Mamusiu, czy ja jestem dziwny? - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 04 cze 2006, 18:06

Pasztet pisze: Ja np. gdy siedzę na lekcji (albo całkiem niedawno na testach) i się nudzę to czytam jakiś napis (np. z czyjejś bluzy etc.) i go "analizuję" np. "Everlast" to wtedy idzie: "Ev er la st" jak ma nieparzystą ilośc to wyraz wtedy jest jakiś dziwny Czasem jak jest dłuższy tekst a robi się "nieparzysty" to biorę też kropki, myslniki i inne znaczki
Kurde, ja czasami mam to samo :| sprawdzam czy jakieś słowo jest parzyste, a jak nie jest to dodaję sobię w myślach np. na początku wyrazu "i" czy coś takiego :P
A najlepiej jest jak jakieś słowo da się rozłożyć po 3 litery np. pol ski , ska rpe tki itp. :shock:
Dziwny jestem, nie ? :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 cze 2006, 18:07

Co do układu elementów w kieszeniach to również mam stały i nie mogę go zmienić bo 'coś jest nie tak'. Komórka w prawej przedniej a portfel i klucze w lewej przedniej. Z tyłu nic.

Mam też taki dziwny motyw, który wiążę się z porządkiem :roll: Ogólnie pedantem nie jestem a wręcz przeciwnie bo w pokoju zawsze mam bałagan, ale często jak przykładowo odkładam książkę na przykrytą obrusem ławę to nie mogę naruszyć czegokolwiek :lol: Jeżeli obrus się lekko przesunie albo coś to muszę poprawić wszystko a książkę położyć od nowa :shock: Debilne :lol:

Dziwne jest też to, że praktycznie codziennie spoglądam na zegarek (obojętnie czy w komórce czy na ścianie) o godzinie 11:11 albo 22:22 czy też równo o 0:00. Zauważyłem to już dawno temu, ale to chyba tak mi się tylko wydaje, że to dziwne. Może po prostu często spoglądam za zegarek. Nie wiem :roll:

Pewnie jeszcze trochę tego jest więc będzie okazja nabić jeszcze kiedyś :lol:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 cze 2006, 18:32

Heh to i ja coś opowiem :P

- Bez muzyki do snu nie da rady żebym zasnął, chyba że jestem zalany :roll:

- potrfel zawsze w lewej kieszeni bo inaczej wolał bym go nie brać niż trzymać w innej

- To samo co Pisakk, pierwsze wyjście z domu musi być fajek bo inaczej cały dzień jest spartaczony

- przyzwyczajeniem (albo nałogiem :shock: ) jest to, że jako iż mam stronę startową wp.pl to z miejsca wpisuje 'pilka' nawet jak nie chce na nią wejść :roll:

- Z rana nigdy nie jem śniadania, jak wstanę muszę odczekać 30-60 minut

To narazie tyle, jak sobie coś przypomnę to dodam :P
Ostatnio zmieniony 04 cze 2006, 19:10 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jacobs78
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jacobs78 » 04 cze 2006, 18:41

Ja zawsze jak idę spać to wkładam zegarek pod łóżko a rano wyjmuje go i zakładam.Zawsze wstaję lewą nogą(zawsze!) zawsze papierek po cukierku wkładam do kieszeni jak sie ich nazbiera to wyrzucam,zawsze oglądam Eurosport News

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 04 cze 2006, 18:50

Tomusmc pisze: przyzwyczajeniem (albo nałogiem ) jest to, że jako iż mam stronę startową wp.pl to z miejsca wpisuje 'pilka' nawet jak nie chce na nią wejść
Właśnie też tak mam, z tym że ja wpisuje fcbayern.pl :roll:

W nocy, kiedy jest ciemno i wszysycy śpią, a ja usłysze przy uchu dzwięk (bzzzzyczenie) przelatującego komara to mnie k***ica bierze :? Nie mogę dalej spać, wstaję zapalam światło i czekam aż się pojawi na horyzoncie ( :P ) i... niszczę go. :lol:
Ogólnie jestem na punkcie komarów bardzo przewrażliwiony i najpóźniej o godzinie 20:00 zamykam okno, aby to żaden nie wleciał do pokoju (a i tak się czasami przedostanie :cry: ).

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2160
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 04 cze 2006, 19:04

A myślałam, że ja dziwna jestem :D

Moje dziwne przyzwyczajenia :roll:

- nie zasnę, dopóki nie włączę muzyki i nie sprawdzę, która godzina :D
- do furii doprowadzają mnie niedomknięte drzwi, szafki i szuflady;
- w pokoju, w którym nikogo nie ma musi być zgaszone światło, bo działa mi na nerwy;
- jak większość - komórka i klucze w przedniej prawej ;)
- przed wejściem do autobusu/tramwaju przynajmniej trzy razy sprawdzam czy mam miesięczny :D
- podobnie jak we wspomnianym już "Dniu świra" muszę sprawdzić czy zamknęłam drzwi i jak nagle w połowie piętra przypomnę sobie, że "nie przekręciłam klamki" w ramach sprawdzenia, czy dobrze zamknęłam muszę się wrócić :D

- jak byłam młodsza i miałam świnkę morską, a ona spała musiałam ją obudzić, żeby sprawdzić czy żyje :lol:

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 04 cze 2006, 19:12

-telefon i dokumenty- prawa przednia kieszeń
-portfel- lewa przednia kieszeń
-jak sie budze to rozciągam sobie kolano ale to dlatego że kiedyś miałem jego poważną kontuzje i musiałem to robic a teraz tak mi już zostało ;P
-jak wróce ze szkoły to zanim zrzuce plecak to odpale blaszaka bo po co tracić te kilka sekund
-z autobusu nigdy nie wysiadam tylko wyskakuje i ląduje na lewej nodze(zawsze!)
-raz dziennie musze posłuchać albo Molesty albo Tupaca Amaru ;-)
-licze ile razy kierowca w autobusie "przeciągnie" bieg .:P (rekordziści na trasie ok. 2 kilometrów robią to do 8 razy!), a potem sie dziwią że silniki i skrzynie biegów do wymiany...
-jak jeżdże rowerem to zawsze dokręcam sobie kierownice przed wyjazdem ;D to mi zostało po pewnym nieszczęśliwym wypadku
-licze minięte przeze mnie w ciągu dnia Seaty Ibiza :P
-w moim pokoju zawsze muszą być zamknięte drzwi!

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 cze 2006, 19:32

Jak czytam te wasze posty to czuje się podbudowany. Teraz wiem, że nie jestem sam, bo już mysłałem że tylko mnie wkurzają niedomknięte drzwi, nie zgaszone światło w pokoju czy wracanie się do domu i sprawdzanie drzwi czy są zamkniete.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 04 cze 2006, 19:35

Ja mam wiele głupich przyzwyczajeń, oto te które pamiętam i do dziś trwają :lol: :

-jak oglądam telewizor to wszystkie szafki w pobliżu muszą być zamknięte, szlag mnie trafia jak ktoś z rodziny ich nie domknie :rotfl:

-co do układu przedmiotów w kieszeni to : klucze zawsze w prawej, telefon i kasa w lewej.

-rysowanie obrazków itp. na końcu każdego zeszytu w szkole

-jak wracam ze szkoły zawsze zmieniam skarpetki, nawet jeśli nie miałem W-F.

-no i może jeszcze nadmierne uzywanie słowa "Ku...."

Awatar użytkownika
Anika
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anika » 04 cze 2006, 19:39

A to moje dziwne przyzwyczajenia:

-co noc budzę się o 2-3 i musze się napić wody,oczywiście żeby nie wstawać butelka wody leży przy łóżku ;)
-przed zaśnięciem musze posłuchać muzyki inaczej nie zasne.
-w moim pokoju nie może być całkiem zamknięte okno,musi być lekko uchylone,ale nie zamknięte.
-we wszystkich szafkach z ubraniami jak i w szafie z butami musi panować idealny porządek,wszystko musi być idealnie poukładane również w pokoju musi panować porządek :|
- przed wyjściem zakładam łańcuszek,po powrocie ściągam go
-po powrocie z uczelni nie ważne o ktorej wracam to odrazu przepisuje wszystkie notatki na kompie.

...to chyba tyle,jak coś sobie przypomne to dopisze..;)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 cze 2006, 19:49

Musze isc sie odlac miedzy 3 a 4 rano :roll:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 cze 2006, 19:52

Z tym liczeniem drzew, o którym wspominał już Pisakk to coś jest. Mam bardzo podobnie. Liczę drzewa, albo słupy.
Układu w kieszeniach dokładnego nie mam i dlatego pewnie ciągle czegoś zapominam i coś gubię. W pokoju tez raczej artystyczny nieład. Ale początek dnia mam zawsze ten sam. Wstaję 7.00. Jeśli obudzę się wcześniej to leżę aż nie zadzwoni budzik. Później po kolei : łazienka -> ubieranie -> pakowanie -> śniadanie -> łazienka ->wyjście. Później zazwyczaj się cofam po telefon albo portfel. Drzwi nie sprawdzam 3 razy czy są zamknięte :P

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 cze 2006, 20:00

hehehe, fajny temacik.

Ja oprzywyczajeń jako tako wiekszych nie mam. Ale komórke i klucze zawsze mam w prawje kieszeni, a portfel (w nim dokumnty) w lewej. Nie zawsze tak jest, ale główie właśnie w ten sposób. Często przed szkoła w domu fajka, lub po drodze do szkoły. Zawsze w piątek i w sobotę piwko przed kompem (jedno), nie lubię też rozwalonych po całym pokoju ciuchów i niepościelonego łóżka, choc jak nie mam czasu to nie śceilam. Zawsze rano, jak jeszcze dogrzewam się w łóżku to mam włączona Vie, ale zawsze jak słysze jakąs wybitnie nielubianą piosenke lub leci kretyński hip-hop to nie ważne jak mocno będę nieprzytomny zawse przełączam na inny kanał. Zwsze jak jakiś mezo czy inny abradab.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2160
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 04 cze 2006, 20:03

Cris7 pisze:Ale początek dnia mam zawsze ten sam.
Ja mam gorzej.
Wieczorem zrzucam na podłogę rzeczy z łóżka, rano wrzucam je na nie spowrotem, wieczorem zrzucam, ranow rzucam i tak w kółko. Oczywiście od świąt do świat, bo wtedy sprzątam pokój :P
-w moim pokoju nie może być całkiem zamknięte okno,musi być lekko uchylone,ale nie zamknięte.
Też to mam. Nawet zimą. Nawet jak zapalenie płuc miałam :lol:

A. I jak w środku nocy przypomnę sobie, że prochów nasennych nie łyknęłam - nie zasnę, póki tego nie zrobię.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 cze 2006, 20:21

Lakier pisze:Musze isc sie odlac miedzy 3 a 4 rano
O kur..,ale obłęd :o

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”