Wasze średnie - Strona 25

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 10 cze 2006, 9:42

5,4 - 5,6, dokładnie jeszcze nie wiem ;) III gimnazjum

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 cze 2006, 9:49

rymownik pisze:5,4 - 5,6, dokładnie jeszcze nie wiem
:shock: Zaszalales :lol: Pewnie tylko troche sie uczyles do tego :wink:

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 10 cze 2006, 10:05

rymownik pisze:5,4 - 5,6, dokładnie jeszcze nie wiem ;) III gimnazjum
Ile w ciągu dnia siedzisz w książkach?

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 10 cze 2006, 10:43

rymownik pisze:5,4 - 5,6, dokładnie jeszcze nie wiem III gimnazjum

Oj raczej napewno dosyć długo siedzisz przed książkami . Niemozliwe jest wyjscie poza 5.0 nie ucząc się .
Ja miałem z kolegą takie założenie na ten rok aby mieć około właśnie 5.6 jednak sie troche przeliczylismy . No ale 5.3 tez nie jest zle . A co do testu to raczej fatalnie mi poszedł. Jezeli będę miał 65 pkt. to będe bardzo zadowolony :wink: . No ale do swojego LO raczej sie dostane .

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 10 cze 2006, 13:14

adriano100 pisze:Ja miałem z kolegą takie założenie na ten rok aby mieć około właśnie 5.6 jednak sie troche przeliczylismy . No ale 5.3 tez nie jest zle
Nie ma to jak sie uczyc dla ocen :? a pozniej masz 65 pkt z testu. Widac stosujesz taktyke : zakuc, zdac, zapomniec. Czasem trzeba zakuc jesli musisz nauczyc sie jakichs pierdow. Ale caly czas? :?
Matury ocenami sie nie zdaje :? Jasne fajnie miec wysoka srednia, bo starsi nie beda sapac i babcia sybpnie kaska, ale bez przesady
Ostatnio zmieniony 10 cze 2006, 18:04 przez Berik, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
debesciak
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: debesciak » 10 cze 2006, 14:04

Moje oceny na koniec II klasy gimnazjum, prezentuja sie nastepujaco:

matematyka - 4
jezyk polski - 4
fizyka - 4
historia - 4
jezyk angielski - 3 (średnią ocen z angielskiego mam równa 3,8 a nauczycielka mi postawiła 3 :? NO COMMENT)
biologia - 4
Chemia - 3/4
Geografia - 4
Informatyka - 6
Technika - 5/6
WOS - 5
Muzyka - 5
Plastyka - 5
WF - 6

_____

zachowanie: dobre/bardzo dobre (w poniedziałek sie dowiem)
religia/etyka: dobry

Czyli o ile dobrze policzyłem to najwyzsza średnia wychodzi mi 4,57a najsłabsza 4,45. W sumie nie ma źle. :P

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 10 cze 2006, 14:21

Berik pisze:
adriano100 pisze:Ja miałem z kolegą takie założenie na ten rok aby mieć około właśnie 5.6 jednak sie troche przeliczylismy . No ale 5.3 tez nie jest zle
Nie ma to jak sie uczyc dla ocen :? a pozniej masz 65 pkt z testu. Widac stosujesz taktyke : zakuc, zdac, zapomniec. Czasem trzeba zakuc jesli musisz nauczyc sie jakichs pierdow. Ale caly czas? :?
Matury ocenami sie nie zdaje :?
Dokładnie Berik! Ja w trzeciej gimnazjum miałem średnią 3.8 i się nie uczyłem, mój kumpel miał 4.9 i się uczył bardzo dużo. Przyszedł czas testu i ja miałem jakos 71 a on 68. Dlatego nie warto według mnie być kujonem. :)

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 10 cze 2006, 18:06

debesciak pisze:jezyk angielski - 3 (średnią ocen z angielskiego mam równa 3,8 a nauczycielka mi postawiła 3 Confused NO COMMENT)
Idz do rzecznika praw ucznia.Proste
Jak jej dasz lamac regulamin i robic co jej sie zywnie podoba to ona to bedzie ciagle robic. Idz do rzecznika praw ucznia i stresc mu/jej problem. Rzecznik powinien sie tym zajac, jeszcze masz wychowawce a w ostatecznosci dyrektora

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 10 cze 2006, 18:29

Berik pisze:Nie ma to jak sie uczyc dla ocen
jasne
Berik pisze:a pozniej masz 65 pkt z testu

Nie napisalem ze mam tyle tylko ze bede zadowolony z tylu 8) .Rownie dobrze moge miec wiecej .
Na tyle samo punktow lub nieznacznie mniej napisalbym nie chodzac do III klasy .
Berik pisze:Widac stosujesz taktyke : zakuc, zdac, zapomniec.

yyy raczej nie
Berik pisze:Czasem trzeba zakuc jesli musisz nauczyc sie jakichs pierdow. Ale caly czas?

