FMy - Strona 338

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 08 cze 2006, 20:01

nigel de jong, matias lequi, bonera, vanden borre, kompany, collen, cristian alvarez, jonathan (z cruizeiro),

Awatar użytkownika
leisik12
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leisik12 » 10 cze 2006, 9:18

mozecie mi podac adres strony WWW do jakiegos juniorskiegio i amatorskiego treningo. bardzo prosze

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 cze 2006, 1:31

W lidze angielskiej najbardziej denerwuje mnie ten idiotyczny przepis o pozowleniu na pracę :evil: przez to nie mogę ściągnąć tych grajków do Wolves których chcę :evil:

Ilu obcokrajowców może grać w lidze hiszpańskiej :?:

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 11 cze 2006, 10:07

Lukaz pisze:Ilu obcokrajowców może grać w lidze hiszpańskiej
3 z poza UE chyba ze zawodnik ma drugie obywatelstwo z jakiegos kraju UE

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 11 cze 2006, 10:27

Lukaz pisze:W lidze angielskiej najbardziej denerwuje mnie ten idiotyczny przepis o pozowleniu na pracę

Nie tylko w Angli. W Szkocji jest to samo. Gram Celticiem i często nie moge ściągnąc zawodników z Afryki czy Ameryki Pn.[/url]

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 11 cze 2006, 14:34

Lukaz spokojnie :wink: ja tez gram wolves i tez nie moglem na poczatku sciagnac kilku zawodnikow, ale ci zawodnicy w porownaniu z tym skladem co mam teraz sa slabi i dobrze sie stalo ze ich nie pozyskalem. bo zauwaz ze pozwolenia na prace nie dostaja z reguly ci pilkarze ktorzy nie maja wystepow re[prezentacyjnych :roll: teraz mam wyrabisty sklad, a w przyszlym sezonie pewnie porownywalny np. do chelsea :twisted:
sklad popdalem kilka postow wczesniej. niektorzy pilkarze, ktorzy nie mieli wystepow reprezentacyjnych tez dostali pozwolenie na prace, tylko za 2, czy 3 razem, np. leandro gioda, aldo jara... szukaj dobrych zawodnikow, jesli sa z poza UE to takich ktorzy maja wystepy w repr., albo mlodych i zdolnych i takich tez przepuszcza do ligi angileksiej, bo przeciez tam graja najlepsi pilkarze, a nie jakies slabeusze, ktorzy nie moga dostac pozwolenia na prace, dlatego gra Ci nawet w tym pomaga, ze nie przepuszczaja nie potzrbych tam graczy hehe :P pozdro

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 cze 2006, 17:31

gianbuffon pisze:f.henrique----fabiano, lequi, lukasiewicz, alvarez---nengomashe---ingrao, ingebretsen, gasbarroni----zigic, jara

rezerwa: a.silva---naylor, gioda, w.lizarazo---guarin, bonin, srna, blaszczykowski---cort, lavezzi

najlepszy jest jara, jak dotad krol strzelcow, 18 goli w 24 kol i chca go wszystkie najlepsze kluby z anglii!
gianbuffon możesz powiedzieć coś więcej o tych zawodnikach - dokładnie imię i naz. oraz były klub:
Fabiano - chodzi ci o tego z Fenerbahce?
Jara - wyskakuje mi kilku i nie wiem którego masz na myśli :?
Ingrao - kto to w ogóle jest?

Posatnowiłem sprowadzic ze słabszych druzyn MŚ ich reprezentantów, statystyki mają dość dobre i są w miarę tani :wink:

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 14 cze 2006, 17:51

Ja gram od około tydz. w tą gre. Gram Atletico Madryt, obecnie na stan chyba 9 kolejki mam pierwsze miejsce. Mój pierwszy skład to:

Leo Franco; Antonio Lopez, Pablo, Perea, Valera; Petrov, Igor, Raul Garcia, Maxi Rodriguez; Torres, Kezman.

Teraz mam zamiar podczas zimowego okna kupić kilku piłkarzy z Argentyny m.i.n. Mascherano i Aguero.

Doradźcie kogo kupić na prawą obrone??

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 14 cze 2006, 18:20

aktualny sklad:
gk: f. henrique, a silva
def.: fabiano(fenerbahce), deschacht, lequi, tudor, leandro gioda, lukasiewicz, alvarez(racing), hutton(rangers)
def.pom: nengomashe, guarin, (przyjdzie lorik cana)
pom: gasbarroni(juventus), ingrao(belgia, chyba mons), alex(fenerbahce), srna(szachtar), blaszczykowski, arshavin(zenit), ingebretsen(chyba lyn)
atak: vucinic, aldo andres jara(paragwaj), vagner love(cska), zigic(crvena zvezda)

w sumie to caly sklad jest super :)
niektorzy u ciebie moga byc slabi, bo np. jak ja gralem wisla to ten JARA byl nieco slabszy, a teraz to jest chyba najlepszy napastnik w grze, chca go kupic m.in. chelsea, liverpool, man.utd.... chca tez gasbarroni'ego, ktory tez ma super statsy, ale nie zamierzam, nikogo sprzedawac :twisted:

jak cos to pytaj

p.s jak gra u was lorik cana?? przyjdzie do mnie po sezonie, ma super stasty, a mam juzu siebie nengomashe. kto jest lepszy?? jacy sa najlepsi def.pom oprocz mascherano??? doradzcie cos :)

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 16 cze 2006, 9:41

Poda ktos może Ligi w których nie ma ograniczeń obcokrajowców <tak jak w hiszpani> ?? W Polsce gra sie nudno,dopiero po 3-4 sezonach jest się kimś w Europie grająć Legią albo Wisłą. Zastanawiam sie nad rozpoczęciem gry może jakimś Rosyjskim klubem ?? Wie ktos ile mają na transfery ?? I tak wogule czy sa jakieś fajne słabe kluby z dużą kasą w fajnych ligach (1) bez ograniczeń ?? Kogo polecacie ?

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 16 cze 2006, 15:17

mi sie wydaje, ze w lidze belgijskiej nie ma ograniczen. no i moze jeszzce w holandii. jak chcesz grac jakims klubem z tych lig, to moze sproboj genk(spoko sklad), charleroi, gent, az alkmaar, roda, heerenveen, willem II, utrecht, vitesse.

co do rosyjskiej to nie mam pojecia, ale ja bym wybral zenit, dinamo lub ze slabszych krylia, fk moskwa, saturn :)

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 18 cze 2006, 16:40

poszukuje bardzo dobrego lewego obronce do at. madrid, cena nie gra roli, kogo mi polecacie :?:

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 18 cze 2006, 19:03

poszukuje bardzo dobrego lewego obronce do at. madrid, cena nie gra roli, kogo mi polecacie Question

Jest już taki w Atletico - Antonio Lopez. Ale jeśli go sprzedałeś to proponuję ci zakupienie Mariano Pernii, albo Philipa Lahma. Ten pierwszy będzie w Getafe, drugi w Bayernie Monachium.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 18 cze 2006, 20:54

Fubu pisze:poszukuje bardzo dobrego lewego obronce

Po co wydawać majątek na Lahma? Za bardzo mało kasy możesz ściągnąć Fabio Santosa- chyba najlepszego lewego obrońcę w grze :]

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 18 cze 2006, 20:55

el_nino pisze:poszukuje bardzo dobrego lewego obronce do at. madrid, cena nie gra roli, kogo mi polecacie
Jeremy Mathieu, francja Toulouse
i jeśli masz już zaawansowaną grę (daleki sezon) to poszukaj Thomasa Manganiego bo po paru sezonach on jest genialny
polecam również Andreasa Gorlitza - Bayern Monachium bo może on grać na obu skrzydłach jako obrońca i jako pomocnik

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”