Opisz poprzednika - Strona 186

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
AdeX
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdeX » 03 cze 2006, 14:26

brylancik - po podpisie poznajemy, że jest fanem Realu Madryt (sick!), lubi też ładne kobiety, co bardzo cenię :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 cze 2006, 14:41

AdeX
12 letni fan Barcy. Ma już cztery posty i lubi FM2005, a przecież niedawno wyszedł FM2006 8) :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8679
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2006, 22:03

Na piłce się nie zna
dzieki Brylancik :rozga:

Sero - bardzo mily, sympatyczny uzytkownik :D ma spora wiedze o pilce - przede wszystkim o calcio 8) wielki fan Interu [i chwala mu za to] :ok:

Widze, ze cos ranga mu sie spsuła :smile2: Jaka szkoda :smile2:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 03 cze 2006, 22:08

cloner-posadzany namietnie o brak znajomosci w temaci pilki noznej.Fan reprezy Iranu,co nie dziwi nawet w polowie tak bardzo jak to ze mozna byc z Bytomia i kibicowac CWKS'owi :/ ,jako ze moje przebywanie na tym forum jest ograniczone(akurat nie dzis wyjatkowo :hardkor: ) nie rozumiem skad taka ilosc niecheci,szczegolnie tych bardziej rozwaznych userow do niego

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 08 cze 2006, 19:20

RzuR. Nie kojarze usera. Na pewno nie pisze w tematach o angielskiej piłce. 8) Na forum krócej, aniżeli ja na wcześniejszym koncie :wink: .

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 cze 2006, 19:37

ATI pisze:Nie kojarze usera.
W sumie to jak nie masz o kimś nic do powiedzienia, to nie opisuj.

A RzuR to dla mnie takie całkowite przeciwieństwo Chłopaczka (zresztą chyba się znają), katolik, za Juventusem, rzucający mięsem. Więc można było poczytać parę scysji między nimi :lol:. Poza tym nie wiem skąd u te dziwne niemieckie ciągoty, ale cenię go za to, że jako jeden z niewielu tutaj interesuje się polską ligą. Nie przepada za Legią, Wisłą, ale chodzi na Górnik i chyba wymodlił utrzymanie :). Kontrowersyjna osoba, choć jakoś nie widzę ostatnio by ktoś chciał się z nim wdawać w polemiki, więc chyba się boją :lol:. No i ostatnio coś sobie z Jarzyną kadzą :lol:. Charakterystyczna postać; 300 jego postów to jak w przypadku innych 1500, choć i tak niewiele o nim wiem.

Ole! Ole!

ATI. Fan MU, lansuje się, że miał inne konto.

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 08 cze 2006, 21:15

Piwus - nie lubi zdrobnień, szanowny Pan redaktor, który wziął w swoje ręce ligę polską. Entuzjasta papierosów. Fan Wisły Kraków. Chce być lepszy od clonera, więc ukradł mu rangę...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 08 cze 2006, 21:41

rymownik Czerowny Diabel. Nie jest dlugo, ale juz dorobil sie rangi, wiec pewnie sie udziela. W redakcji oczywiscie. Mysli, ze Piwus ukradl clonerowi range co jest oczywiscie niesamowitym nieporozumieniem i pomowieniem, bo zamieszanie z ranga to jak wszyscy wiedza wina Niggaza. W redakcji czlowiek od wszystkiego, ostatnio przede wszystkim od ankiet na stronie glownej i galerii. Niusy tez pisze. Kiedys mial nicka... genius, dzisiaj rymownik, jutro pewnie... a zreszta niewazne, niech nas czyms zaskoczy. A tak w ogole to go nie znam, bo jest z nami krotko. No ale przeciez opisac go moge, w koncu to tutaj modne, nie ATI? :lol:

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 08 cze 2006, 21:53

Spokojnie Krzysiu... Chciałem tylko temat rozruszyć, bo od 3 czerwca nic się nie działo. Przecież tu i tak się posty nie liczą... Więc w czym problem Krzysiu? :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 cze 2006, 22:29

ATI pisze:Spokojnie Krzysiu... Chciałem tylko temat rozruszyć, bo od 3 czerwca nic się nie działo. Przecież tu i tak się posty nie liczą... Więc w czym problem Krzysiu?
kiedyś w 997 była scenka i ciągle jednak pseudo aktorka do drugiej, tak pani krysiu, dobrze pani krysi, oczywiście pani krysiu, potem ją zadźgali, więc uwazaj panie krzysiu :shock:
ATI - jak piwus wspomniał, lansuje się, nie tylko 2 kontem, pisze rzadziej niż kiedyś, pewnie paluchy go świerzbią [jak to się pisze do *** ] żeby komus [mi :think:] pojechać, ale się wstrzymuje i słodzi na lewo i prawo, może w kolejnym plebiscycie, chce wygrac w innej kategorii, niż "najbardziej infantylny user"
wielki fanatyk Rooneya i ManU,

teraz ja :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 cze 2006, 22:51

fieldy pisze:teraz ja
Jedziemy...
Kiedyś mówiłem na niego 'friendly' bo tak kojarzył mi się jego nick :oops: ale nazwa ta pochodzi od chyba basisty KoRna. Jak napisał o nim guru, choć duma nie pozwala mu się do tego przyznać - fieldy jest zaufaną osoba i zna się na piłce. Ma ponoć brata bliźniaka, więc urodził się w odpowiednim czasie bo teraz bliźniaki podbijaja nasz kraj (kaczki i Mroczki) i świat stoi przed nimi dwoma otworem, ale tylko jak będą działali razem. Mam nadzieję że nie mają żadnych cech szczególnie tych pierwszych, czyli potrafią śpiewać i nie mataczą. Ma jakieś fajne imię (ale nie Robert ani Wiesława) i obchodził wczoraj imieniny. Co jeszcze? - fan Arsenalu, w cieplejsze dni zmienia się w ogrodnika i kopie oraz sadzi, chodzi też do szkoły, ale nieco innej niż większość forumowiczów :wink: Taki sobie zwykły żom :wink:
Tyle :smoke:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 cze 2006, 23:02

Lukaz pisze:choć duma nie pozwala mu się do tego przyznać
do czego ? że nick od basisty ? 100 razy piałem o tym :P
Lukaz pisze:Ma jakieś fajne imię (ale nie Robert ani Wiesława)
psiktas bez 's' na końcu, znaczy wiesława bez 'a' na końcu :P
Lukaz pisze:w cieplejsze dni zmienia się w ogrodnika i kopie oraz sadzi,
tia, dzis w ulewie :?
Lukaz pisze:chodzi też do szkoły, ale nieco innej niż większość forumowiczów
dla upośledzonych :P

Lukaz - pojęcia nie mam jak ma na imie, ani ile ma lat, pewnie przewyższa srednia forumowa, choc nieznacznie. Spec od NBA o czym może świadczyc avek. jeden z wielu znawców calcio na forum. o piłce raczej mało pisze, a może ja nie zauważam.
Nie wdaje się w zbędne dyskusje, nie nabija, nie cudzołoży, nie kradnie, tak jak ja "zwykły źą"
Lukaz pisze:Ma ponoć brata bliźniaka,
ma :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 cze 2006, 23:10

fieldy
Zwany też swego czasu friendly :lol: Zna się na wszystkim z wyjątkiem tego na czym się nie zna. Pisze o wszystkim. Nawet o tym na czym się nie zna :lol: :wink: Można z nim popisać mniej lub bardziej poważnie i to się ceni. Krąży fama jest, że jest stary jak węgiel albo nawet jak jego avatar, który chyba miał zanim jeszcze się zarejestrował :o Próbował użyć stylu a'la blogasek w rubryce 'skąd' ("KóRnik"), aby wyrywać szalone dwunastki. O rezultatach nic mi nie wiadomo. Kiedy nie pije i nie pije to uczy się i pracuje. Pffffffff

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 cze 2006, 23:18

Niggaz pisze:Kiedy nie pije i nie pije to uczy się i pracuje. Pffffffff
w szkola zawsze pije, pfff [to się lans nazywa co 8) ]

Niggaz pisze:Próbował użyć stylu a'la blogasek w rubryce 'skąd' ("KóRnik"),
12 dobre sobie :D nazwę Korn pisze sie własnie KoRn, wiec to stąd :D tak gwoli wyjasnienia ... 12 pfff

Niggaz - tegoroczny maturzysta, na gg przesłał mi dzis buziaka :lol: się zastanawiam czy go nie zablokować :wink: lubi duzych czarnych chłopaków [Eto'o, Kluivert], więc moge spać spokojnie, ponoć najlepszy forumowicz - pffff. dostał tytuł po prawdziwym debesciaku 8) ale tego już nikt nie pamieta.
Interesuje się polityką, w przyszłości będzie zapraszany do studia Tomasza Lisa, skąd będzie na całą Poslkę komentował bierzace wydarzenia w świecie polityki, mieszka w Lublinie, gdzie maja dobre piwo, ale on go nie zna, kolejne pfff

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 cze 2006, 23:23

fieldy pisze:mieszka w Lublinie, gdzie maja dobre piwo, ale on go nie zna
pfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Tanie piwo z Tesco to wcale nie równa się dobre piwo made in Lublin :P

Piwo z Lublina to Perła 8)

Tak w ogóle to pffffffff bo brzydkie rzeczy na mnie piszesz :?

PS: pfffffff

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”