Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 03 cze 2006, 12:49
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 cze 2006, 14:12
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 03 cze 2006, 21:05
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 03 cze 2006, 21:18
Nie rozsmieszaj mnie...myslisz ze kto jest bogatszym klubem?MU czy Lyon?Co z tego ze ma 50 mln skoro ManU jest w stanie (choc tego nie zrobi)wydac wiecej na transfery pilkarzy.Jeszcze do tego dostali 12 mln funtow za transfer Mikela wiec kase bez watpienia maja tylko wlasnie nie wiem na co czekaja?Zeby po mistrzostwach ceny pilkarzy wzrosly...j1mmy pisze:Panowie nie chce was smucic ale na Riberiego to specjalnie to liczyc co nie macie watpie zeby Aulas odpuscil majac +- 50 milionow euro na transfery + to co dostanie ze sprzedazy odliczajac nawet te 13 baniek za Cisse i kolesjen 15 za Toulana i Kallstroema to i tak pewnie przebija oferte United
Adas07
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 03 cze 2006, 22:24
Taaa...? Niesamowite jakos nie wydaje mi sie zeby wylozyli cos wiecej niz Lyon na RiberiegoAdas07 pisze:Nie rozsmieszaj mnie...myslisz ze kto jest bogatszym klubem?MU czy Lyon?Co z tego ze ma 50 mln skoro ManU jest w stanie (choc tego nie zrobi)wydac wiecej na transfery pilkarzy.Jeszcze do tego dostali 12 mln funtow za transfer Mikela wiec kase bez watpienia maja tylko wlasnie nie wiem na co czekaja?Zeby po mistrzostwach ceny pilkarzy wzrosly... W kazdym badz razie wierze ze odpowiednio sie wzmocnia by w przyszlym sezonie rywalizowac o Mistrzostwo Anglii
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 03 cze 2006, 22:43
Adas07
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 03 cze 2006, 22:56
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 03 cze 2006, 23:12
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 05 cze 2006, 17:09
Już wcześniej pisałem, że agent Diarry zdementował pogłoski rzekomego kontaktu kogoś z zarządców Manchesteru United, jak i Realu Madryt. A tak poza tym, sądze, że odejście Malijczyka jest przesądzone, bo po co OL wzmacniałby sie Toulalanem i Kallstromem (w dodatku był blisko pozyskania Riberyego). Pytanie tylko jaką drogę wybierze Diarra - United czy Real?John Travolta pisze:Fergiemu troche posypała sie chyba koncepcja, bo nie wychodzi transfer Diarry, on chce chyba zostac galaktycznym...
Łudzę się tylko, że to taka taktyka władz. Na zasadzie: pozwólmy się wyszaleć Chelsea, by później nie toczyć bojów o zawodnika i niepotrzebnie przepłacać.John Travolta pisze:Miało byc pozamiatane przed MS, a tak chyba musimy cierpliwie poczekac i miec nadzieje ze Boss niczego nie schrzani.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 05 cze 2006, 17:51
Czasy Manchester'u jako najbogatszego klubu świata się skończyły. Jak to już pisali Twoi koledzy Jest dług, który trzeba spłacać. Zresztą nawet jeśliby mieli te pieniądze to i tak wątpie, żeby Ferguson zdecydował się wydać wiecej niż 20 mln euro bo jak wiemy nigdy nie szastał pieniędzmi.Adas07 pisze:Nie rozsmieszaj mnie...myslisz ze kto jest bogatszym klubem?MU czy Lyon?Co z tego ze ma 50 mln skoro ManU jest w stanie (choc tego nie zrobi)wydac wiecej na transfery pilkarzy.Jeszcze do tego dostali 12 mln funtow za transfer Mikela wiec kase bez watpienia maja tylko wlasnie nie wiem na co czekaja?Zeby po mistrzostwach ceny pilkarzy wzrosly... W kazdym badz razie wierze ze odpowiednio sie wzmocnia by w przyszlym sezonie rywalizowac o Mistrzostwo Anglii
Milczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 05 cze 2006, 19:35
Milczek pisze:Czasy Manchester'u jako najbogatszego klubu świata się skończyły. Jak to już pisali Twoi koledzy Jest dług, który trzeba spłacać. Zresztą nawet jeśliby mieli te pieniądze to i tak wątpie, żeby Ferguson zdecydował się wydać wiecej niż 20 mln euro bo jak wiemy nigdy nie szastał pieniędzmi.
Fakt faktem dług jest, ale nadal MU zarabia najwięcej. Nie zgodzę się z tezą, że Ferguson nie szastał pieniędzmi. W porównaniu z Romanem A., może nie były to jakieś megapieniądze, ale jednak 25 mln funtów za Rooneya, 12.8 mln funtów za Saha, 12.2 za Ronaldo, 30 mln funtów za Rio, 19 za Van The Mana czy przeszło 28 mln funtów za Verona od 2000 roku to spora kasa.Kluby z Premiership zarobiły łącznie 1,9 miliarda euro. Liderem po raz kolejny był Manchester United, który wygenerował 234 miliony euro. Drugim w klasyfikacji najbardziej zyskownych klubów była londyńska Chelsea (219), trzecim Liverpool FC (179), a czwartym Arsenal (169 milionów euro). W kolejnym sezonie zyski będą zapewne jeszcze wyższe, ponieważ ze sprzedaży praw do transmisji spotkań od 2007 Premiership uzyskała 2,5 miliarda euro.
Pozbywaja się dlatego, że Neumayr miał ambicję na pierwszy skład (chociażby na ławkę), gdyż czuł, że pozwalają mu na to jego umiejętności, a siedzienie na trybunach nie wchodziło w grę. Dlatego zdecydował się odejść. A szkoda, bo sądzę, że Marcus może sporo osiągnąć w przyszłości.Milczek pisze:MU opuścił bardzo utalentowany piłkarz niemieckiej młodzieżówki Markus Neumayr, Nie wiem czemu pozbywają się utalentowanych piłkarz. Chyba, że wolą za grube pieniądze kupować. A jego pensja pewnie aż tak nie obciązała budżetu Czerwonych Diabłów
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 05 cze 2006, 22:15
Ja uważam, że taka polityka Fergusona jest dobra. Wie kiedy wydać pieniądza, ale stara się nie przesadzać (chociaż jego transfery nie zawsze są udane). Chyba nie chcesz mieć "galaktycznych" w ManchesterzeManumef pisze:Fakt faktem dług jest, ale nadal MU zarabia najwięcej. Nie zgodzę się z tezą, że Ferguson nie szastał pieniędzmi. W porównaniu z Romanem A., może nie były to jakieś megapieniądze, ale jednak 25 mln funtów za Rooneya, 12.8 mln funtów za Saha, 12.2 za Ronaldo, 30 mln funtów za Rio, 19 za Van The Mana czy przeszło 28 mln funtów za Verona od 2000 roku to spora kasa
Może kiedyś będzie dzielił i rządził w drugiej linii BayernuManumef pisze:Pozbywaja się dlatego, że Neumayr miał ambicję na pierwszy skład (chociażby na ławkę), gdyż czuł, że pozwalają mu na to jego umiejętności, a siedzienie na trybunach nie wchodziło w grę. Dlatego zdecydował się odejść. A szkoda, bo sądzę, że Marcus może sporo osiągnąć w przyszłości.
Milczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 cze 2006, 8:27
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robson91 » 07 cze 2006, 19:54
Robson91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 08 cze 2006, 16:34
ATI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio