każdy z zespoów tu grających nie może być pewny awansu, Argentyna wie cos o tym, przed 4 laty też była w grupie śmierci [bodajże z Anglia, Szwecją i Nigerią - jakoś tak] wtedy nie wyszli, pamiętam jak im Beckham gola z karnego strzelił i Agr poległa 1:0, Szpaqu sie podniecał, bo w tym meczu grał też Aldo Duchericeald pisze:Po obejrzeniu dotychczasowych sparingów Holendrów mam wrażenie, że mogą mieć problem z wyjściem z grupy
Holandia jes moim faworytem w tej grupie, maja bardzo mocny skład, jedynie co może im pokrzyzować plany to kontuzję, Cocu pewnie będzie gotowy na pierwszy mecz - Sneijder - obawiam się, ze nie. Ale zawsze jest Van der Vaart.
no tak, wczoraj miał tylko jedna zajebistą akcję w obronie [na prawdę świtną] uratował druzynę przed strata gola. Ale jak na niego to rzeczywiście troche mało.iceald pisze:Van Bommel wyraźnie nie może odnaleźć formy z PSV
ja myślę, że na Serbów starczyiceald pisze:Rezerwowi Landzaat i Maduro? Czy też może tylko Robben i van Persie, ew. Kuyt? To chyba zbyt mało jak na przeciwników tej klasy co ich grupowi rywale.