MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: rebuzz » 06 cze 2006, 15:34

Wiekszosc z was ma tutaj racje wszystko zalezy od pierwszego meczu, dziala to zapewne w duzej mierze na mentalnosc pilkarzy. Ja nie wiem ktore miejsce uda sie nam zajac, czy jak co jakis czas przyjdzie wielkie rozczarowanie towarzyszace Polskiemu kibicowi juz od wielu lat, czy moze teraz bedzie inaczej ( zawsze to sobie powtarzam ale jeszcze nigdy nie bylo inaczej ... :roll: ) mimo to wierze w nasz zespol, a juz takim moim malym marzeniem bylaby wygrana z Niemcami :) gdyby to sie udalo to mozemy nawet pozniej 0-16 przegrac z Kostaryka ... liczy sie utarcie nosa Niemcom ( nic nie mam do tego narodu ale po prostu jakos tak bylby to nasz taki wielki sukces :) ) a pozatym chcialbym tez przezyc cos wielkiego zeby przez nastepne 50 lat Polskie media mialy okazje co wspominac przed kazdym meczem Polakow .. wiecie o czym mowie .. " Sensacja na Wembley ! Sensacja na Wembley ! 1-1 " itd... az do bólu ... wiec teraz przydalo by sie zrobic cos nowego .. i przez nastepne lata bedziemy sluchac .. " Sensacja w Dortmundzie ! Sensacja w Dortmundzie ! Ogrywamy reprezentacje Niemiec 1-0 :P "

Pozdrawiam !!

Wróć do „Piłka nożna na świecie”