Szkoda, że nie ma D'Alesandro wrazie czego byłaby alternatywa.Niggaz pisze: tego czy Riquelme udźwignie ciężar gry
A u mnie po zostawieniu Maakay'a. Może i Holender nie był w formie, ale nawet na początku sezonu gdy grał świetnie (bodajze w 3 kolejkach 5 goli) był sukcesywnie pomijany przez van BastenaCorinthians pisze:Holendrzy to świetna drużyna, ale notowania stracił u mnie van Basten po zostawieniu Huntelaara.
To chyba najciekawej zapowiadająca się grupa. Będe kibicował w niej Argentynie (szkoda, że Pekerman nie zabrał Demichelisa, który miał świetny sezon w Bayernie). Mam nadzieje, że niespodzienke sprawi WSK. Jeśli tak się stanie odbędzie się to kosztem Holandii. Jednak czym byłby futbol bez nieprzewidzianych wyników.
Atak może mają świetny, ale dwoch klasowych obrońców jeszcze nie tworzy solidnego bloku defensywnego. Z tego co widziałem na MŚ Afryki ich obrona często się gubiła.gringo7 pisze:WKS ma najsilniejszą obronę i atak - w ataku takie nazwiska jak - Drogba, B. Kalou czy Aruna Dindane, a w obronie świetny duet z Arsenalu - Toure i Eboue.