, który coś chyba potem mówił, że świat mu się zawalił jak się dowiedział, że nie otrzymał powołania.Milczek pisze:szkoda, że Pekerman nie zabrał Demichelisa, który miał świetny sezon w Bayernie
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2006, 16:46
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 cze 2006, 17:06
W takim razie szanse Argentyńczyków drastycznie spadająCorinthians pisze:Ostatnio Pekerman dużo kombinuje ze składem. Jest uparty bardzo na słabiutkiego Saviolę, który jest jego pupilem tak jak też Sorin.
Cocu da radę. W końcu ex-barcelonismoCorinthians pisze:Holendrzy to świetna drużyna, ale notowania stracił u mnie van Basten po zostawieniu Huntelaara. Niby tak stawia na młodych, a najlepszego nie wziął. Nie stawiam Holendrów wśród faworytów, bo uważam, że nic nie zdziałają. Nie wierzę w takie starocia jak Niestelrooy, Gio czy van Bommel. Jedynym piłkarzem, który imo mógłby pociąganć Oranje do tryumfu to Cocu, ale nie znam się zbytno na ten reprezentacji, więc mogę się mylić Wink Przeglądam właśnie skład Holandii i widzę prócz Cocu tylko dwóch ciekawych graczy: Robbena i Kuijta.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 cze 2006, 17:06
Corinthians pisze:Nie wiadomo czy wybiegnie Crespo-Tevez (chyba najbardziej prawdopodobny) czy może Crespo- Saviola (nie daj Boże) czy Saviola-Tevez. Ten ostatnio raczej na pewno nie wybiegnie, ale jak wspomniałem Pekerman tak jak np. Aragones czasem ma głupie pomysły.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 02 cze 2006, 17:10
Mówie o nim bo jestem wielkim miłośnikiem jego talentu. Chłopak swoje potrafi, ale w Wolfsburgu był jakiś zagubiony. Zdarzały mu się dobre mecze, lecz większość przesiedział na trybunach z powodu kontuzji. Jednak końcówke sezoniu w Premiership miał całkiem udaną. Może troche przesadziłem z jego powołaniem, ale może akurat by sie sprawdził.Corinthians pisze:A może Cantoro? Czy Ty sobie wyobrażasz D'Alessandro w biało-niebieskiej koszulce? Przecież Andres nigdy i przez nikogo nie był brany pod uwagę w ustalaniu składu na mundial. Argentyńczycy chyba by na pal wbili Pekermana za powołanie D'Alessandro. Nie wiem kiedy, ale chyba ostatnio dobry mecz w reprezentacji Andres rozegrał na olimpiadzie. Potem już chyba w niej nie grał. Jakby co to jest Pablo Aimar, który na chwilę obecną też prezentuje przyzwoitą formę.
Po kilku meczach w reprezentacji zrobił sobie zbyt duże nadzieje. Uważam , że wpełni zasłużył na powołanie.Corinthians pisze:Niby tak, nie miałbym nic przeciwko, gdyby zagrał Martin, który coś chyba potem mówił, że świat mu się zawalił jak się dowiedział, że nie otrzymał powołania.
Milczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 cze 2006, 17:14
Corinthians pisze:Argentynie odziwo wszyscy wielkie nadzieje wiążą z Pato Abondanzierim i Crespo co dla mnie jest niezrozumiałe.
Lakier
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio