MŚ 2006: Grupa C - Argentyna, Holandia, SiC, WKS

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 05 cze 2006, 9:43

iceald pisze:Po obejrzeniu dotychczasowych sparingów Holendrów mam wrażenie, że mogą mieć problem z wyjściem z grupy
każdy z zespoów tu grających nie może być pewny awansu, Argentyna wie cos o tym, przed 4 laty też była w grupie śmierci [bodajże z Anglia, Szwecją i Nigerią - jakoś tak] wtedy nie wyszli, pamiętam jak im Beckham gola z karnego strzelił i Agr poległa 1:0, Szpaqu sie podniecał, bo w tym meczu grał też Aldo Ducher :D Becks przestał być największym głupkiem w Anglii etc. etc :D
Holandia jes moim faworytem w tej grupie, maja bardzo mocny skład, jedynie co może im pokrzyzować plany to kontuzję, Cocu pewnie będzie gotowy na pierwszy mecz - Sneijder - obawiam się, ze nie. Ale zawsze jest Van der Vaart.
iceald pisze:Van Bommel wyraźnie nie może odnaleźć formy z PSV
no tak, wczoraj miał tylko jedna zajebistą akcję w obronie [na prawdę świtną] uratował druzynę przed strata gola. Ale jak na niego to rzeczywiście troche mało.

iceald pisze:Rezerwowi Landzaat i Maduro? Czy też może tylko Robben i van Persie, ew. Kuyt? To chyba zbyt mało jak na przeciwników tej klasy co ich grupowi rywale.
ja myślę, że na Serbów starczy

Wróć do „Piłka nożna na świecie”