To co wiec nie mam sie uczyc ??
Berik pisze:Matury ocenami sie nie zdaje
Dzieki :wink:
Berik pisze:Jasne fajnie miec wysoka srednia, bo starsi nie beda sapac i babcia sybpnie kaska, ale bez przesady
To chyba Ty tak masz bo ja sie ucze dla wlasnej satysfakcji . Moglbym miec srednia 3.0 to tez by sie nic nie stalo . Ucze sie dla siebie

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 11 cze 2006, 0:25

Szykuje się coś koło 3.0 na koniec I LO :)
Gdyby nie paru "świetnych" nauczycieli mogło być wyżej, ale co tam.
Co najfajniejsze z matmy na 2 semestr mam takie oceny: 6, 3+, 3, 3 , 2+ i na koniec mam 2 :roll: (ech ten 1 semestr :? )

$canda(L)ous
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 11 cze 2006, 2:54

hehe, ja mieszkam w USA, jak wyjezdzalem z Polski to skonczylem 6 klase i mialem srednia 5,0(warto wspomniec ze nacigane :lol: )

w NY, tu gdzie ja mieszkam rok jest podzielony na tz. cwiartki :twisted:
od piatku mam wolne juz teraz tylko zostalo mi 4 testy. 2 mam w poniedzialek, po 2 godziny(mozna sie szybciej wyrobic :lol: ) z Hiszpanskiego i potem z Anglika :roll: a to sa tylko takie roczne. Potem w czwartek mam tz. Regents( trzeba chyba zdac z 5 przedmitow z calego materialu by ze tak powem zdac High School) i mam to z matmy :roll: i dopiero po tym prawie za tydzien z Bioli to samo :? Lipa sie szykuje bo jak nie zdam to znowu trzeba to brac w styczniu a zawsze cos tam uleci a tymbardziej ze z Bioli to nie zbyt mi idzie :roll: Sorry ze Troche nie na temat :) No i na ostatnia cwiartke czyli 4, srednia przewiduje 80-85 :lol: obym sie nie przeliczyl, pierwsza calkiem zawalilem(78) potem 2 cwiara(87 8)) na trzecia(85) a teraz to juz tak lajtowo sobie do wszytkiego podchodzilo i cos mi sie wydaje ze bedzie podobnie do pierwszej(obym sie mylil :) ) No i tak to mniej wiecej u mnie wyglada... :wink:

aha, i tak jak Berik napisal, ze nie ma co zakuwac, racja :wink: Ja nawet wybroazcie sobie ze ze saciagania musialem zrezygnowac :shock: bo nir mialo by to sensu na koniec jak juz pisalem przyszlo by co do Regentsu to leze :roll: dlatego czasem lepiej cos sie nauczyc, ale w sumie jak na lekcji sie uwaza to luzzz(tylko na niektorych lekcjach ciezko uwazac :lol: )

P.S. dla uczacych sie jezykow: nie ma co zakuwac zadnych slowek, gubi czlowieka, najlepiej brac wszystko na rozumienie i wszystko samo z czasem przyjdzie :wink:

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 11 cze 2006, 11:21

Martinho pisze:Shocked Zaszalales Laughing Pewnie tylko troche sie uczyles do tego Wink
Uczyłem się tyle, ile było potrzeba. Nie mam obowiązku tłumaczenia się przed Tobą.
Marq pisze: Ile w ciągu dnia siedzisz w książkach?
To zależy. Jeżeli jest godzinny sprawdzian to około 30-45 min., a jeżeli nie mam zapowiedzianego sprawdzianu, siadam do książek na około 15-30 min.
adriano100 pisze:Oj raczej napewno dosyć długo siedzisz przed książkami . Niemozliwe jest wyjscie poza 5.0 nie ucząc się .
Ja miałem z kolegą takie założenie na ten rok aby mieć około właśnie 5.6 jednak sie troche przeliczylismy . No ale 5.3 tez nie jest zle . A co do testu to raczej fatalnie mi poszedł. Jezeli będę miał 65 pkt. to będe bardzo zadowolony Wink . No ale do swojego LO raczej sie dostane
Niektórzy, tak jak Ty, potrzebują dużo czasu na przyswojenie wiedzy. Nigdy nie rozumiałem dlaczego ludzie oceniają innych miarą siebie. Zwróć uwagę, że ktoś może być bardziej błyskotliwy, inteligetny, sprytny od Ciebie ;) Z testu liczę na trochę więcej ;) Ale zobaczymy jak to będzie. Zawaliłem sprawę z konkursami. Dostałem się do 4 rejonowych, ale później moje lenistwo dało o sobie znać. Aha, adriano: może posiedź troszkę dłużej nad książkami, bo widzę, że podstawowych zasad ortografii 'napewno' nie znasz ;)

Bodzio21
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bodzio21 » 13 cze 2006, 16:36

4,14 I klasa LO :( brakło mi 0,6 do wygrania zakładu z rodzicielką :)
zalożyliśmy się o 100 ojro, że będe miał ( kasa przydała by się na wakacje ;( )

Awatar użytkownika
Dżokere
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 14 cze 2006, 17:27

Moja średnia to ok. 4,0 w I LO ale spokojnie mogłem mieć 4,5 (W 3 Gim. miałem 5,07) jeżeli zdawałbym pod koniec roku rożne przedmioty na wyższą ocenę, ale niestety zabrakło czasu (Mistrzostwa Świata i chęci)...

Niewiecie jak to jest z zachowaniem??

Bo mój najlepszy kolega może mieć naganne i nie wie czy zda, a ja nie mógłbym z nikim innym siedzieć. W końcu od 10 lat ta sama ławka.. :)

Ghostface
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ghostface » 14 cze 2006, 17:57

4,3 :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”