Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 10 cze 2006, 9:42
rymownik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 cze 2006, 9:49
rymownik pisze:5,4 - 5,6, dokładnie jeszcze nie wiem
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 10 cze 2006, 10:05
Ile w ciągu dnia siedzisz w książkach?rymownik pisze:5,4 - 5,6, dokładnie jeszcze nie wiemIII gimnazjum
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 10 cze 2006, 10:43
rymownik pisze:5,4 - 5,6, dokładnie jeszcze nie wiem III gimnazjum
adriano100
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 10 cze 2006, 13:14
Nie ma to jak sie uczyc dla ocenadriano100 pisze:Ja miałem z kolegą takie założenie na ten rok aby mieć około właśnie 5.6 jednak sie troche przeliczylismy . No ale 5.3 tez nie jest zle
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: debesciak » 10 cze 2006, 14:04
debesciak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 10 cze 2006, 14:21
Dokładnie Berik! Ja w trzeciej gimnazjum miałem średnią 3.8 i się nie uczyłem, mój kumpel miał 4.9 i się uczył bardzo dużo. Przyszedł czas testu i ja miałem jakos 71 a on 68. Dlatego nie warto według mnie być kujonem.Berik pisze:Nie ma to jak sie uczyc dla ocenadriano100 pisze:Ja miałem z kolegą takie założenie na ten rok aby mieć około właśnie 5.6 jednak sie troche przeliczylismy . No ale 5.3 tez nie jest zlea pozniej masz 65 pkt z testu. Widac stosujesz taktyke : zakuc, zdac, zapomniec. Czasem trzeba zakuc jesli musisz nauczyc sie jakichs pierdow. Ale caly czas?
![]()
Matury ocenami sie nie zdaje
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 10 cze 2006, 18:06
Idz do rzecznika praw ucznia.Prostedebesciak pisze:jezyk angielski - 3 (średnią ocen z angielskiego mam równa 3,8 a nauczycielka mi postawiła 3 Confused NO COMMENT)
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 10 cze 2006, 18:29
jasneBerik pisze:Nie ma to jak sie uczyc dla ocen
Berik pisze:a pozniej masz 65 pkt z testu
Berik pisze:Widac stosujesz taktyke : zakuc, zdac, zapomniec.
Berik pisze:Czasem trzeba zakuc jesli musisz nauczyc sie jakichs pierdow. Ale caly czas?
DziekiBerik pisze:Matury ocenami sie nie zdaje
To chyba Ty tak masz bo ja sie ucze dla wlasnej satysfakcji . Moglbym miec srednia 3.0 to tez by sie nic nie stalo . Ucze sie dla siebieBerik pisze:Jasne fajnie miec wysoka srednia, bo starsi nie beda sapac i babcia sybpnie kaska, ale bez przesady
adriano100
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 11 cze 2006, 0:25
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 11 cze 2006, 2:54
$canda(L)ous
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 11 cze 2006, 11:21
Uczyłem się tyle, ile było potrzeba. Nie mam obowiązku tłumaczenia się przed Tobą.Martinho pisze:Shocked Zaszalales Laughing Pewnie tylko troche sie uczyles do tego Wink
To zależy. Jeżeli jest godzinny sprawdzian to około 30-45 min., a jeżeli nie mam zapowiedzianego sprawdzianu, siadam do książek na około 15-30 min.Marq pisze: Ile w ciągu dnia siedzisz w książkach?
Niektórzy, tak jak Ty, potrzebują dużo czasu na przyswojenie wiedzy. Nigdy nie rozumiałem dlaczego ludzie oceniają innych miarą siebie. Zwróć uwagę, że ktoś może być bardziej błyskotliwy, inteligetny, sprytny od Ciebieadriano100 pisze:Oj raczej napewno dosyć długo siedzisz przed książkami . Niemozliwe jest wyjscie poza 5.0 nie ucząc się .
Ja miałem z kolegą takie założenie na ten rok aby mieć około właśnie 5.6 jednak sie troche przeliczylismy . No ale 5.3 tez nie jest zle . A co do testu to raczej fatalnie mi poszedł. Jezeli będę miał 65 pkt. to będe bardzo zadowolony Wink . No ale do swojego LO raczej sie dostane
rymownik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bodzio21 » 13 cze 2006, 16:36
Bodzio21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 14 cze 2006, 17:27
Dżokere
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio