MŚ 2006: Grupa C - Argentyna, Holandia, SiC, WKS

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 02 cze 2006, 17:06

Corinthians pisze:Ostatnio Pekerman dużo kombinuje ze składem. Jest uparty bardzo na słabiutkiego Saviolę, który jest jego pupilem tak jak też Sorin.
W takim razie szanse Argentyńczyków drastycznie spadają :lol: :P 'El Piszczelo' się na Mundial nie nadaje. Piszę tak pewnie dlatego, że go nie lubię, ale to nic :lol: :wink: W każdym bądź razie Tevez i Crespo to raczej lepsze zestawienie. Zdecydowanie lepsze.
Corinthians pisze:Holendrzy to świetna drużyna, ale notowania stracił u mnie van Basten po zostawieniu Huntelaara. Niby tak stawia na młodych, a najlepszego nie wziął. Nie stawiam Holendrów wśród faworytów, bo uważam, że nic nie zdziałają. Nie wierzę w takie starocia jak Niestelrooy, Gio czy van Bommel. Jedynym piłkarzem, który imo mógłby pociąganć Oranje do tryumfu to Cocu, ale nie znam się zbytno na ten reprezentacji, więc mogę się mylić Wink Przeglądam właśnie skład Holandii i widzę prócz Cocu tylko dwóch ciekawych graczy: Robbena i Kuijta.
Cocu da radę. W końcu ex-barcelonismo :P Zresztą ma za sobą bardzo udany sezon. Jego doświadzcenie będzie bezcenne wobec tak wielu młodych zawodników w kadrze. Z tym Huntelaarem to jestem tego samego zdania o czym już pisałem. Nie wiem jakim prawem do składu załapał się Hesselink czy nawet Babel a nie załapał się Huntelaar :? Paranoja. Bardzo chciałem go obejrzeć a tu taki zonk. Równie ciekaw jestem postawy van Bommela o ile będzie grał. Zastanawiam się, czy w Barcelonie prezentuje się poniżej oczekiwań ze względu na to, że nie może się wkomponować czy też jest bez formy. Mundial miał mi to po części wyjaśnić, ale nie jest powiedziane, że Mark będzie miał miejsce w pierwszym składzie. Kuijt to wspaniały zawodnik i bardzo liczę na to, że pociągnie gre Oranjes o ile van Basten zaufa mu.

Podobnie jak fieldy mam nadzieję, że przede wszystkim bezpośredni pojedynek Holandii z Argentyną sprosta oczekiwaniom :wink:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”