i tyle
neo007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 01 lis 2004, 17:46
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 02 lis 2004, 14:25
Jak tak cadzish to mamy podobne zdanie.Także stawiam na Juve i Inter.Ale namieszać może także AC Milan , Chelsea oraz Lyon.Wtajemniczeni_wiedzą pisze:z obecna forma jaka prezentuja to widze final JuventusInter
Robben

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 02 lis 2004, 14:55
Ale to jednak Juve prowadzi w tabeli Serie A wposciło tylko 2 bramki i tylko jeden mecz zremisowal itd.Andy pisze:Najdalej to na razie widze jak zachodzą Milan i Inter - bo Juve z taką grą nie widze w dalszych fazach![]()
Nie żebym ich nie lubił , ale to co oni prezentują w Serie A , a w LM to przechodzi ludzkie pojęcie
tego się nie da oglądać
![]()
'Del Piero'
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 02 lis 2004, 16:32
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 03 lis 2004, 7:52
Nie wiem czy miałbym się z czego cieszyć , to samo Inter w ubiegłej edycji LM grał żeby strzelić a później się bronił i każdy to krytykował , więc wole aby remisował ale grał ładnie dla oczuRadeek pisze:Ale to jednak Juve prowadzi w tabeli Serie A wposciło tylko 2 bramki i tylko jeden mecz zremisowal itd.Andy pisze:Najdalej to na razie widze jak zachodzą Milan i Inter - bo Juve z taką grą nie widze w dalszych fazach![]()
Nie żebym ich nie lubił , ale to co oni prezentują w Serie A , a w LM to przechodzi ludzkie pojęcie
tego się nie da oglądać
![]()
Nie liczy sie w jakim stylu... jakby Inter gral mało widowiskowo ale skutecznie to pewnie byś sie cieszył!!
Ja chce finał Juve-Inter i zeby Juve wygrało
Andy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 lis 2004, 13:58
Wątpie ze tak sądziszAndy pisze:Nie wiem czy miałbym się z czego cieszyć , to samo Inter w ubiegłej edycji LM grał żeby strzelić a później się bronił i każdy to krytykował , więc wole aby remisował ale grał ładnie dla oczuRadeek pisze:Ale to jednak Juve prowadzi w tabeli Serie A wposciło tylko 2 bramki i tylko jeden mecz zremisowal itd.Andy pisze:Najdalej to na razie widze jak zachodzą Milan i Inter - bo Juve z taką grą nie widze w dalszych fazach![]()
tego się nie da oglądać
![]()
Nie liczy sie w jakim stylu... jakby Inter gral mało widowiskowo ale skutecznie to pewnie byś sie cieszył!!
Ja chce finał Juve-Inter i zeby Juve wygrało![]()
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 03 lis 2004, 16:56
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 04 lis 2004, 21:05
Ja CI dam panowietswidok pisze:Panowie Milan i Juve zajdą naprawde daleko myslę ze spokojnie do półfinału jesli oczywiscie nie trafią na siebie wcześniej![]()
Do boju Rossonieri
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 lis 2004, 22:53
hehe no własnie pamietajmy, ze tutaj są także kobietyAgnieszka pisze:Ja CI dam panowietswidok pisze:Panowie Milan i Juve zajdą naprawde daleko myslę ze spokojnie do półfinału jesli oczywiscie nie trafią na siebie wcześniej![]()
Do boju Rossonieri![]()
![]()
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 05 lis 2004, 12:30
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 09 lis 2004, 19:49
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 lis 2004, 19:53
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 10 lis 2004, 7:54
Nie rozumiem Cię.Stawiasz na:Juve , Milan a potem Inter a dajesz załącznik Ronaldingo gracza z BarcelonyMikusinski pisze:Najdalej zajdzie Juventus,potem Milan,Inter
Robben
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 10 lis 2004, 11:30
AgaD
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio