Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 03 cze 2006, 23:37
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 cze 2006, 23:42
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 cze 2006, 8:37
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 04 cze 2006, 9:33
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 04 cze 2006, 9:47
Żółty sędzia, nie jest dobrze. Oni przez stylistykę swoich oczu nie widzą spalonych... Ale lepiej dla nas, bo Grzesiu lubi grać na spaloneBartekTS pisze:Polska - Ekwador: Toru Kamikawa (Japonia)
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jacobs78 » 04 cze 2006, 11:03
a oto nasz sędziajacobs78

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 cze 2006, 11:17
Ciekaw jestem jak mozna dojsc do takiego wniosku, bedac kibicem z Europy i sedziego z Azji widzac pewnie raz albo dwa razy w roku, ewentualnie nawet rzadziejjacobs78 pisze:No z reguły to sędziowie piłkarscy z Azji nie są zbytnio dobrymi arbitrami.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 cze 2006, 11:19
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 cze 2006, 11:21
Nie wydaję mi się, żeby FIFA przepuściła jakiegoś patałacha na mundial. Wszyscy widzieli jaka tam była selekcja. FIFA czegoś się w Korei nauczyła, teraz nie powinno być tych samych błędów. Ale oczywiście najwięcej będzie się ich zdarzać podczas meczów Niemiec.jacobs78 pisze:No z reguły to sędziowie piłkarscy z Azji nie są zbytnio dobrymi arbitrami
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 cze 2006, 11:45
Wiadomo, ze gospodarzom pomagaja "sciany"Corinthians pisze:Ale oczywiście najwięcej będzie się ich zdarzać podczas meczów Niemiec.
Faktycznie, nie wyswietlal sie. Ale juz wszystko powinno byc okRóżA pisze:Ja chciełem tylko zauważyć, że temat Grupa E - Czechy, Ghana, USA, Włochy nie jest wyświetlany na pasku ostatnich wypowiedzi Wink Dziękuję za uwagę Cool
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jacobs78 » 04 cze 2006, 12:00
No własnie. Pamiętacie jak Hiszpania odpadła przez sędziego?W 2002roku.Corinthians pisze:FIFA czegoś się w Korei nauczyła, teraz nie powinno być tych samych błędów
jacobs78
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 cze 2006, 12:02
Chyba tylko podczas meczu z Polską Koreańczycy nie potrzebowali pomocy sędziegojacobs78 pisze:No własnie. Pamiętacie jak Hiszpania odpadła przez sędziego?W 2002roku.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 cze 2006, 12:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 cze 2006, 12:18
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jacobs78 » 04 cze 2006, 12:20
No nieźleNiggaz pisze:U mnie na osiedlu jest jedno ze sztuczną murawą, ale chyba krzesełek małoEwentualnie każdy sobie przniesie jakieś taborety, krzesła czy inne pufy. Oświetlenie też pozostawia trochę do życzenia bo latarnie rozmieszczone wzdłuż chodnika są jednak troszkę za bardzo oddalone od murawy
Trzeba to poprawić.
jacobs78
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio