cloner pisze: http://www.transfermarkt.de/index.html? ... in_id=3442
fajne tylko skzoda ze po Niemiecku
chcialem popatrzec tez na innych

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 13 cze 2006, 1:03
cloner pisze: http://www.transfermarkt.de/index.html? ... in_id=3442
$canda(L)ous
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2006, 11:32
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 cze 2006, 13:59
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 13 cze 2006, 14:23
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 cze 2006, 14:25
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2006, 14:37
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 cze 2006, 15:00
a w dodatku nr Jrodanafieldy pisze:23 - piękny wiek Cool
Nie no przeciez to jest Paranoja, jeden pojeb skacze z okna drugi chce sie sadzicKibic pozywa Janasa
Kibic z Ustki pozywa trenera piłkarskiej reprezentacji Polski. Zygmunt Jan Prusiński domaga się przed sądem, by Paweł Janas zapłacił mu odszkodowanie w wysokości 10. tysięcy złotych za straty moralne spowodowane występem polskiej reprezentacji ma mundialu w meczu z Ekwadorem.
Jan Prusiński uważa, że występ Polaków skompromitował nasze państwo, a u niego jako wiernego kibica spowodował krańcową frustrację i załamanie nerwowe. Mieszkaniec Ustki jest zdania, że całą odpowiedzialność za fatalną postawę naszych piłkarzy na mundial ponosi Paweł Janas. Dlatego zdecydował się złożyć w sądzie okręgowym w Warszawie pozew przeciwko selekcjonerowi polskiej reprezentacji.
Jan Prusiński żąda także rekompensaty za poniesione straty materialne. Jak wyjaśnił, mecz oglądał razem ze znajomymi w swoim wyremontowanym, przygotowanym na wynajem, mieszkaniu. Jego goście, jak zaznaczył "wspaniali ludzie", wzburzeni rezultatem meczu rzucili butelką soku o ścianę. "Ludzie nie wytrzymują takich napięć" - skwitował Jan Prusiński.
Kibic z Ustki nie wyklucza, że wycofa pozew, jeśli polska reprezentacja wygra mecz z Niemcami.
Zygmunt Jan Prusiński to poeta i znany w Ustce i Słupsku ekscentryk. Był działaczem Polskiej Partii Biednych.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 13 cze 2006, 15:35
ja slyszalem ze jakis Anglieski kibic ubezpieczyl sie na 1 mln funtow..w razie jakby Anglia nie wyszla z grupy...czeher pisze:Nie no przeciez to jest Paranoja, jeden pojeb skacze z okna drugi chce sie sadzic
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 cze 2006, 15:36
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 13 cze 2006, 15:51
no i co najlepsze wygrwywa...Niggaz pisze:Nawet Togo strzela bramki
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 13 cze 2006, 15:52
No, trzeba przyznac ze szybki chlopak jestNiggaz pisze:Nawet Togo strzela bramki![]()
$canda(L)ous
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 cze 2006, 15:59
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 cze 2006, 16:11
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 cze 2006, 16:56
he he he mnie tam na rękę.czeher pisze:Pieprzony plujacy togijski szaman
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 cze 2006, 17:49
Ja jestem wyluzowany bo się za wiele nie spodziewam po naszym wystepie (już), z drugiej strony mogę być zaskocziony ale tylko pozytywnieNiggaz pisze:Boję się jak cholera jutrzejszego meczu z Niemcami
Chyba każda druzyna na MŚ ma bardziej znanego zawodnika niż my, chyba się nie mylę. W każdej reprezentacji znajduje się jakiś piłkarz o którym większość kibiców z całego świata słyszała, a o naszych to raczej niekonieczniedzieciol31 pisze:Widze ze My w futbolu juz "za murzynami"
Yukasz
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio