MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: RzuR » 09 cze 2006, 22:58

koniec.....to juz jest koniec prosze panstwa....

a teraz...male CREDO dla wszystkich "nastoletnich" kibicow,mamionych propaganda sukcesu przez ostatnie dni..posluchacie uwznie...moze czegos sie nauczycie,kto wie?moze nie bedziecie pierdolic glupot(i tu poraz kolejny uwaga do MODOW...mam W DUPIE(i tym lepiej dla mnie) wszystkie wasze WP w tej chwili...taka chwila zdarza sie raz na X lat,wiec bede mowil prosto-co mi na sercu lezy....)

kto mi powie ze STADION ŚLĄSKI-NARODOWY nie jest wyrobiona publicznością?kto mi powie ze nie mieli racji Ci którzy wygwizdali Janasa i jego decyzje?kto mi powie ze TO SLUSZNIE ZE GOSC KTORY STRZELIL 50% NASZYCH GOLI W ELIMINACJACH,W TYM BRAMKE ANGLIkOM NA ICH TERENIE SIEDZI W STUDIO TV I KOMENTUJE MECZ???KTO MI POWIE ZE CI KOTRZYNPYTALI GDZIE JEST FRANEK,LOWCA BRAMEK NIE PYTALI SLUSZNIE????
jesli jest ktos taki-zapraszam,niech sie zglosi.......dla mnie jest takim futbolowym amatorem,ze nie jest godzien bym napluł mu w ryj...bo pare meczow POLSKIEJ REPREZENTACJI widzialem.....qrwa.....koniec.....jest juz po nas......:(:(:(

ps.Corinthians...to co napisze napisze pod wplywem emocji...bo moim zdaniem na pilce sie nie znasz,i co gorsza-dales mi przed sekunda WP...zamiast pisac o pilce-tak jak w cytowanym ponizej poscie,moze zajal bys sie czyms pozytecznym?sadzeniem bobu na przyklad?przemysl to...
Ostatnio zmieniony 09 cze 2006, 23:01 przez RzuR, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”