MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post autor: coco » 09 cze 2006, 23:21

Wisła winna Laughing. Wyrzucić ich, mamy lepszych na pęczki Laughing.

jak zwykle obronca Wisły sie znalazł moze przytocz jakies sensowne argumenty i powiedz co na boisku robił Sobolewski ? bo ja wiem ze jedno wielkie gówno , Baszczynski to samo , szkoda ze nie było Błaszczykowskiego bo on ma talent i to nie podlega watpliwosci , a byli gracze Wisły ? Jop ? :lol: hehehe szkoda gadac Szymkowiak :lol: idz pan w w pieron z takim rozgrywajacym Zurawski ? hmmm miał za mało wsparcia jego mozna zrozumiec ale to co na bosiku wyprawiali Sobolewski z Szymkowiakiem woła o pomste do nieba !! brakowalo Frankowskiego który siedział w studiu i komentował :shock: .

piwus pisze:Ale byłym graczom Wisły już dziękujemy. Więc tak: Boruc - Bąk Żewłakow Szala Kiełbowicz Surma Burkhadt Jeleń Włodarczyk Janczyk

hehehe głodnemu zawsze chleb na mysli ... ale tak to jest z kibicami Wisły zawsze zenujacy poziom chocby nie wiem w jakiej sytuacji nie byli nie potrafia przyznac sie do tego ze gracze z ich klubu zaprezentowali sie jak pionki no ale trudno .... cali kibice Wisły

ehhehehe a to ze dopisałes graczy (L) to rozwaliłes mnie do spodu :lol: tylko podkresla twoje samouwielbienie do Wisły , bo przeciez na nich nie wolno złego słowa powiedziec nawet jak graja najsłabiej ze wszystkich to i tak sa lepsi od piłkarzy Legi :lol:

piwus musi odejsc !!

Wróć do „Piłka nożna na świecie”