MŚ 2006: Grupa C - Argentyna, Holandia, SiC, WKS

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 11 cze 2006, 3:37

Mecz Argentyny z WKS byl jednym z najlepszych jak do tej pory.
To byl zdecydowanie najlepszy mecz :!: Na takie mecze czekaja kibice, pierwsza połowa byla jeszcze lepsza bo w drugiej Argentyna całokwicie byla przekonana o swoim zwyciestwie i nastawiona na gre z kontry, co o mało sie nie zemsciło :twisted: A WKS pokazało ze bedzie walczyc do konca i to sprawia ze to jest grupa śmierci. Lewa strona w dzisiejszym meczu "Słoni" byla cudo :peace: i Boka i Akle zagrali na najwyzszym swiatowym poziomie troche zawodzil na prawej Eboue. Mysle, ze gdyby Dindane Aruna zagrał bardziej po drużyne to WKS naprawde mogło dzisiaj doprowadzić do remisu, szkoda ich bylo z powodu tego jak sie zaprezentowali jako debiutant i to w meczu z Argentyna. Kurcze zaskoczyly mnie kompletnie zmiany Argentyny, troche dziwne i jakos nie w odpowiednim momencie a zmina Aimara to juz naprawde nie wiem po co :shock: Szkoda, ze szansy nie dostał Tevez, Messi i Aimar wczesniej bo Rodrigo troche sie spalil przez co ofensywa byl slabsza w drugiej polowie, szybko takze opadl wg. mnie z sil J.R. Riquelme
ALE MECZ KLASA ŚWIATOWA :jupi: :mrgreen:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”