Ostrzegalem ze to nie bedzie az takie proste bo Polska,Ekwador czy Kostaryka to prownywalne druzyny ale dzisiaj Ekwador okazal sie lepszy od Polski i wygral 2:0 w co nikt prawie z Was nie wierzyl.Co tam kibice 'babola' sobie strzelili i pilkarze,dzialacze czy dziennikarzy,ktorzy tez widzieli wyrazna lub pewno wygrana Polski.Okazuje sie ze Ekwador potrafi grac w pilke gratuluje wygranej Ekwarorczykom bo zasluzyli na nia w pelni.A Polska obawiam sie ze sa duze szanse na powtorke z Korei.Mozna sie tylko zastanawiac czy Polska zdobedzie wiecej punktow niz w Korei,bo jak do tej pory jest zle i optymizmu wedlug mnie nie widac.
el_nino pisze:mozemy dojsc daleko, cudem mozemy dojsc do 1/4 ale raczej 1/8 to maksimum. Z grupy wyjdziemy, mam nadzieje że wygramy dzisiaj z Ekwadorem 2-0 lub 3-1. Nie możemy stracić na samym początku bramki, bo później pojawią się problemy, gra na czas Ekwadorczyków itp. Natomiast liczę na Żurawia, myślę że strzeli dzisiaj jedną bramkę i będzie pierwszym piłkarzem który na MS strzeli u nas gola jako pierwszy.