Shaquille O'Neal był najlpeszym zawodnikiem meczu, zdobywając 28 punktów, miał 16 zbiórek, a także pięć bloków. Trafił w 12 z 14 rzutów z gry.
W finale na zachodzie Mavericks prowadzi z Suns 3:2.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 03 cze 2006, 18:28
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 cze 2006, 22:50
No i odpadł chyba największy obok San Antonio faworyt do końcowego triumfu w NBA. A jeszcze w połowie sezonu nie było na Pistons mocnych i drużyna walczyl o pobicie rekordu Chicago (chyba 72-10snake pisze:Miami Heat wygrał z Detroit Pistons wczoraj 95:78 i awansował do wielkiego finału NBA.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 cze 2006, 23:21
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 cze 2006, 0:06
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 cze 2006, 12:24
A ja myślałem że to mój przypadek jest dziwnyKrzysztof Jarzyna pisze:Swoja droga - paradoks, fan koszykowki zalozyl serwis o pilce noznej
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 04 cze 2006, 12:34

dzidzius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 04 cze 2006, 12:55
No tak, "slońca" już drugi rok z rzędu odpadają będac o krok od wielkiego finału. Szkoda, bo taka sznasa może się już nie powtórzyć, chociaż że licze na nich w przyszłym sezonie. Dallas Mavericks odegrało się jednak za poprzedni rok, kiedy to Phoenix pokonał ich w półfinale konferencji zachodniej. Szkoda że wczoraj Nash zagrał słabo.dzidzius pisze:Cieszy mnie wygrana Dallas, według mnie silniejszej ekipy od Suns. Jak już walczyć to z najlepszymi. Pokonany zespół z najlepszym bilansem sezonu zasadniczego, teraz czas na najlepszą ekipę z Zachodu.
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 cze 2006, 15:32
I mamy kolejny paradoks - drużyna teoretycznie co roku osłabiana, obecnie gra dużo lepiej niż kiedykolwiekdzidzius pisze:Co ciekawe Finley po wielu latach w Dallas odszedł do San Antionio gdzie chciał wygrać mistrzostwo (starało się o niego Miami) a tu Mavericks wygrali z Ostrogami, z Dallas odszedł również Nash (dwukrotny już MVP ligii). A jednak drużyna jest na tyle silna, że znalazła się w finale.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 cze 2006, 20:35
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 05 cze 2006, 13:12
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 cze 2006, 15:11
Nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze Miami z Shaqiem graja tak dobrzecloner 20.12.2005 pisze:ja w NBA kibicuje Shaqowi![]()
Gdy gral w Lakersach to ich podziwialem, teraz sie przerzucilem na Miami![]()
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 05 cze 2006, 18:28
Dallas Mavericks-Miami Heat
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 09 cze 2006, 7:29
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 cze 2006, 17:36
gowno prawdael_nino pisze:nie mają nikogo dobrego na ławce rezerwowych
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 cze 2006, 13:23
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited