MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 11 cze 2006, 14:34

Co powiecie na dzisiejsze niusy Niemieckiej prasy i Janka Tomaszewskiego? Nie wiem ale wydaje mi sie ze Tomaszewski nonstop ma cos do Listkiewicza, ale powinien poczekac do konsc mundialu i dalej gadac bzdury. A do rygoru Janasa, podobno istnieje jakis konflikt, Janas zabrania chodzenia do baru po 22 :!: Hajto to potwierdzil :arrow: kolejny pajac co nie odstal sie do kadry i teraz wali wszystko nie wiem czy to nie dlatego aby pokazac nie pojechalem i teraz wynik mnie nie obchodzi lepiej pokazac ze ja jestem dobry a trener do dupy :?:

Inna sprawa ze Listkiewicz na konferencji powiedzial ze wiekszosc pilkarzy przyjechalo na zgrupowanie z powaznymi brakami wydolnosciowymi, nie spedzili czasu po seznie a przed zgrupowaniem wg. nakreslonych wskazowek :roll:

Jeli taki nastrój taki sie szykuje to naprawde nie widze wiekszych szans na awans, a wogole na nawiazanie walki o awans :cry: Brudy powinny byc wyciagane jak juz po Mundialu, bo takie głupoty jakie wali Tomaszewski czy Hajto to napewno nie poto aby wspomoc reprezentacje tylko aby pogłebić konflikt na lini prasa :arrow: pilkarze :arrow: trener :arrow: kibice :twisted:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”