MŚ 2006: Grupa C - Argentyna, Holandia, SiC, WKS

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: girlfromipanema » 03 cze 2006, 16:23

nie mogę się doczekać meczów rozgrywanych w tej grupie :)

wg. mnie:
1. Argentyna
2. WKS
3. Holandia
4. Serbia i Czarnogóra

lubię reprezentację WKS sama nie wiem z jakiego powodu. są dla mnie trochę śmieszni, z tą swoją 10letnią klątwą, przez którą niby nie odnosili sukcesów, z szamanami, którzy pomagają im wygrywać mecze... no i w końcu debiutanci, wcale nie faworyci grupy, a jakoś zawsze ma się ochotę takim kibicować :)
niby mnie też nie zachwycili na PNA (zresztą byłam za Kamerunem), ale stać ich na więcej. czekam na zwycięskie kręcenie biodrami Drogby ;>

Argentyny też nie powiem, żebym nie darzyła sympatią i uważam, że na drodze do pierwszego miejsca nawet moje ulubione WKS im nie stanie. wszystko się tutaj może zdarzyć, ale jednak mają najmocniejszy skład, z wieloma gwiazdami i nie sądzę, aby zawiedli kibiców. ani powtórzyli porażkę sprzed 4 lat. no i przy okazji liczę, że odbiją sobie w meczu z Holandią to co zdarzyło się w 98.

za to Holandii życzę jak najgorzej. dziwne decyzje Van Bastena i fakt, że gra tam jeden z niewielu piłkarzy, którzy wzbudzają we mnie niemal odruch wymiotny, mimo że najgorsi w tym co robią nie są- Van Nisterlooy... to starcza, żebym życzyła im 3. lub nawet 4. (choć nie wyobrażam sobie tego) miejsca.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”