Tylko jeśli mam być szczery, to nigdy nie widziałem dziewczyny Gorawskiego bez kilograma tapety na twarzy, więc nie napalać się za bardzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 cze 2006, 15:21
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 05 cze 2006, 15:36
dokladnie...piwus pisze:Tylko jeśli mam być szczery, to nigdy nie widziałem dziewczyny Gorawskiego bez kilograma tapety na twarzy, więc nie napalać się za bardzo .
a ona to kto?! przeciez Gora w Rosji...az takich grosza nie zarabia...cos mu daja...i to nie malo..piwus pisze:Najlepsze jest to, że w tym związku to Natalia stroną bardziej kasiastą.
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 05 cze 2006, 23:08
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 cze 2006, 23:17
Chlopaki to sa w agencjach. My jestesmy mlode wilki.limansky pisze:Chopaki
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 cze 2006, 23:31
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 05 cze 2006, 23:43
Pewnie biało-czerwona z podobizną Kołtonia. Nie dziekuje już za wszystkie flagi. Poczekam na wybory to za.... z komisji okręgowej nr. XYZcloner pisze:ale ponoc w piatkowym przegladzie sportowym tez ma byc Razz
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 cze 2006, 1:56
Wcześniej była fotkaBabel pisze:Otwieram, a tu biało-czerwona flaga z debilnymi napisami i reklama Tyskie
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2006, 10:20
ale kłamczuchcloner pisze:a ja zadnej flagi nie mam
ja mam flagę w domu, flagę Polski, niedawno na jakieś święto ją wywieszali, a teraz leży i się kurzyBabel pisze:Jak się nie ma co sie lubi, to się lubi co sią ma.
ale to falga Polski miała byćTomusmc pisze:jakieś ubarwienie, a nie tylko biały i czerwony kolor
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 cze 2006, 10:31
Nie oglądałem.Co do Kołtonia .... zaimponował mi wczoraj Very Happy zbeształ Michała Olszańskiego w Polsacie, za olanie kibiców - oglądał ktoś może to studio mundialowe ? po 23 polsat i polsat sport
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 06 cze 2006, 10:36
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2006, 10:41
taki związek, że rzecznik prasowy jest takim łącznikiem pomiędzy reprezentacją a mediami, wieć musi sie tłumaczyćBabel pisze:Nie oglądałem.
Co powiedział? W jakiej sprawie? Jaki zwiazek z olaniem kibiców ma rzecznik prasowy naszej reprezentacji?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 cze 2006, 13:49
Jest flaga i jest napis Polska oraz barwy biało-czerwonefieldy pisze:ale to falga Polski miała być chyba ....
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 cze 2006, 14:06
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 cze 2006, 14:51
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio