MŚ 2006: Grupa C - Argentyna, Holandia, SiC, WKS

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 03 cze 2006, 12:59

Karmelinho15 pisze:Licze na Holandie która może awansować dzięki dobrej postawie swojego bramkarza.
O Zgrozo!! Ja tam zawsze naiwnie myślałem, że główną siłą Holandii były i są formacje ofensywne, nie ujmując nic ani Edwinowi " Wielkiemu" Van der Sarowi, ani Maartenowi Stekelenburgowi...ale jeszcze duuużo nauki przede mną :roll:
Zgadzam się, że ta grupa może być, a nawet powinna być nazwana grupą śmierci.. 4 drużyny, które grają atrakcyjny futbol, 4, które przy dobrych wiatrach i sprzyjających warunkach rozwoju lasów równikowych w Kotlinie Kongo mogą pokusić się o awans..mam tylko nadzieje, że Holandii uda się nawiązać równorzędną walkę z bardzo dobrze dysponowaną Argentyną (wszyscy przy okazji pamiętamy ćwierćfinał z Francji'98 :twisted: i piękną bramkę Dennisa Bergkampa :D ), a nawet pokusic się o niemałą niespodziankę..co przy tak młodym i zgranym składzie jest bardzo możliwe..tylko, żeby w drogę nie weszła żadna z pozstałych drużyn - WKS ani SiC, które również nie pozostawiają swoją grą wiele do życzenia..życzyłbym sobie, żeby wyszły Argentyna i Oranje...chociaz ten futbol taki nieobliczalny :roll:
Pozdrawiam..

Wróć do „Piłka nożna na świecie”